- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.361
çok gezme kız bacaklarını kırarım kır dizini otur topiğineee
yaaaa ben çok uykucuyum yetmiyor bana
kocam dün gögsümü elliyo acıyo mu diyorr hastalanmasam diye dört gözle bakıyor sanırım diyoki bi mucize olsada hamile olsannn
biliyorum cnm ben bebek hbri beklemiyodum zaten ama benim düşüğümden beri geçmeyen kasık ağrım var bu ay iyice azdı bbeğim yaşasaydı martta doğacaktı ama benim ağrım hala geçmedi geçmemeyi bırak artttı
tamam işte canım benim aksatma hemen bu hafta git doktora baksın bi yumurtalıklarına olmadı zaten adet söktürücü verip adetin 2 yada 3 günü çağırıyolar hormon testi için bu arada bacağına vuran ağrıyı da anlatırsın ama bence bu ara artmasının sebebi adet olamaman canım yinede tabiki doktor bilir ama adet gecikmesi hem ruhsal hemde fiziksel çok etkiliyo insanı stres yapmamaya çalış eminimki bişey çıkmıcak ama içini rahatlatmış olursun hemde tahlil yaptırmış olursun ve bebeik sürecine ggirersin :)) sen içini ferah tut kötü bişeler olcak diyipde durma iyi düşün iyi olsun canım tamam mı
kızlarrr güya ilk cemre bugün düşmüş galiba. ama burda lapa lapa kar yağıyoooo :26:
kızçeler ben drumu buldum yarın akşamda gidiyorum zaten ilk düşüğümden sonra da ona gitmiştim kist tedavisinde ancak yurtdışına çıkmıştı gelmiş aradım burdaymışta artık bugün 4 e kadar müsaitmiş ama ben yetişemem çıkamam yani bugün o yüzden yarın akşam gideceğim bilgi vereyim dedim...
topikimin güzel hatunları desteğiniz için ayrıca teşekkürederim.... seviliyorsunuz... Allah'ın izni ile herşey güzel olucak...
hayırlı olsun tatlım hakkında, beraber yaparız bebeleri bende yapmadım bu ay zaten
eheheheayyy inş... Çok istiyoruz diye hep stress ya Allah diyo işime karışmayın benim töbe karışmıos Allam
kızçeler ben drumu buldum yarın akşamda gidiyorum zaten ilk düşüğümden sonra da ona gitmiştim kist tedavisinde ancak yurtdışına çıkmıştı gelmiş aradım burdaymışta artık bugün 4 e kadar müsaitmiş ama ben yetişemem çıkamam yani bugün o yüzden yarın akşam gideceğim bilgi vereyim dedim...
topikimin güzel hatunları desteğiniz için ayrıca teşekkürederim.... seviliyorsunuz... Allah'ın izni ile herşey güzel olucak...
yawruşum çok düşük ihtimaldi zaten evet birlikte yapıcaz hem bende mart kedisi olcam işte bana ne bana neeeee
iyi yapmışsın canım görceksin bak bişey çıkmıcak yarın haberdar et bizi mutlaka muayeneden sonra hakkında hayırlısı olsun marttaa bol ekşıııınnn var ozaman topikte :)))
mart ayında topikte ve türkiyede deprem var deprem... ekşın depremiiiii
bende akşam 8 buçukta yattım sabah 7 ye kadar bir tek namaza kalktım diyorum eşime şunu 12 saate bağlasam anca oyarım heralde diye, hem çalışıp bedeni yruyoruz hem bebek düşüncesiyle zihni acayip yoruldum bu durumdan ya :106::106::106:
siz çok tatlısınız yaerkekler daha rahat diyoruz ama benim eşimde yavaştan stres etmeye başladı, yaşıda etken tabi bu duruma
evet ya yoruluyoruz çok fazlaa hem kafa kem zihinselllll
kuzum çok sevindimmm doktorunu bulmana bende seni çok seviyorum bebeğimm herşey çok güzel olcakkkk
mart ayında topikte ve türkiyede deprem var deprem... ekşın depremiiiii
fatmikimmm benim kıymetlimmm emin ol ki çok güzel oluıcak hemde bebeklerimiz vakti zamanını bekliyor gelmek için bize düşen onlar gelene kadar sağlığımızı korumak.. Rabbim hayırlısı ile sağlıcakla tez zamanda doldursun göbüşlerimizi benim güzel gözlü mavişimmm
evet kuzum kendimize ii bakalım ki bebişşer ii olsunnn allah dualarımızı kabul etsinnnn
bi kedi bi bizzzz bu martt ayını sallıcazzzzzz
faaaatttmaaam sen de mavişsinn. oy gözlerine kurban olurum kıss. ben de mavişimm
faaaatttmaaam sen de mavişsinn. oy gözlerine kurban olurum kıss. ben de mavişimm
anüüüü ben ikinizi birden yerim gıııııı mavişlerim benimmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?