Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar herkese günaydın biraz geç oldu ama ben baya bir uyuşuk haldeyim uykuya doyamıyorum :)) oku oku daha yeni bitrdim günü geçenler şüphelenenler test yapın yahu meraktan çatlatmayın :)) bu arada fulya senin sonucu bekliyorum kendiminmiş gibi haberin olsun heycan dorukta :)) bana gelince benim hormonlarım baya bir çapraşık bi ağlıyorum bi gülüyorum hafiften bulantılarım da başladı mutfağa girmek istemiyorum tadım tuzum pek yok bu arada kalp pıtırtısını gördüm henüz duyamadım ama ekranda kıpırdayan bişey vardı çok güzel bir duygu allahım hepinize yaşatsın inş.güzel haberlerinizi bekliyorum burda çok aktif olamıyorum ama sizi takip ediyorum :))

hoşgeldin canımm benimm yerim o kalp pıtısını bennn

taze hamişsin sen tabi uykucu olacan çıkacan :)) O duygusallıklar da normal boşver çeksinler nazını :) O bulantıların hafif olması yine iyi ahh bir de artıncaa sormaa ama güzel şeyler bunlar da çünkü bebeğin büyüyo :O)

ahhh ne guzelll, Allah bize de nasip etsin bu pitpitlari duymayi :)

ben kendi kendime nazar ettim valla :)) sordular hiç bişeyim yok dedim durdum 1 gün geçti başladı bulantılar inş artmaz çünkü bu kadarı bile çekilmiyo iştah falan kalmadı canım hiç bişey istemiyo ne zaman geçer acaba ? senin nasıl gidiyo olmuşmuydu böyle? canım kocam benim nazımı bi o çekiyo kimsem yok burda çünkü yavrum kıyamam her işi o yapıyo

Bende öyle doktor mide bulantısı için ilaç filan vermişti benim bulantım yok ki diye garipsemiştim :)) aama sonra başladı bulantılar kokulara hassasiyet uykuculuk halsizlikk.. İştah konusunda benimde bulantılar arttıktan sonra azaldı iştahım yiyorum yine ama eskisi kadar çok yiyemiyorum. Ben daha yeni yeni iyiyim diyebilirm uykuculuk halsizlik azaldı. Bulantının ne zaman geleceği belli olmuyor. ben 11. haftama girdim 1 haftadır filan daha rahatım diyebilirim ama bulantı oluyo yine de. Benimde nazımı kocam çekiyo sağolsun evişlerini filan o yapıyo bana yaptırmıyo :)

didoşum sabah selamını alamadım nasılsın kuzum ben iyi gibiyimmm yarı baygınımm kırmızı bekliyorum bakalım ne olacak

azını burnunu kırıcam buların yeminle sinir küpü oldum heeee lbrtvrda kimse yokmuş kan alıyomuş şimdi 15 dk sonra arıycakmısım 15 dk kan alıyolar galiba

ualannn yarım saate hazır diyodu yaa o arada gitseydi öğrenseydi yaa napmış yarım saat. sen adamı sıkıştır 5 dk sonra yine ara.

azını burnunu kırıcam buların yeminle sinir küpü oldum heeee lbrtvrda kimse yokmuş kan alıyomuş şimdi 15 dk sonra arıycakmısım 15 dk kan alıyolar galiba

sakin ol canim benim, guzel haber aldiginda haberi vereni alnindan opesin gelecek. yuzun olsun ona karsi.sabrin sonu selamet olur insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…