Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

tatlım sen 9 ay sonrada haber versen bebeğini ne zaman hamile kaldığını hesaplar yine söylerler söyliyeceklerini Boşver relax tatlım.........

canım takma böyle şeyleri ben eltimden 1 sene sonra evlendim hatta onun düğününe 1 hafta kala biz nişan yaptık sonra 1 ay arayala hamile kaldık benim yaramaz sağlıksızmış gitti doğursaydık arkaarkaya doğurcaktık kimin ne dediğini umursama bebeğine bak sen

Günaydın kızlarrr

tubişimm geçmiş olsun canım dün topikte in cin top oynuyordu :)

fulyam işlern kolay gelsin öğleni merakla bekliycez :))

fatmacım seninde kırmızılar gelirse iyi yani gününün şaşmaması açıssından diyorum ccanım sonra da çalışmalara başlarsınız zaten:)

hülya abla senn nasılsın??

aynur abla en son ne yazdın bilmiyorum ama pek göremiyoruz seni buralarda nasılsın bebiş nasıl?

herkerseee günaydın kızlarrr

canlarım size bişey sorcam

biz eşimle birbirimizi severek evlendik buluşabilmek için
kırk takla atardık anneme
şimdi kızımın sevdiği biri var ama babası kızızmın erkek arkadaşı olayına biraz ters tutucu yani
ama yine tüm duvarlarını yıktı yarın akşam yemeğe çıkıcaz hep beraber tanışıcak
buraya kadar bi sorun yok oğlanın dokuz doğurmasından başka

şimdi acaba çocuk yemeğe gelirken bişey getirmesi gerekiyomu çiçek falan
restoranta gidicez

lütfen yardımmmmmmmm

günaydın güzel anne ben iyiyim
sen ve minnak yeğenim nasıl

hülya ablaa ahh bu babalar kızlarını paylaşamazlar ki :)) Ama neyseki tanışma yemeğini kabul etmiş. Bence eli boş gelmesi biraz acayip olur çiçek getirebilir. Tatlı türü bir şey zaten getiremez çünkü restorana gidiyosunuz

ayy sorma bu konuda kıcık biraz
sorla kabullendi oda baktıki kızı ciddi ondan sonra
şimdi çocuk diyoki çiçek getiriyimdi sadece kızımamı yoksa anne sanadamı getiriyim diyo

ayy sorma bu konuda kıcık biraz
sorla kabullendi oda baktıki kızı ciddi ondan sonra
şimdi çocuk diyoki çiçek getiriyimdi sadece kızımamı yoksa anne sanadamı getiriyim diyo

ay ne zor işler dimi yaa. Çocuğu maddi olarak etkilemeyecekse sana da getirsin.Eşin kıskanır mı bilemem ama :26:

ablişko günaydınnnn hayırlısı olsunnn bence çiçek uygundur ev olsa tatlı getirebilirdi ama dısarıda yiycekmişsiniz güzel bi çiçek yeterlidir bence şimdi sana da getirirse eniştem kıskanabilir

bence eve gelse kesinlikle dolu gelmelide resteront olunca bence gerek yok ama eşini sen daha iyi bilirsin çiçekle mi yumuşar sence , hesabı ödesin yeter bence

ablişko günaydınnnn hayırlısı olsunnn bence çiçek uygundur ev olsa tatlı getirebilirdi ama dısarıda yiycekmişsiniz güzel bi çiçek yeterlidir bence şimdi sana da getirirse eniştem kıskanabilir

günaydın güzelim

yok kız kıskanmaz kocişimde o benim evladım gibi ama
bilemedik işte sadece kübraya getirse bu seferde öküz sana niye almadı sen onun annesi sayılırsın demezmi
ayyyy kıl benim kocam oduuuunnnnnn

Merhaba Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bir kaç günden beri forumu takip ediyorum çok hoşuma gitti. 1,5 yıllık evliyim ver artık bir bebeğimiz olsun istiyoruz. İnşallah en kısa zamanda size müjdeli haberler veririm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…