Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bu ay benim umudum yok hic, misafir vardi zaten. bi de esim cok gec geliyo isten yorgun argin. miskiniz biz yaa

eşin yorgun olunca zaten kalitesiz ürün gönderir canım. Belli de olmaz az çalışma öz çaışma olmuştur belki de sizin :d

didoşum sabah selamını alamadım nasılsın kuzum ben iyi gibiyimmm yarı baygınımm kırmızı bekliyorum bakalım ne olacak

fatmam kırmızılar gelcekken insan yorgun uykulu oluyo ya normaldir aslında ev kadını olsan yatar dinlenirdin de ... Akşama kadar ya düzelirsin ya düzelirsin :)) topla enerjini koyverme kendini

amin kuzum inşallahhhh

Canım doktor güzelce baksın her şeyine. Yumurtalıklarına baksın mutlaka bi muayene etsin. Şu an biz ne desek boş inşallah kötü bir şey çıkmaz canım.

Benm çıkmam lazım artık kızlarr işlerim duruyorr öpüyorum hepinizi

yaa sanırım ondan kuzum bide kırmızlar gelcek diye çalışma yaptık akşam kocişime kıyamadımm abbene gidicem cuma günü bana hasret kalacakkk

sanırım bende bir daha gittiğimde ilaç yazdırıcam hele birde artarsa yandık valla,allah kocalarımızı eksik etmesin yanımızdan bizdede o yapıyo siliyo süpürüyo dün itibariyle yemekleride yapmaya başladı işten gelince nolcak böyle bilmiyorum valla allah sonumuzu hayıretsin :)) iyi seninki yine hafiflemiş benim daha yeni yeni başlıyo umarım hafif atlatırım geçer katlancaz artık bu kadar istedik bebeki o da bize naz yapıo :))

Canlar nasılsınız afedersiniz pek uğrayamadım buraya ilk göz ağrımsınız ama diğer topic lerde dolandım neler var nelerr bayağı dolaştım dedim en son konsantre oliyim kızlara ama hep aklımdasınız
Elimden geldince okumaya çalıştım geçmişi ama çok yazmışsınız Fulim Rabbim yanında merak etme inş. herşey yolundadır ,kız fato amma uyumuşsun ben okadar erken yatsam gece pörtlerim ama dinlendin mutlaka Didem bebiş nasıl hergeçen gün büyüyo maşallah ya bi tutturiyim bende yapıcam aynısından ayyy bebişimi izlicem sanaldan nasipse . Mrv seninle tanışmamıştık umarım sende iyisindir roseis seninde öpüorum canm herşey yolunda gitsin inş. Diğer herkez Ben de bu ayı es geçtim çok steesli az halvetli bir aydı o sebepten nese hayırlısı

pişttt ağlamak yokkk kuzummm bebeğimmm beklemiyoduk zaten bebiş şimdi doğru doktora baktırıyosun neymiş bu öğreniyosunnn sağlık herşeyden önemli sen iyi olmazsan bebekte olmaz

kuzum bebeğin olmadığını biliyordum ben zaten bu geçmeyen kasık ağrısı ve birde hastalanmaamk şişirdi beni inan bebek umrumda bile değil desem yeridir sağlığım sıkıyo benim canımı boğazım düğüm düğümm ....

gidicem cnm dr araştırıyorum şuan bilgi verrim sen güzelce dinlennn

öğrendim şimdi dediğim gibi 0.100 bana ne oluyo dedim size kötü bişey var die

canım hayırlısı olsun hakkında ama stres yapma şuanda yapıcağın şey iyi bir doktor bulup ona gidip görünmen adetin 2 yada 3 günü hormon testi yaptırıp daha sonra yumurta takibine başlaman herşey yolunca giderse zaten emin ol o ay tutturursun

yavrumm kotu bi sey var deyip durma, kotuyu cagirma. adetin gecimesine her sey sebep olmus olabilir. stres, sikinti, hava sartlari, hayat temposu, beklentiler vs. o yuzden biraz sakin olmaya calis canim benimm. dr.a gittiginde rahatlayacaksin insallah

iyiyim canim sagolasin, sen nasilsinn?

çok gezme kız bacaklarını kırarım kır dizini otur topiğineee

yaaaa ben çok uykucuyum yetmiyor bana
kocam dün gögsümü elliyo acıyo mu diyorr hastalanmasam diye dört gözle bakıyor sanırım diyoki bi mucize olsada hamile olsannn

azını burnunu kırıcam buların yeminle sinir küpü oldum heeee lbrtvrda kimse yokmuş kan alıyomuş şimdi 15 dk sonra arıycakmısım 15 dk kan alıyolar galiba
lannnn kendilerini bişey sanıyolarr bunlarrr. belli işte gebelik için bekliyosun. empatisiz laboranttt

canım benim en azından kafanda netlik kazandı durumun. bence bu ay regl olduğunda ihmal etme git dr. kötü bi şey yoktur bence. alimallahhh taş gibi hatun bizim fulimiz belki yumurtlamıyosun veya geç yumurtluyosundur. illaki bi çare bulunur canım..
benim durumum da muallak biliyosun ben de gitmedim doktora biliyorum ben de savsaklıyom ama ne yapalım elimiz mahkum. tedavimizi olalım bomba gibi girelim mart ayına patlatalım inşallahhh bebiş haberlerini

canım hayırlısı olsun hakkında fulim , sen kırmızıları beklemeden git doktora da bir an önce gelsin kırmızılar, belki sonuç seni rahatlatır gelir , canım sen bebiş olayını çok stres ettin demekkii bende stres etmiyom diyordum ama adet düzenim şaşınca anladım ki alttan alta ediyomuşum

ehehehe ayyy inş... Çok istiyoruz diye hep stress ya Allah diyo işime karışmayın benim töbe karışmıos Allam

biliyorum cnm ben bebek hbri beklemiyodum zaten ama benim düşüğümden beri geçmeyen kasık ağrım var bu ay iyice azdı bbeğim yaşasaydı martta doğacaktı ama benim ağrım hala geçmedi geçmemeyi bırak artttı

inşallah kuzum benimmm herşeyin hayırlısı Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…