- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.381
valla benim taraf paso renkli gözlü. göçmeniz. ama eşimin tarafında hiç renkli gözlü yok. koyu renk göz de baskın gen ya. hani diyolar ilerleyen zamanlarda işte 100 yıl sonra falan hiç mavi göz kalmıycakmış. artık torunlar bakar bizim resimlere "anaaa ninelerin gözlerine bak hele ne kaaadaaannn değişik" derleramann ne güzelll kızz inşallahh bebişler bize çekerrrrrrrrrrrrrrrrr
En son didoşa yaramıştı (naber adını doğru söyledim yeşimcim)
şarkıyı koymamışım yaGülben Ergen - Durdurun Dünyayı (2012) - YouTube
valla benim taraf paso renkli gözlü. Göçmeniz. Ama eşimin tarafında hiç renkli gözlü yok. Koyu renk göz de baskın gen ya. Hani diyolar ilerleyen zamanlarda işte 100 yıl sonra falan hiç mavi göz kalmıycakmış. Artık torunlar bakar bizim resimlere "anaaa ninelerin gözlerine bak hele ne kaaadaaannn değişik" derler
Ayyy bende açılmıyo youtube şarkının adını da yazsana iremm. Başka yerden dinleyimm
Gülben ergen durdurun dünyayı ,
durdurun dünyayı binecek var,
yakın zamanda bizim tarafta iyi haber varrrKalpte hareket var , martta bereket varrr
emre altuğ / tek aşkım....
Size ve kocalarınıza gelsinnnnn.
Bu arada dün çok kaynamış kocalarrr.
Bugün durumlar nasıl.
Banim kociş pek iyi bu ara... Bol bol çalışma yaptık ya keyfi yerinde keratanın
ben patlamaya hazır bomba gibiyim gittim patladım herife geldimm zevzekkkk
Ben patlamaya hazır bomba gibiyim gittim patladım herife geldimm zevzekkkk
Noldu yine yaaa çatma kız yazıktırrr
FACE DE GÖRDÜM BUGÜN BENDE BUNU, DEMEK Kİ HAYVANLAR BİLE ROL KESİY BİZE
abooowww bence de bu aralar senle uğraşmamsı lazımm...
bi kere gitseler jinekolağa oralarını buralarını kurcalatsalar. bakalım bi daha sesleri çıkıyo mu. tok açın halinden anlamaz tabe.
benim kız arkadaşıma erkek arkadaşı bacağını ellerken "tatlım ağda zamanın gelmiş" demiş. arkadaşım da ilk fırsatta yapıştırmış ağdayı çocuğun bacağına. valla bi daha tövbe demişş "ağda zamanı " felan demeye
alll irem de yazıktır diyoooo. ne oldu kısss ayar mı çektin kocana yoksa o mu çekti sanayoksam çalışma mı yaptınızzzz
Ya benim canım irmikli tatlı çekiyo yaaaaaFulim yumoş günlerini silkeleneceğin anları düşün çatma onlar lazımlar daha bize göbüe kondursunlar bebişi ilk depiği ben atcam
aman allahım o kadar kan kovalamaca ihtiras hepsi hepsi yalan mıydı uleynnn. kandırdılar beni. çocukluk hayallerimle oynadılar. set arası kankimiş la bunlarrr. içtikleri su ayrı gitmiyomuş. hamiş kalınca bi tane antiloba bi tane zebraya ağlarsam ne olayım aslan yedi diyeee
aslanın üzerindeki flulama ne kiii. neyi kapatmışlar orda. ben de neyi görüyommm hee
allah senin emiiii...
irmikli tatlı mııı. kısss benim de çekti valla eve gidince yapsam mı neeallah hamiş olunca yandık biz hea. onu canın çek bunu yee valla bunun 2 katı olurus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?