Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

peki bu kasık ağrısı bel ağrısı normalmiki hamileysem hamilelikte bu ağrılar oluyomuki hani 5 gün geçti ve çok düzenli olurdum:) eşim saat başı arıyo kırmızıları soruyo geldimi diye :)

Evet normalmiş forumda 3 gündür hamilelik belirtileriyle ilgili herşeyi okudum :)) aynı adet belirtileri gibiymiş. Git al bi test hadi neyi bekliyosun :))))

Didoşummm güzell annecikkk ve yiğenimmm sizede günaydınnnn

Kız ne biçim konuşuyon sen öyle başıma gelecek var filaan

11.30 olsa da saat bi rahatlasak yaa. Ee sen bugün doktora gitcektin fulya kan sonucuna göre mi gideceksin??

kızlar çok yoğunumm kusura bakmayın sonra dönücem aranızaaa

bebeğim biz seni beklerizz bende yoğunum ama stresliyim az iş yapıyorum az forma bakıyorum

kız ne biçim konuşuyon sen öyle başıma gelecek var filaan

11.30 olsa da saat bi rahatlasak yaa. Ee sen bugün doktora gitcektin fulya kan sonucuna göre mi gideceksin??

yok bebeğim bugün değil kan sonucuna göre yarın dr bulup randevu alırım artık bugün gidemem yoğunum birde ne bilim kendimi kötüye hazırladım ben

anladım canım hayırlısı olsun hakkında canım stres yapmanı da anlıyorum evet. Umarım güzel şeyler olur

kızlar ben geldimmm. işlere ara verdim azcık. korkuyorum baş ağrım tekrar hortlar diye...
aramıza yeni katılan arkadaşlar var. hoşgeldiniz...
merhabalar kızlar. kür uygulayan var mı acaba
canım ben tarçın bal çörek otu denedim bu ay yumurtlayım diye. yumurtlama döneminde kasık ağrısından öldüm. ama sonuç ne olur bilmiyorum. yani test ettim, 1 martta - veya + onaylıycam artıkkk..

bence çiçek getirmeli ablacım. ama işin zırt dediği yer hesap işi. hesabı kim ödeyecek o daha çok kafama takıldı. çocuk ödese bi türlü ödemese bi türlü. enişte bayağı çetin ceviz okuduğum kadarıylşa. allah çocuğa yardım etsinn

Didoşummm güzell annecikkk ve yiğenimmm sizede günaydınnnn
fuliiimmmm günaydınnn...

ay ben dün giremedim yawww bi haber mi kaçırdım. kısss bi belirti mi var yoksam sabah sabah kan verdinn... ayyyy işnşallahhhh

anladım canım hayırlısı olsun hakkında canım stres yapmanı da anlıyorum evet. Umarım güzel şeyler olur

inşallah kuzummm az kaldı öğrenicezz

bebekim 9 gün bugün hala gelen giden yok 2 gündür ara ara basım dönüyo dedim baktırıyım kanda dr da gitsem nasılsa isteyecek kan testini aldığım sonuca göre dr randevumu alırım bende bekle bekle içim çürüdü

Yaaa arkadaşlar bişey soracagım ben bu ay yumurtlama dönemimde çok bel agrısı ve kasık agrısı çektim adt olacakmışım gibi. Daha önce hiç böyle bişey olmamışdı ilk kez oluyo acaba bişeyler olmuşmudurki ???????

nası bişey olmuş mudur , biz vucudumuzu çok fazla dinlemeye başladık daha önce farketmediğimiz şeyleri farkediyoruz artık, yumurtlama anı ağrı olabilir hemen değerlendirdin mi ya .........

bilgi verince noluyo hiç anlamıyorum zaten, bende hep telle almışımdır sonucu parçala onları fuli bekliyom yarım saat daha iyi haber ver deseydin

bilgi verince noluyo hiç anlamıyorum zaten, bende hep telle almışımdır sonucu Parçala onları fuli bekliyom yarım saat daha iyi haber ver deseydin

bende bu yerde hep tlfnla almıştım sonucumu bide diyoki mal ben yeniyim yeniysen işine bak dedim ne demek veremem fln tamam hanfendi sakin olun dio gitcem kırcam azını yüzünü o olcak mal bebe

bu saati iple çektik adamın yaptığına bakk bilgisayarı sırf senden gelecek haber için açık tutuyorum

ayyyy senin sınavın başladı demekki şimdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…