Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

amann ne güzelll kızz inşallahh bebişler bize çekerrrrrrrrrrrrrrrrr
valla benim taraf paso renkli gözlü. göçmeniz. ama eşimin tarafında hiç renkli gözlü yok. koyu renk göz de baskın gen ya. hani diyolar ilerleyen zamanlarda işte 100 yıl sonra falan hiç mavi göz kalmıycakmış. artık torunlar bakar bizim resimlere "anaaa ninelerin gözlerine bak hele ne kaaadaaannn değişik" derler

En son didoşa yaramıştı (naber adını doğru söyledim yeşimcim )

şarkıyı koymamışım ya Gülben Ergen - Durdurun Dünyayı (2012) - YouTube

ayyy bende açılmıyo youtube şarkının adını da yazsana iremm. başka yerden dinleyimm

Gülben ergen durdurun dünyayı ,

durdurun dünyayı binecek var,
yakın zamanda bizim tarafta iyi haber varrr Kalpte hareket var , martta bereket varrr

emre altuğ / tek aşkım....
size ve kocalarınıza gelsinnnnn.
bu arada dün çok kaynamış kocalarrr.
bugün durumlar nasıl.
banim kociş pek iyi bu ara... bol bol çalışma yaptık ya keyfi yerinde keratanın

Ben küs durabilirimde kocişim duramaz , bir saat sonra yelkeni inmiş aradı beni Ben çalışamadım bu ay o yüzden mi bozuk çalmıştı ki
emre altuğ / tek aşkım....
Size ve kocalarınıza gelsinnnnn.
Bu arada dün çok kaynamış kocalarrr.
Bugün durumlar nasıl.
Banim kociş pek iyi bu ara... Bol bol çalışma yaptık ya keyfi yerinde keratanın

Ben patlamaya hazır bomba gibiyim gittim patladım herife geldimm zevzekkkk

abooowww bence de bu aralar senle uğraşmamsı lazımm...
bi kere gitseler jinekolağa oralarını buralarını kurcalatsalar. bakalım bi daha sesleri çıkıyo mu. tok açın halinden anlamaz tabe.
benim kız arkadaşıma erkek arkadaşı bacağını ellerken "tatlım ağda zamanın gelmiş" demiş. arkadaşım da ilk fırsatta yapıştırmış ağdayı çocuğun bacağına. valla bi daha tövbe demişş "ağda zamanı " felan demeye

ne anlarlar bacım onlar yaa zaten canım burnumda şebeklikle gün geçirmeye kafa takmamaya çalışıyorum birde geldmiş uğraşıyo takılıyo takılma arkadasım batıyo bana herşey takılma

Ya benim canım irmikli tatlı çekiyo yaaaaa Fulim yumoş günlerini silkeleneceğin anları düşün çatma onlar lazımlar daha bize göbüe kondursunlar bebişi ilk depiği ben atcam

aman allahım o kadar kan kovalamaca ihtiras hepsi hepsi yalan mıydı uleynnn. kandırdılar beni. çocukluk hayallerimle oynadılar. set arası kankimiş la bunlarrr. içtikleri su ayrı gitmiyomuş. hamiş kalınca bi tane antiloba bi tane zebraya ağlarsam ne olayım aslan yedi diyeee
aslanın üzerindeki flulama ne kiii. neyi kapatmışlar orda. ben de neyi görüyommm hee

Ya benim canım irmikli tatlı çekiyo yaaaaa Fulim yumoş günlerini silkeleneceğin anları düşün çatma onlar lazımlar daha bize göbüe kondursunlar bebişi ilk depiği ben atcam

allah senin emiiii...
irmikli tatlı mııı. kısss benim de çekti valla eve gidince yapsam mı nee allah hamiş olunca yandık biz hea. onu canın çek bunu yee valla bunun 2 katı olurus.

kürkünün markasınııı made in kenyaaa

allah senin emiiii...
irmikli tatlı mııı. kısss benim de çekti valla eve gidince yapsam mı nee allah hamiş olunca yandık biz hea. onu canın çek bunu yee valla bunun 2 katı olurus.

basit bir tarif buldum da akşam eve gidince fındık kırcam içi için baktım herifle ceviz kıramıyoz bizde fındık kırarız bugün yapamam kalır hafta sonuna 1 hafta kala benim kırmızılar tatlı derdine düştü yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…