- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.401
KIZIM BEN BU AYDAN ÜMİDİ KESTİM GELECEK YUMOŞA YATIRIM YAPIYOM HERİF BELİNİ TUTUP GEZİYO NE ÇALIŞMASI
basit bir tarif buldum da akşam eve gidince fındık kırcam içi için baktım herifle ceviz kıramıyoz bizde fındık kırarızbugün yapamam kalır hafta sonuna 1 hafta kala benim kırmızılar tatlı derdine düştü yaww
bende de var bi tarifff.
7 çorba kaşığı irmik, 1 su bardağı şeker, 1 litre süt... bunların pişmesine yakın içine 1 su bardağı doğranmış kuru kayısı. tepsiye dök bunu. üzerine 1 su bardağı kayısı suyu ve 1 çorba kaşığı mısır nişastasınıı pişir sos yap. bunu da dök üzerine. valla çook süper oluyo. ramazanda çok yaparım ben bunu. sütlü hafif mayoş tatlıı.
Noldu yine yaaa çatma kız yazıktırrr
ya ondan gelecek velede ben doğru eleman göndermiii ki tutsun söylesen artistlik yapar hıhhhh totomun kenarıYa benim canım irmikli tatlı çekiyo yaaaaaFulim yumoş günlerini silkeleneceğin anları düşün çatma onlar lazımlar daha bize göbüe kondursunlar bebişi ilk depiği ben atcam
yaaa naber cicimmm onlarda kandırık atmışlarrrrrrrraman allahım o kadar kan kovalamaca ihtiras hepsi hepsi yalan mıydı uleynnn. kandırdılar beni. çocukluk hayallerimle oynadılar. set arası kankimiş la bunlarrr. içtikleri su ayrı gitmiyomuş. hamiş kalınca bi tane antiloba bi tane zebraya ağlarsam ne olayım aslan yedi diyeee
aslanın üzerindeki flulama ne kiii. neyi kapatmışlar orda. ben de neyi görüyommm hee
allah senin emiiii...
irmikli tatlı mııı. kısss benim de çekti valla eve gidince yapsam mı neeallah hamiş olunca yandık biz hea. onu canın çek bunu yee valla bunun 2 katı olurus.
basit bir tarif buldum da akşam eve gidince fındık kırcam içi için baktım herifle ceviz kıramıyoz bizde fındık kırarızbugün yapamam kalır hafta sonuna 1 hafta kala benim kırmızılar tatlı derdine düştü yaww
bende de var bi tarifff.
7 çorba kaşığı irmik, 1 su bardağı şeker, 1 litre süt... bunların pişmesine yakın içine 1 su bardağı doğranmış kuru kayısı. tepsiye dök bunu. üzerine 1 su bardağı kayısı suyu ve 1 çorba kaşığı mısır nişastasınıı pişir sos yap. bunu da dök üzerine. valla çook süper oluyo. ramazanda çok yaparım ben bunu. sütlü hafif mayoş tatlıı.
gelmiyo ya kırmızılar ateş ve sinr yapıyo bende parçalayasım var
ya ondan gelecek velede ben doğru eleman göndermiii ki tutsun söylesen artistlik yapar hıhhhh totomun kenarı
yaaa naber cicimmm onlarda kandırık atmışlarrrrrrrr
he siz diyince benimde cnaım çekti zincilerme oldu bu iş ama benim herif tatlı sevmimmm ben der burun kıvırır yine bende koparıveririm o burnu bu hiddetle
ben ilk gebeliğimde künefe aşermiştim ya laaa ki ben şerbetli tatlı yiyemem
ama ben şerbetli seviyom tatlımseninki benim bulduğumdanda zor benimki direk hepsini karıştırıyo şerbeti kaynatmadan üstüne döküyo şu fındığı kırayım yapcam inşallah
iimiş ya la buuuu yapım benkusur kalmıyımmm
iremmmm benim şebek kocam baklava getirdi şimdiiiiiidövüyom sövüyom ama seviyom ya laaa
sakin ol tatlım du öpeyimmmbizimkilerde ki dunkof gibi hissettim bak şimdi kendimi benim ki aşerme değilde resmen kırmızı çağırma oldu bari erken gelmese düzene girdim bu ay derken
hımmm seninki revani gibi bi şeyyy..
iimiş ya la buuuu yapım benkusur kalmıyımmm
iremmmm benim şebek kocam baklava getirdi şimdiiiiiidövüyom sövüyom ama seviyom ya laaa
ben sana dedim erken davranma dur belki sana benim canımın çektiği şerbetli bir tatlı getirir dedim dinlemedinsen erbetli sevmezsin bana gönder noluyyyy
evet ya gelmemesi kadar sinir bozucu bişey yokkk
kız yoksams en fındıkzade tatlısını mı yapıcaksın????
postaladım bebekimmmmm kuru baklava gıııı 1 tane yiyebildimmm oda senin niyetine
aaa sende az deilsin heeaa. bi künefe der bi baklava derrrr. allahım yaaaa. çarşıya indirme beni şimdi baklava almayaa.
ama benim canım asıl balık çekiyi. tavada hamsiiii . dün apartmanda biri yapmışş. her yer kokmuş mis gibii..
baklava iyiydi kızzz nerden geçtin balığaaa ben yapamammm bugüne kadar bi tek cupra yedim 1 kered eyaptım fırında o konuda beceriksizim
fındıkzade ne ki bakiiimm internetten. kusur kalmiyimmm
kuru baklava ne gıı olmuşken bol şerbetli istiyom bakalım gel haftasonu gelll
evet ya gelmemesi kadar sinir bozucu bişey yokkk
kız yoksams en fındıkzade tatlısını mı yapıcaksın????
ooo ben kokuta kokuta yaparım balığımı, hamsi, çupra, sarı kanat, istavrit, palamuttbunları yazarken yemin ederim ağzım sulandı eşim ağız burun kıvırır ama benim boğaz azmim yok mu alimallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?