Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım inşallah bebiştir ama değilse bile gecikmeni kafana takma taktıkça iyice stres etkisiyle dengeler şaşıyo , kendimden biliyorum 26-28 günde olan ben 34 kadar geciktim ve testler hiç bir sıkıntı yok doktor stres dedi sıkıntı olmadığını öğrenmek bile düzeni normalleştirdi bu ay 13. de çatladım demekki 27-28 sürecek demekki buda normal sürem ama bebiş gelsin senden gelmesin kırmızılarrrrr :18::18::18::18::18:

kızım işini biliyo zaten
babası hiç dayanamaz ona kızım ne isterse olur
bi dediği iki olmaz yani
daha 16 yaşındaydı araba dedi alındı hemen hemen 6 senedir arabası var
iki tane cep telefonu yaklaşık 250 çift ayakkabısı ölür kızı için

Amin arkadaşlar inşallah eşim o kadar çok heyecanlıki bu sefer çok umutlu 1,5 yıllık evliiyiz çok sızlanıyodu sizce kan tahlilimi yoksa idrar da çıkarmı 5 günlük gecikme

her ikisindede gayet güzel çıkar ama bi idrr testi yap önce kıpkırmızı ikinci cizgiyi gör önce :) inşallah hamişsindir

Günaydın kızlar benim kırmızılar gelmedi daha..sakince gelecek herhalde hiçbir belirti yok..normalde göğüslerim fena halde ağrımaya başlamıştı..hiç ağrım yok şu anda..aman gelsin de ağrısız gelsin yeterki dün evde idrar testi yaptım;negatif.

Son düzenleme:
test yap kız hemen offf ben olcamki daha adetime 1 hafta kala başlıyom yapmaya

sen yaparsın çılgınnnn .................

Amin arkadaşlar inşallah eşim o kadar çok heyecanlıki bu sefer çok umutlu 1,5 yıllık evliiyiz çok sızlanıyodu sizce kan tahlilimi yoksa idrar da çıkarmı 5 günlük gecikme

ikisindede çıkar tatlım, kan kesin sonuçtur ama .................

no promlemo sen karışma ki sana sıçramasın

kuzum bebeğimm inşallahhh hayırlı hbr alırız bilmiyorum işte ben en kötüsüne hazırladım kendimi rabbim hayra çıkartsın 1 saat sonra fln öğrenicek ak koyun kara koyun dediğin gibi de olabilir ama gecikene kadar stres yapmadım son bi kaç gündr stresliyim çünkü ağrım malum gecikmeside can sıkıcı tabi

ben sana test yapma dememişmiydim tamam tamam dememiştim şimdi diğer duaya başlıyoruz inşallah geç döllenmedir

iremmm teyze oluyosun hiç bi belirti yok içimede doğmuyo ama inanıyorum ben hamileyim... inanmak başarmann yarısı ben inanıyorum hamileyimmmmmmm

ne biliyim korkuyorum negatif çıkar diye yaaa kolaymı :)))

yawrum aynısını ablam yaptı ewlendi 3 ay geçti bigün konuşuyoz... dedi adetim 5 gün geçti gelsede rahatlasam belim ağrıyo falan dedi... bi güzel kawga ettik önce git test al hemen dedim... bide hamile olduğunu düşünmeden hiç dikkat etmiyo kendine buz pateni yapmış beden dersinde çocuklarla top oynuyomuş (öğretmen ablam)
idrar testinde pozitif çıktı hala innmıyo deli biraz zamansız geldi doğal korunuyodu onlar süpriz oldu yani... çılgın bide 3 gün ağladı ya bişi olsaydı ya düşürseydim diye... benm ablam deli...

korkunun ecele faydası yok bak benim 39. Günüm kan verdim sabah bekliyorum kurbanlık gibi yapıp rahatlamak en iyisi

peki bu kasık ağrısı bel ağrısı normalmiki hamileysem hamilelikte bu ağrılar oluyomuki hani 5 gün geçti ve çok düzenli olurdum:) eşim saat başı arıyo kırmızıları soruyo geldimi diye :)

iremmm teyze oluyosun hiç bi belirti yok içimede doğmuyo ama inanıyorum ben hamileyim... inanmak başarmann yarısı ben inanıyorum hamileyimmmmmmm

hadi inşallah çılgınımmm

sen akıllısın ablan deli tatlım senin

peki bu kasık ağrısı bel ağrısı normalmiki hamileysem hamilelikte bu ağrılar oluyomuki hani 5 gün geçti ve çok düzenli olurdum:) eşim saat başı arıyo kırmızıları soruyo geldimi diye :)

normal canım çünkü adet belirtisiyle hemen hemen aynı hamilelik belirtisi bence gecikmeden test yapmalısın ki varsa dr görünür ağrılarınıda söylersin yoksada rahatlarsın pskljik olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…