- 14 Ağustos 2012
- 1.266
- 69
- 108
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.241
hamile oldugumu kimseye söylememiştik ama kocam ben dayanamıcam artık sölicem dedi ve annesine babasına,büyük abiye söledi,benim annemleri de aradı onlarada söyledi.
Söylemesini istememin sebebi de gecen sene büyük eltim dogum yaptı 2.bebeğe,kızı oldu uzun bi aradan sonra,ilk cocuğu ile arasında 9 yaş var.
Biz evleneli bu yaz inş 3 yılı bitirices.
1,5 ay öncede küçük eltimin hamile oldugunu öğrendik bizde yavas yavas düşünmeye başlamıştık.allahım dedim aynı zamanlarda bende hamile kalırsam 2 bebek öfff die moralim bozulmustu.ama küçük eltmin bebeği sağlıklı olmadığı için kanaması geliyodu ve bebek alındı.
Bende hamile oldugumu 1 ay önce öğrendim.
Zaten büyük elti ile küçük elti sevmezler birbirini.küçük eltim de büyüğe inat yaptı zaten cocugu,cocuga bakabileceğinden değil.küçük eltimin kızı var 8 yasında onu babane büyüttü zaten.
şimdi onlarda biz yaptık onlarda cocuk yaptılar dicekler.onların böyle muhabbet yapmaları canımı sıkıyo.onlar beni ilgilendirmiyo diyorum bazen kendi kendime saçmalıyosun öyle düşünme diyorum.
Ben bebeğimle ve kocamla mutluyum.
Işte böle kızlar...
kızçelerim günaydınnnnnn tuğbişimmm geçmiş olsunnnnn
ben bugün yoğunummmm ödemelerim çok işe gelirken kan verdim öğlen arayıp öğrenicem öğrenince girer hbr ederim öpüyorum topikçenek hepinizi
Hamile oldugumu kimseye söylememiştik ama kocam ben dayanamıcam artık sölicem dedi ve annesine babasına,büyük abiye söledi,benim annemleri de aradı onlarada söyledi.
Söylemesini istememin sebebi de gecen sene büyük eltim dogum yaptı 2.bebeğe,kızı oldu uzun bi aradan sonra,ilk cocuğu ile arasında 9 yaş var.
biz evleneli bu yaz inş 3 yılı bitirices.
1,5 ay öncede küçük eltimin hamile oldugunu öğrendik bizde yavas yavas düşünmeye başlamıştık.Allahım dedim aynı zamanlarda bende hamile kalırsam 2 bebek öfff die moralim bozulmustu.Ama küçük eltmin bebeği sağlıklı olmadığı için kanaması geliyodu ve bebek alındı.
bende hamile oldugumu 1 ay önce öğrendim.
zaten büyük elti ile küçük elti sevmezler birbirini.Küçük eltim de büyüğe inat yaptı zaten cocugu,cocuga bakabileceğinden değil.Küçük eltimin kızı var 8 yasında onu babane büyüttü zaten.
Şimdi onlarda biz yaptık onlarda cocuk yaptılar dicekler.Onların böyle muhabbet yapmaları canımı sıkıyo.onlar beni ilgilendirmiyo diyorum bazen kendi kendime saçmalıyosun öyle düşünme diyorum.
Ben bebeğimle ve kocamla mutluyum.
işte böle kızlar...
Günaydın kızlarrr
tubişimm geçmiş olsun canım dün topikte in cin top oynuyordu :)
fulyam işlern kolay gelsin öğleni merakla bekliycez :))
fatmacım seninde kırmızılar gelirse iyi yani gününün şaşmaması açıssından diyorum ccanım sonra da çalışmalara başlarsınız zaten:)
hülya abla senn nasılsın??
aynur abla en son ne yazdın bilmiyorum ama pek göremiyoruz seni buralarda nasılsın bebiş nasıl?
herkerseee günaydın kızlarrr
canlarım size bişey sorcam
biz eşimle birbirimizi severek evlendik buluşabilmek için
kırk takla atardık anneme
şimdi kızımın sevdiği biri var ama babası kızızmın erkek arkadaşı olayına biraz ters tutucu yani
ama yine tüm duvarlarını yıktı yarın akşam yemeğe çıkıcaz hep beraber tanışıcak
buraya kadar bi sorun yok oğlanın dokuz doğurmasından başka
şimdi acaba çocuk yemeğe gelirken bişey getirmesi gerekiyomu çiçek falan
restoranta gidicez
lütfen yardımmmmmmmm
herkese günaydıııın
nasılsınız bakem neler yapıyonuz
hülya ablaa ahh bu babalar kızlarını paylaşamazlar ki :)) Ama neyseki tanışma yemeğini kabul etmiş. Bence eli boş gelmesi biraz acayip olur çiçek getirebilir. Tatlı türü bir şey zaten getiremez çünkü restorana gidiyosunuz
günaydın abla iyiyim saol sen nasılsın geldimi kırmızılar
ayy sorma bu konuda kıcık biraz
sorla kabullendi oda baktıki kızı ciddi ondan sonra
şimdi çocuk diyoki çiçek getiriyimdi sadece kızımamı yoksa anne sanadamı getiriyim diyo
şimdi kızımın sevdiği biri var ama babası kızızmın erkek arkadaşı olayına biraz ters tutucu yani
restoranta gidicez
lütfen yardımmmmmmmm
restoranta gidicez
lütfen yardımmmmmmmm
ay ne zor işler dimi yaa. Çocuğu maddi olarak etkilemeyecekse sana da getirsin.Eşin kıskanır mı bilemem ama :26:
ablişko günaydınnnn hayırlısı olsunnn bence çiçek uygundur ev olsa tatlı getirebilirdi ama dısarıda yiycekmişsiniz güzel bi çiçek yeterlidir bence şimdi sana da getirirse eniştem kıskanabilir
bence eve gelse kesinlikle dolu gelmelide resteront olunca bence gerek yok ama eşini sen daha iyi bilirsin çiçekle mi yumuşar sence , hesabı ödesin yeter bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?