Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende de var bi tarifff.
7 çorba kaşığı irmik, 1 su bardağı şeker, 1 litre süt... bunların pişmesine yakın içine 1 su bardağı doğranmış kuru kayısı. tepsiye dök bunu. üzerine 1 su bardağı kayısı suyu ve 1 çorba kaşığı mısır nişastasınıı pişir sos yap. bunu da dök üzerine. valla çook süper oluyo. ramazanda çok yaparım ben bunu. sütlü hafif mayoş tatlıı.

Son düzenleme:
ama ben şerbetli seviyom tatlım seninki benim bulduğumdanda zor benimki direk hepsini karıştırıyo şerbeti kaynatmadan üstüne döküyo şu fındığı kırayım yapcam inşallah

Noldu yine yaaa çatma kız yazıktırrr

gelmiyo ya kırmızılar ateş ve sinr yapıyo bende parçalayasım var

Ya benim canım irmikli tatlı çekiyo yaaaaa Fulim yumoş günlerini silkeleneceğin anları düşün çatma onlar lazımlar daha bize göbüe kondursunlar bebişi ilk depiği ben atcam
ya ondan gelecek velede ben doğru eleman göndermiii ki tutsun söylesen artistlik yapar hıhhhh totomun kenarı

yaaa naber cicimmm onlarda kandırık atmışlarrrrrrrr

allah senin emiiii...
irmikli tatlı mııı. kısss benim de çekti valla eve gidince yapsam mı nee allah hamiş olunca yandık biz hea. onu canın çek bunu yee valla bunun 2 katı olurus.

he siz diyince benimde cnaım çekti zincilerme oldu bu iş ama benim herif tatlı sevmimmm ben der burun kıvırır yine bende koparıveririm o burnu bu hiddetle

ben ilk gebeliğimde künefe aşermiştim ya laaa ki ben şerbetli tatlı yiyemem

iimiş ya la buuuu yapım ben kusur kalmıyımmm

iremmmm benim şebek kocam baklava getirdi şimdiiiiii dövüyom sövüyom ama seviyom ya laaa

sakin ol tatlım du öpeyimmm bizimkilerde ki dunkof gibi hissettim bak şimdi kendimi benim ki aşerme değilde resmen kırmızı çağırma oldu bari erken gelmese düzene girdim bu ay derken

ben sana dedim erken davranma dur belki sana benim canımın çektiği şerbetli bir tatlı getirir dedim dinlemedin sen erbetli sevmezsin bana gönder noluyyyy

iremmmm benim şebek kocam baklava getirdi şimdiiiiii dövüyom sövüyom ama seviyom ya laaa

sakin ol tatlım du öpeyimmm bizimkilerde ki dunkof gibi hissettim bak şimdi kendimi benim ki aşerme değilde resmen kırmızı çağırma oldu bari erken gelmese düzene girdim bu ay derken

evet ya gelmemesi kadar sinir bozucu bişey yokkk

kız yoksams en fındıkzade tatlısını mı yapıcaksın????

aaa sende az deilsin heeaa. bi künefe der bi baklava derrrr. allahım yaaaa. çarşıya indirme beni şimdi baklava almayaa.
ama benim canım asıl balık çekiyi. tavada hamsiiii . dün apartmanda biri yapmışş. her yer kokmuş mis gibii..

baklava iyiydi kızzz nerden geçtin balığaaa ben yapamammm bugüne kadar bi tek cupra yedim 1 kered eyaptım fırında o konuda beceriksizim

baklava iyiydi kızzz nerden geçtin balığaaa ben yapamammm bugüne kadar bi tek cupra yedim 1 kered eyaptım fırında o konuda beceriksizim

ooo ben kokuta kokuta yaparım balığımı, hamsi, çupra, sarı kanat, istavrit, palamutt bunları yazarken yemin ederim ağzım sulandı eşim ağız burun kıvırır ama benim boğaz azmim yok mu alimallahhh

fındıkzade ne ki bakiiimm internetten. kusur kalmiyimmm

kız kayganam geldiğinde yapmıştım ben çok güzel oluyo ama ben şerbetli sevmediğim için ağır geldi bana

kuru baklava ne gıı olmuşken bol şerbetli istiyom bakalım gel haftasonu gelll

kuru baklava şerbeti tam çekmiş herhalde öyle şapır suğur şerbeti yok

baktım fındıkzade tarifine. benim kıbrıs tatlıma benziyor. sadece hindistancevizi fıstık felan var farklı olrak.
ayyy bi de böle aynı ayarda yapılan etimek tatlısı var, uff o da süper olur şerbetli şerbetliii...

ooo ben kokuta kokuta yaparım balığımı, hamsi, çupra, sarı kanat, istavrit, palamutt bunları yazarken yemin ederim ağzım sulandı eşim ağız burun kıvırır ama benim boğaz azmim yok mu alimallahhh

ayy keşke yapabilsem ben küçükken bile evde balık varsa kavga çıkartırdım babam çok kızardı yemiyorum die yiymezdimde yeni yeni alıştım balığa birde ilk gebeliğimde çok çekmişti işte o zaman bilmiyodum hamile olduğumu balık ve künefe die tutturmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…