Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende akşam 8 buçukta yattım sabah 7 ye kadar bir tek namaza kalktım diyorum eşime şunu 12 saate bağlasam anca oyarım heralde diye, hem çalışıp bedeni yruyoruz hem bebek düşüncesiyle zihni acayip yoruldum bu durumdan ya :106::106::106:

siz çok tatlısınız ya erkekler daha rahat diyoruz ama benim eşimde yavaştan stres etmeye başladı, yaşıda etken tabi bu duruma

kızçeler ben drumu buldum yarın akşamda gidiyorum zaten ilk düşüğümden sonra da ona gitmiştim kist tedavisinde ancak yurtdışına çıkmıştı gelmiş aradım burdaymışta artık bugün 4 e kadar müsaitmiş ama ben yetişemem çıkamam yani bugün o yüzden yarın akşam gideceğim bilgi vereyim dedim...

topikimin güzel hatunları desteğiniz için ayrıca teşekkürederim.... seviliyorsunuz... Allah'ın izni ile herşey güzel olucak...

hayırlı olsun tatlım hakkında, beraber yaparız bebeleri bende yapmadım bu ay zaten

iyi yapmışsın canım görceksin bak bişey çıkmıcak yarın haberdar et bizi mutlaka muayeneden sonra hakkında hayırlısı olsun marttaa bol ekşıııınnn var ozaman topikte :)))

iyi yapmışsın canım görceksin bak bişey çıkmıcak yarın haberdar et bizi mutlaka muayeneden sonra hakkında hayırlısı olsun marttaa bol ekşıııınnn var ozaman topikte :)))

hbr veririm cnm benimmmm mart kediler gibi patlama ayı

mart ayında topikte ve türkiyede deprem var deprem... ekşın depremiiiii

evet ya yoruluyoruz çok fazlaa hem kafa kem zihinselllll

kuzum çok sevindimmm doktorunu bulmana bende seni çok seviyorum bebeğimm herşey çok güzel olcakkkk

evet ya yoruluyoruz çok fazlaa hem kafa kem zihinselllll

kuzum çok sevindimmm doktorunu bulmana bende seni çok seviyorum bebeğimm herşey çok güzel olcakkkk

fatmikimmm benim kıymetlimmm emin ol ki çok güzel oluıcak hemde bebeklerimiz vakti zamanını bekliyor gelmek için bize düşen onlar gelene kadar sağlığımızı korumak.. Rabbim hayırlısı ile sağlıcakla tez zamanda doldursun göbüşlerimizi benim güzel gözlü mavişimmm

evet kuzum kendimize ii bakalım ki bebişşer ii olsunnn allah dualarımızı kabul etsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…