- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.261
günaydın güzelim
yok kız kıskanmaz kocişimde o benim evladım gibi ama
bilemedik işte sadece kübraya getirse bu seferde öküz sana niye almadı sen onun annesi sayılırsın demezmi
ayyyy kıl benim kocam oduuuunnnnnn
Merhaba Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bir kaç günden beri forumu takip ediyorum çok hoşuma gitti. 1,5 yıllık evliyim ver artık bir bebeğimiz olsun istiyoruz. İnşallah en kısa zamanda size müjdeli haberler veririm .
işte bende eniştenin ne tepki vereceğini kestiremiyorum bu sefer kızını kıskanıp çocuğa kıl kaparsa takar yani herşeyineBizde babam değilde abim problemliydi mesela kıskanç köpekk
hoşgeldin canım inşallah verirsin güzel haberi
ayyy niye bu erkekler böyle
onlar bizle çıkarken bizde ana baba kuzusuyduk
iş kendi çocuklarına gelince aslan kesiliyolar
canlarım size bişey sorcam
biz eşimle birbirimizi severek evlendik buluşabilmek için
kırk takla atardık anneme
şimdi kızımın sevdiği biri var ama babası kızızmın erkek arkadaşı olayına biraz ters tutucu yani
ama yine tüm duvarlarını yıktı yarın akşam yemeğe çıkıcaz hep beraber tanışıcak
buraya kadar bi sorun yok oğlanın dokuz doğurmasından başka
şimdi acaba çocuk yemeğe gelirken bişey getirmesi gerekiyomu çiçek falan
restoranta gidicez
lütfen yardımmmmmmmm
öyle abla doğanın kanunu bu
Bence kızına Kırmızı güllerden oluşan bi buket çiçek getirebilir sanada daha sade tek bir adet çiçek getirebilir gibi geldi bana .
yerim onların kanunu ben
sen naptın tatlım kaçta alcan test sonucunu
valla bakalım yarın akşam nolcak
çok merak ediyorum yemekten sonra yazarım zaten buraya neler olduğunu
YE GİTSİN ABLA KORKMASIN SEN VARKEN SAĞSALİM ÇIKAR DAMAT O YEMEKTEN
11:30 GİBİ ARAYIN DEDİLER İŞTE DAHA VAR YANİİ UMUDUM YOK BENİM YİNE 1.92 FLN ÇIKAR BU GECİKME BASKA GECİKME GELİCEK VAR BENİM BASIMA
İnşallah güzel geçer Sorun çıkmaz . Allahım Haklarında hayırlısını versin inşallah.
hepinize merhaba arkadaşlar hepinizin bebeğini Allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütsün benim bugün 5 gün oldu adetim geçeli test falanda yaptırmadım sanki adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrım var acaba hamilemiyimmm inşallah bebişim olur bu ilk olacak :)
hepinize merhaba arkadaşlar hepinizin bebeğini Allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütsün benim bugün 5 gün oldu adetim geçeli test falanda yaptırmadım sanki adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrım var acaba hamilemiyimmm inşallah bebişim olur bu ilk olacak :)
kızz deme öyle iyi düşün iyi olsun
bellimi olur bi bakmışsın gelmiş minnak yeğenimiz
kurban olurum ben ona
ayyy niye bu erkekler böyle
onlar bizle çıkarken bizde ana baba kuzusuyduk
iş kendi çocuklarına gelince aslan kesiliyolar
NE BİLİM BE ABLA KENDİMİ KÖTÜYE HAZIRLAMAYA ÇALIŞIYORUM İŞTE
YOKSA O Bİ GELSE SEVENİ ÇOK MAŞŞALLAHHHHHBAYRAM YAPARIZ HEP BİRLİKTEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?