Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ooo ben kokuta kokuta yaparım balığımı, hamsi, çupra, sarı kanat, istavrit, palamutt bunları yazarken yemin ederim ağzım sulandı eşim ağız burun kıvırır ama benim boğaz azmim yok mu alimallahhh

salatada koy yanına ustammmmmmmmmmmmmmmm yav noluyo banaaa

Son düzenleme:

heee onu bende güzel yapıom kiiii üniden arkadasım var ankarada oturuyo o çok sever kulağı cınlasın kıcı kasınsın gecenin körü yaptırırdı bana şimdi hamiş işte oda 1-1,5 sene evvel düşük yapmıştı

ben fındık zedeyimde o tatlı fındıkzade mi bilmem içine hatta üstüne ceviz veya fındık konuyomuş bende trabzonlu olarak fındığı seçtim

hımmmmm yerler seni fındıkkkk
salatada koy yanına ustammmmmmmmmmmmmmmm yav noluyo banaaa

açıktık biz açıktıkkkk

kızlarrr arkadaş çağırdı odasına ziyafet varmış ben gidim bi bakayımmm....

kızz adres ver süpürgemd ebeklemedeyim gelem bende

bizim ağzımızı sulandır ziyafeti sen çek anasını satıyım fulim fındıkzade değil benim ki ya sizin tarifler meşakkatli basit bişey mesaj sürem dolsun mesaj atıyım sana ...........

k,mlernen msjlasıoyon gıııııııııı kıskanırımmmmmm çabuk msj ilen cvp bekliyorummm

uzun uzun malzemeler ve tarifi yazamam diye ki üşenirim üşenenin çocuğu olmazmış, reçelime mesaj attım tarif sayfasını

hadi bağalımmmm bizdenmişşşş ballı lokmama ses etmemmm

kızlarrr kardeşim geldi izmittennnnn çıkıverdimmm size haber vermeden şimdide mesaim bitti öpüldünüzz bebeklerrr

gözün aydın yawrummmmm görüşürüzzzz

ayyy kızlar neler yedim nelerrr... akşama artıkın yiyemem herhall. pasta börek kurabiye tam gün gibiydi yaneee...
benim mesaim bitti çıkıyorumben kendinizeee çoookkk iyi bakın...
seviyom siziii leynnn

ayyy kızlar neler yedim nelerrr... akşama artıkın yiyemem herhall. pasta börek kurabiye tam gün gibiydi yaneee...
benim mesaim bitti çıkıyorumben kendinizeee çoookkk iyi bakın...
seviyom siziii leynnn

afiyet şeker bol olsun ama löp löp et olmasınn yaa ben akşama ne yapsam bilemedim canım herşeyi istiyo ama yapmayı istemiyoooo bi hizmet edenim olaydı iyiydi ya laaa

görüşürüz bebekimmmmm bende seviyommmm senii

fuliiim tatlım üzülmek yok zaten biliyoduk olmadığını dimi
hem napıyoduk martta göbüşleri dolduruyoduk
fatmam sendede gelen giden yok bendede yok henüz
bari biran önce gelsede yeni çalışmalara geçsek

topikiminnnn güzel anne ve anne adaylarııı. günayydınn..
güzel haberler alacağınız, keyifli, az iş bol çeneli bi gün diliyorum hepiciğinizeeeee...

iremmmm fuliiii ne yaptınız tatlıları yaptınız mı eve gidince. ben anca yemekleri yetiştirdim kocam erken geldi o yüzden tatlı neyim yapamadım. ama ben yapamasam da komşumdan geldi akşamki tatlı. tabağımı dolu olarak geri getirmiş allahh razı olsunnn...
iremim tatlı tarifine baktımm. basit ve hoş görünüyo. babaannemin yaptığı bi göçmen tatlısına benziyo. ilk fırsatta denicem. şerbetin pişmemesi de avantajjj
sabah sabah yine tatlı muhabbeti ettim vallaaa
bi şey dicem kızlar. benim acayip bi gögüs sızım var :18: özellikle sağ göğsüm üzerine yatamadım valla gece. hamilelik belirtisi deildir, bu kadar erken çıkmaz herhal. ben başka bi şeyden tırsıyorumm. benim göğüslerimde ufak kist ve nodüller var. dr. kontrolündeyim. ama araya hamişlik ve kürtaj girince uzun zamandır gidemiyodum. acep gene mi çoğalıp büyüdüleer :18::18::18::18: gece uykumu kaçırdı valaaa. regl olup bittikten sonra göğüs için de bi dr gidem bariii..

günaydınnnnnnnnnnnnn kızlar................

akşam ben fındık bile kırmadım değil tatlı yapmak, zaten tembeldim iyice tembelleştim havalar kötüleşince akşam kaynanamdan yedim, sabah eşim hazırladı kahvaltıyı işte geldim burdayımmmmmmmmm hamilelik belirtileri bence başlayabilir son haftaya girdin bebiş varsa rahme bugünlerde düşmüştür bence ama diğer sıkıntını da ihmal etme , öncedende mi böyleydi şikayetlerin :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…