Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

seni tembel senii akşam kaynanadan sabah kocadan dünya sana güzel bacıımmmmm şaka bi yanaaa ohhh iyi yapmışınn. bende nazlanacak kaynana yok, eşim dersen benden beter
yok tatlım önceki regl dönemlerinde böle göğüs ağrım olmamıştı. bu ay dikkatimi çekti.. inşallah hayra çıkar canım..

evet ablacım henüz gelen giden yok gelsede rahatlasammm

mavişimmmm günaydınnnn.
sen nasılsın, ağrın devam ediyo mu...

günaydın kuzum öyle halsizimki başımı zor tutuyorum uyumamak için bıraksalar akşama kadar uyurumm ağrım yok göğsümdede ağrı yok benim düzenim kesin bozuldu hiç adet belirtim yok ya dün bi karnım ağrıdı sonra geçti

senin regle ne kadar kaldı bu ağrılar hayır olur inşallahhh

adet dönemi olarak dememiştim, nodül kist olduğunu öğrendiğinde ağrın nasıl bişeydi o ağrıya mı benziyo şimdiki, hayra çıksın drın drın son 7 desin değil mi ...............

herşey olduğu gibii uyku hamilelik belirtisiii tek atışta mı tutturdunuz kızımmmmm

canım benim düzeninin bozulması çok normal. rahim yaşadığı o değişiklikten sonra anca kendini topluyodur. kaç gün oldu senin. 1 ayı geçtiğini biliyorum da. 50 güne kadar olmasan yolu var yani. ama vücuduna çok baskı yapar. menepozlular gibi hissedersin. şişlik, bi üşüme bi ateş, yorgunluk, mayışıklık... inşallahhh hepsi geçicek kuzumm. bi ilkini olsan rahatlarsın. pamuk gibi olursun vallaaa...
benim batasıca BAT 1 MART (aha kafiyeli oldu )

adet dönemi olarak dememiştim, nodül kist olduğunu öğrendiğinde ağrın nasıl bişeydi o ağrıya mı benziyo şimdiki, hayra çıksın drın drın son 7 desin değil mi ...............

ayyy o ağrıyı hatırlamıyom canım. uzuuuunn zaman önceydi. hafızamı zorladım ama ıı ııhh hatırlayamadım.
evet canım bugünü saymazsak son 7 :18::18::18::18:
aslında hata yapiiimmm bu kadar saymasam ama ne bileyim işteee uzun zamndır ilk kez bu aya ümitliyim bu kadar. kür de yaptım ya sonucu daha merak ediyorum..

seninde bir hafta kalmışşş
benimmm bugün tam 30 oldu umarım bu haftasonunu olurummmm

oohh ohhh yiğenimiz iyi demekkii e normal o kadar b hcg değerine o bulantıı
evet doktorumuz dün dedi..ne kadar çok bulantı o kadar sağlıklı demekmiş...çekeceksin dedi..gerçi ilaç verdi ama daha içmedim çok bynalmadığım müddetçeiçmem herhalde...

sen gittin mi canım doktoraaa
evet gittim canım dün minnakımızı gördük..böbüşten göründü dün...15-20 gün sonra kalp atımına gel dedi..gitcez işte bakalım..

oyyy yerim ben onuuuu ikiz değilmiş dimi

günaydınnn :)) fatma,fulya,serap,deniz,ayvapestili :) ve yeşim ismini yazmayı unuttuğum herkese selamlarr :))

Son düzenleme:
oyyy yerim ben onuuuu ikiz değilmiş dimi
değerime göre kese küçükmüş canım ikizlerde böyle ihtimal olabilirmiş..ikizlerin biri diğerinden her zaman küçük olurmuş iki hafta sonra geldiğinde daha net konuşuruz dedi..şimdi sadece bir tanesi göründü...

selamlar yavrularr

selam gülcanımmmmm bi görünüyon bi kayboluyonnn özletme kendinii

fuliiim tatlım üzülmek yok zaten biliyoduk olmadığını dimi
hem napıyoduk martta göbüşleri dolduruyoduk
fatmam sendede gelen giden yok bendede yok henüz
bari biran önce gelsede yeni çalışmalara geçsek

üzülmüyorum abla bu akşam drumada gidicem herşey iyi olucak şuan gözüm bebek görmüyo açıkcası sağlığımı düşünüyorum en basta

topikiminnnn güzel anne ve anne adaylarııı. günayydınn..
güzel haberler alacağınız, keyifli, az iş bol çeneli bi gün diliyorum hepiciğinizeeeee...

günaydınnn mavişimmmm ballı lokmammmm

bebkim ben dün akşam yapmadım tatlı zaten merkete fln gittik eve geldik migrosta dondurulmuş sokak simidi var ondan aldık fırında pişirdim bi güzel kahvaltı yaptık sıcak simit olunca tıka basa doyduk tatlı ya yer kalmadı yapmadım bende ama yapıcam senin o kayısılıyıı

ben geldim gelecek ay müjdeyi patlacak gacılar.......

hoşgeldinnn minnakımızın güzel annesiiii nasılsınnnn

günaydın canımm Allah tamamına erdirsin inş. :) maaşallahhh kuzucuğa annesi :) Allah cc. tamamına erdirsin inş. ikiz miymiş? çok merak ediyorum :) o değere ikiz olma olasılığıda varmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…