Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

işte bende eniştenin ne tepki vereceğini kestiremiyorum bu sefer kızını kıskanıp çocuğa kıl kaparsa takar yani herşeyine Bizde babam değilde abim problemliydi mesela kıskanç köpekk

işte bende eniştenin ne tepki vereceğini kestiremiyorum bu sefer kızını kıskanıp çocuğa kıl kaparsa takar yani herşeyine Bizde babam değilde abim problemliydi mesela kıskanç köpekk

ayyy niye bu erkekler böyle
onlar bizle çıkarken bizde ana baba kuzusuyduk
iş kendi çocuklarına gelince aslan kesiliyolar

Bence kızına Kırmızı güllerden oluşan bi buket çiçek getirebilir sanada daha sade tek bir adet çiçek getirebilir gibi geldi bana .

hepinize merhaba arkadaşlar hepinizin bebeğini Allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütsün benim bugün 5 gün oldu adetim geçeli test falanda yaptırmadım sanki adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrım var acaba hamilemiyimmm inşallah bebişim olur bu ilk olacak :)

kızz deme öyle iyi düşün iyi olsun
bellimi olur bi bakmışsın gelmiş minnak yeğenimiz
kurban olurum ben ona

Burda okuduklarım kadarıyla hamilelik belirtileride adet belirtileri gibiymiş ama 5 gün geçtiyse bi test yap bence çıkma ihtimali yüksek. İnşallah Hamişsindir.

bu işi çocuk değil kızın halleder bence, o yüzden hiç kasılmasın damat, babam bana her şeyi söyledi baktı vazgeçmiyorum duygusala bağlayıp dediki biz konyadayız sen trabzonda olcan çok uzak istediğimizde görüşemeyeceğiz bişey olsa uzaklık sorun olacak , ben direk ama sende annemi antepten almıştınn babasını kendi silahıyla vursun sende karışma
ayyy niye bu erkekler böyle
onlar bizle çıkarken bizde ana baba kuzusuyduk
iş kendi çocuklarına gelince aslan kesiliyolar

test yap kız hemen offf ben olcamki daha adetime 1 hafta kala başlıyom yapmaya

Amin arkadaşlar inşallah eşim o kadar çok heyecanlıki bu sefer çok umutlu 1,5 yıllık evliiyiz çok sızlanıyodu sizce kan tahlilimi yoksa idrar da çıkarmı 5 günlük gecikme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…