- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.281
YE GİTSİN ABLA KORKMASIN SEN VARKEN SAĞSALİM ÇIKAR DAMAT O YEMEKTEN
11:30 GİBİ ARAYIN DEDİLER İŞTE DAHA VAR YANİİ UMUDUM YOK BENİM YİNE 1.92 FLN ÇIKAR BU GECİKME BASKA GECİKME GELİCEK VAR BENİM BASIMA
ayyy tatlım inşallah vardır
vallahi gelirim oraya sevmeye
bu işi çocuk değil kızın halleder bence, o yüzden hiç kasılmasın damat, babam bana her şeyi söyledi baktı vazgeçmiyorum duygusala bağlayıp dediki biz konyadayız sen trabzonda olcan çok uzak istediğimizde görüşemeyeceğiz bişey olsa uzaklık sorun olacak , ben direk ama sende annemi antepten almıştınnbabasını kendi silahıyla vursun sende karışma
Amin arkadaşlar inşallah eşim o kadar çok heyecanlıki bu sefer çok umutlu 1,5 yıllık evliiyiz çok sızlanıyodu sizce kan tahlilimi yoksa idrar da çıkarmı 5 günlük gecikme
keşke ablammm biz sana geliriz kendimizi sevdirmeye sende gelirsin sevmeye
test yap kız hemenofff ben olcamki daha adetime 1 hafta kala başlıyom yapmaya
Amin arkadaşlar inşallah eşim o kadar çok heyecanlıki bu sefer çok umutlu 1,5 yıllık evliiyiz çok sızlanıyodu sizce kan tahlilimi yoksa idrar da çıkarmı 5 günlük gecikme
kızım işini biliyo zaten
babası hiç dayanamaz ona kızım ne isterse olur
bi dediği iki olmaz yani
daha 16 yaşındaydı araba dedi alındı hemen hemen 6 senedir arabası var
iki tane cep telefonu yaklaşık 250 çift ayakkabısı ölür kızı için
canım inşallah bebiştir ama değilse bile gecikmeni kafana takma taktıkça iyice stres etkisiyle dengeler şaşıyo , kendimden biliyorum 26-28 günde olan ben 34 kadar geciktim ve testler hiç bir sıkıntı yok doktor stres dedi sıkıntı olmadığını öğrenmek bile düzeni normalleştirdi bu ay 13. De çatladım demekki 27-28 sürecek demekki buda normal süremAma bebiş gelsin senden gelmesin kırmızılarrrrr :18::18::18::18::18:
Günaydın kızlarbenim kırmızılar gelmedi daha..sakince gelecek herhalde hiçbir belirti yok..normalde göğüslerim fena halde ağrımaya başlamıştı..hiç ağrım yok şu anda..aman gelsin de ağrısız gelsin yeterki dün evde idrar testi yaptım;negatif.
test yap kız hemenofff ben olcamki daha adetime 1 hafta kala başlıyom yapmaya
ne biliyim korkuyorum negatif çıkar diye yaaa kolaymı :)))
canlarım ben şu işlerimi hallediyim hemen gelcem
öpüyorum sizleri
korkunun ecele faydası yok bak benim 39. Günüm kan verdim sabah bekliyorum kurbanlık gibi yapıp rahatlamak en iyisi
Bence bir an önce yap için rahatlasın hamile olma olasılığın yüksek ama bence. Ayy inşallah hamilesindir. Darisi benim başıma yaaaa.
iremmm teyze oluyosunhiç bi belirti yok içimede doğmuyo ama inanıyorum ben hamileyim... inanmak başarmann yarısı ben inanıyorum hamileyimmmmmmm
yawrum aynısını ablam yaptı ewlendi 3 ay geçti bigün konuşuyoz... dedi adetim 5 gün geçti gelsede rahatlasam belim ağrıyo falan dedi... bi güzel kawga ettik önce git test al hemen dedim... bide hamile olduğunu düşünmeden hiç dikkat etmiyo kendine buz pateni yapmış beden dersinde çocuklarla top oynuyomuş (öğretmen ablam)
idrar testinde pozitif çıktı hala innmıyo deli biraz zamansız geldi doğal korunuyodu onlar süpriz oldu yani... çılgın bide 3 gün ağladı ya bişi olsaydı ya düşürseydim diye... benm ablam deli...
peki bu kasık ağrısı bel ağrısı normalmiki hamileysem hamilelikte bu ağrılar oluyomuki hani 5 gün geçti ve çok düzenli olurdum:) eşim saat başı arıyo kırmızıları soruyo geldimi diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?