- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.301
peki bu kasık ağrısı bel ağrısı normalmiki hamileysem hamilelikte bu ağrılar oluyomuki hani 5 gün geçti ve çok düzenli olurdum:) eşim saat başı arıyo kırmızıları soruyo geldimi diye :)
hadi inşallah çılgınımmm
sen akıllısın ablan deli tatlım senin
Didoşummm güzell annecikkk ve yiğenimmm sizede günaydınnnn
YE GİTSİN ABLA KORKMASIN SEN VARKEN SAĞSALİM ÇIKAR DAMAT O YEMEKTEN
11:30 GİBİ ARAYIN DEDİLER İŞTE DAHA VAR YANİİ UMUDUM YOK BENİM YİNE 1.92 FLN ÇIKAR BU GECİKME BASKA GECİKME GELİCEK VAR BENİM BASIMA
kızlar çok yoğunumm kusura bakmayın sonra dönücem aranızaaa
kız ne biçim konuşuyon sen öyle başıma gelecek var filaan
11.30 olsa da saat bi rahatlasak yaa. Ee sen bugün doktora gitcektin fulya kan sonucuna göre mi gideceksin??
bebeğim biz seni beklerizz bende yoğunum ama stresliyim az iş yapıyorum az forma bakıyorum
yok bebeğim bugün değil kan sonucuna göre yarın dr bulup randevu alırım artık bugün gidemem yoğunum birde ne bilim kendimi kötüye hazırladım ben
canım ben tarçın bal çörek otu denedim bu ay yumurtlayım diye. yumurtlama döneminde kasık ağrısından öldüm. ama sonuç ne olur bilmiyorum. yani test ettim, 1 martta - veya + onaylıycam artıkkk..merhabalar kızlar. kür uygulayan var mı acaba
bence çiçek getirmeli ablacım. ama işin zırt dediği yer hesap işi. hesabı kim ödeyecek o daha çok kafama takıldı. çocuk ödese bi türlü ödemese bi türlü. enişte bayağı çetin ceviz okuduğum kadarıylşa. allah çocuğa yardım etsinncanlarım size bişey sorcam
biz eşimle birbirimizi severek evlendik buluşabilmek için
kırk takla atardık anneme
şimdi kızımın sevdiği biri var ama babası kızızmın erkek arkadaşı olayına biraz ters tutucu yani
ama yine tüm duvarlarını yıktı yarın akşam yemeğe çıkıcaz hep beraber tanışıcak
buraya kadar bi sorun yok oğlanın dokuz doğurmasından başka
şimdi acaba çocuk yemeğe gelirken bişey getirmesi gerekiyomu çiçek falan
restoranta gidicez
lütfen yardımmmmmmmm
fuliiimmmm günaydınnn...Didoşummm güzell annecikkk ve yiğenimmm sizede günaydınnnn
ay ben dün giremedim yawww bi haber mi kaçırdım. kısss bi belirti mi var yoksam sabah sabah kan verdinn... ayyyy işnşallahhhhYE GİTSİN ABLA KORKMASIN SEN VARKEN SAĞSALİM ÇIKAR DAMAT O YEMEKTEN
11:30 GİBİ ARAYIN DEDİLER İŞTE DAHA VAR YANİİ UMUDUM YOK BENİM YİNE 1.92 FLN ÇIKAR BU GECİKME BASKA GECİKME GELİCEK VAR BENİM BASIMA
anladım canım hayırlısı olsun hakkında canım stres yapmanı da anlıyorum evet. Umarım güzel şeyler olur
kızlar ben geldimmm. Işlere ara verdim azcık. Korkuyorum baş ağrım tekrar hortlar diye...
aramıza yeni katılan arkadaşlar var. Hoşgeldiniz...
canım ben tarçın bal çörek otu denedim bu ay yumurtlayım diye. Yumurtlama döneminde kasık ağrısından öldüm. Ama sonuç ne olur bilmiyorum. Yani test ettim, 1 martta - veya + onaylıycam artıkkk..
Bence çiçek getirmeli ablacım. Ama işin zırt dediği yer hesap işi. Hesabı kim ödeyecek o daha çok kafama takıldı. çocuk ödese bi türlü ödemese bi türlü. Enişte bayağı çetin ceviz okuduğum kadarıylşa. Allah çocuğa yardım etsinn
Fuliiimmmm günaydınnn...
Ay ben dün giremedim yawww bi haber mi kaçırdım. Kısss bi belirti mi var yoksam sabah sabah kan verdinn... Ayyyy işnşallahhhh
yaaa arkadaşlar bişey soracagım ben bu ay yumurtlama dönemimde çok bel agrısı ve kasık agrısı çektim adt olacakmışım gibi. Daha önce hiç böyle bişey olmamışdı ilk kez oluyo acaba bişeyler olmuşmudurki ???????
fulyaa hadi araa hastaneyii
aradım bi güzelde kavga ettimManyamış herfi önce tlfnla bilgi veremiyoruz dedi haşladım dedim ben sizden tlfnla hep bilgi alıyrum ve bu sebepten sizde kan verdim sonucumu söylermisiniz dedim baktı bu seferde yarım saate hazır dedi bekliyorummm
bilgi verince noluyo hiç anlamıyorum zaten, bende hep telle almışımdır sonucuParçala onları fuli bekliyom yarım saat daha iyi haber ver deseydin
aradım bi güzelde kavga ettimManyamış herfi önce tlfnla bilgi veremiyoruz dedi haşladım dedim ben sizden tlfnla hep bilgi alıyrum ve bu sebepten sizde kan verdim sonucumu söylermisiniz dedim baktı bu seferde yarım saate hazır dedi bekliyorummm
bu saati iple çektik adamın yaptığına bakkBilgisayarı sırf senden gelecek haber için açık tutuyorum
gunaydin hatunlarr, formdan dusmusum, hiziniza yetisemiyorum. Nasilsiniz?
günaydın mervişimm hoşgeldinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?