- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.341
bu ay benim umudum yok hic, misafir vardi zaten. bi de esim cok gec geliyo isten yorgun argin. miskiniz biz yaa
didoşum sabah selamını alamadım nasılsın kuzum ben iyi gibiyimmm yarı baygınımm kırmızı bekliyorum bakalım ne olacak
öğrendim şimdi dediğim gibi 0.100 bana ne oluyo dedim size kötü bişey var die
didoss sen nasill oldun, rahatsizliklarin devam ediyor mu? yelek oruyordun melegine, bitirdin mi?
:26::26::26::26::26::26::26: Yarın doktor yolu kesinleşti sana canımm hayır olsun inşallah
amin kuzum inşallahhhh
eşin yorgun olunca zaten kalitesiz ürün gönderir canım. Belli de olmaz az çalışma öz çaışma olmuştur belki de sizin :d
fatmam kırmızılar gelcekken insan yorgun uykulu oluyo ya normaldir aslında ev kadını olsan yatar dinlenirdin de ... Akşama kadar ya düzelirsin ya düzelirsin :)) topla enerjini koyverme kendini
Bende öyle doktor mide bulantısı için ilaç filan vermişti benim bulantım yok ki diye garipsemiştim :)) aama sonra başladı bulantılar kokulara hassasiyet uykuculuk halsizlikk.. İştah konusunda benimde bulantılar arttıktan sonra azaldı iştahım yiyorum yine ama eskisi kadar çok yiyemiyorum. Ben daha yeni yeni iyiyim diyebilirm uykuculuk halsizlik azaldı. Bulantının ne zaman geleceği belli olmuyor. ben 11. haftama girdim 1 haftadır filan daha rahatım diyebilirim ama bulantı oluyo yine de. Benimde nazımı kocam çekiyo sağolsun evişlerini filan o yapıyo bana yaptırmıyo :)
pişttt ağlamak yokkk kuzummm bebeğimmm beklemiyoduk zaten bebiş şimdi doğru doktora baktırıyosun neymiş bu öğreniyosunnn sağlık herşeyden önemli sen iyi olmazsan bebekte olmaz
Canım doktor güzelce baksın her şeyine. Yumurtalıklarına baksın mutlaka bi muayene etsin. Şu an biz ne desek boş inşallah kötü bir şey çıkmaz canım.
Benm çıkmam lazım artık kızlarr işlerim duruyorr öpüyorum hepinizi
Canlar nasılsınız afedersiniz pek uğrayamadım burayailk göz ağrımsınız ama diğer topic lerde dolandım neler var nelerr bayağı dolaştım dedim en son konsantre oliyim kızlara ama hep aklımdasınız
Elimden geldince okumaya çalıştım geçmişi ama çok yazmışsınızFulim Rabbim yanında merak etme inş. herşey yolundadır ,kız fato amma uyumuşsun ben okadar erken yatsam gece pörtlerim ama dinlendin mutlaka Didem bebiş nasıl hergeçen gün büyüyo maşallah ya bi tutturiyim bende yapıcam aynısından ayyy bebişimi izlicem sanaldan nasipse . Mrv seninle tanışmamıştık umarım sende iyisindir roseis seninde öpüorum canm herşey yolunda gitsin inş. Diğer herkez Ben de bu ayı es geçtim çok steesli az halvetli bir aydı o sebepten nese hayırlısı
Canlar nasılsınız afedersiniz pek uğrayamadım burayailk göz ağrımsınız ama diğer topic lerde dolandım neler var nelerr bayağı dolaştım dedim en son konsantre oliyim kızlara ama hep aklımdasınız
Elimden geldince okumaya çalıştım geçmişi ama çok yazmışsınızFulim Rabbim yanında merak etme inş. herşey yolundadır ,kız fato amma uyumuşsun ben okadar erken yatsam gece pörtlerim ama dinlendin mutlaka Didem bebiş nasıl hergeçen gün büyüyo maşallah ya bi tutturiyim bende yapıcam aynısından ayyy bebişimi izlicem sanaldan nasipse . Mrv seninle tanışmamıştık umarım sende iyisindir roseis seninde öpüorum canm herşey yolunda gitsin inş. Diğer herkez Ben de bu ayı es geçtim çok steesli az halvetli bir aydı o sebepten nese hayırlısı
lannnn kendilerini bişey sanıyolarr bunlarrr. belli işte gebelik için bekliyosun. empatisiz laborantttazını burnunu kırıcam buların yeminle sinir küpü oldum heeee lbrtvrda kimse yokmuş kan alıyomuş şimdi15 dk sonra arıycakmısım 15 dk kan alıyolar galiba
canım benim en azından kafanda netlik kazandı durumun. bence bu ay regl olduğunda ihmal etme git dr. kötü bi şey yoktur bence. alimallahhh taş gibi hatun bizim fulimizöğrendim şimdi dediğim gibi 0.100 bana ne oluyo dedim size kötü bişey var die
çok gezme kız bacaklarını kırarım kır dizini otur topiğineee
yaaaa ben çok uykucuyum yetmiyor bana
kocam dün gögsümü elliyo acıyo mu diyorr hastalanmasam diye dört gözle bakıyor sanırım diyoki bi mucize olsada hamile olsannn
canım hayırlısı olsun hakkında ama stres yapma şuanda yapıcağın şey iyi bir doktor bulup ona gidip görünmen adetin 2 yada 3 günü hormon testi yaptırıp daha sonra yumurta takibine başlaman herşey yolunca giderse zaten emin ol o ay tutturursun
yavrumm kotu bi sey var deyip durma, kotuyu cagirma. adetin gecimesine her sey sebep olmus olabilir. stres, sikinti, hava sartlari, hayat temposu, beklentiler vs. o yuzden biraz sakin olmaya calis canim benimm. dr.a gittiginde rahatlayacaksin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?