- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.441
fuliiim tatlım üzülmek yok zaten biliyoduk olmadığını dimi
hem napıyoduk martta göbüşleri dolduruyoduk
fatmam sendede gelen giden yok bendede yok henüz
bari biran önce gelsede yeni çalışmalara geçsek
seni tembel seniigünaydınnnnnnnnnnnnn kızlar................
akşam ben fındık bile kırmadım değil tatlı yapmak, zaten tembeldim iyice tembelleştim havalar kötüleşince akşam kaynanamdan yedim, sabah eşim hazırladı kahvaltıyı işte geldim burdayımmmmmmmmmhamilelik belirtileri bence başlayabilir son haftaya girdin bebiş varsa rahme bugünlerde düşmüştür bence ama diğer sıkıntını da ihmal etme , öncedende mi böyleydi şikayetlerin :44::44::44:
evet ablacım henüz gelen giden yok gelsede rahatlasammm
seni tembel seniiakşam kaynanadan sabah kocadan dünya sana güzel bacıımmmmm şaka bi yanaaa ohhh iyi yapmışınn. bende nazlanacak kaynana yok, eşim dersen benden beter
yok tatlım önceki regl dönemlerinde böle göğüs ağrım olmamıştı. bu ay dikkatimi çekti.. inşallah hayra çıkar canım..
mavişimmmmgünaydınnnn.
sen nasılsın, ağrın devam ediyo mu...
seni tembel seniiakşam kaynanadan sabah kocadan dünya sana güzel bacıımmmmm şaka bi yanaaa ohhh iyi yapmışınn. bende nazlanacak kaynana yok, eşim dersen benden beter
yok tatlım önceki regl dönemlerinde böle göğüs ağrım olmamıştı. bu ay dikkatimi çekti.. inşallah hayra çıkar canım..
mavişimmmmgünaydınnnn.
sen nasılsın, ağrın devam ediyo mu...
günaydın kuzum öyle halsizimki başımı zor tutuyorum uyumamak için bıraksalar akşama kadar uyurumm ağrım yok göğsümdede ağrı yok benim düzenim kesin bozuldu hiç adet belirtim yok ya dün bi karnım ağrıdı sonra geçti
senin regle ne kadar kaldı bu ağrılar hayır olur inşallahhh
günaydın kuzum öyle halsizimki başımı zor tutuyorum uyumamak için bıraksalar akşama kadar uyurumm ağrım yok göğsümdede ağrı yok benim düzenim kesin bozuldu hiç adet belirtim yok ya dün bi karnım ağrıdı sonra geçti
senin regle ne kadar kaldı bu ağrılar hayır olur inşallahhh
herşey olduğu gibiiuyku hamilelik belirtisiii tek atışta mı tutturdunuz kızımmmmm
adet dönemi olarak dememiştim, nodül kist olduğunu öğrendiğinde ağrın nasıl bişeydi o ağrıya mı benziyo şimdiki, hayra çıksın drın drın son 7 desin değil mi ...............
ben geldim gelecek ay müjdeyi patlacak gacılar.......
hoşgeldin taze anneee. nasıl gidiyo ilk zamanlarrr....
AMİİİİİİNNNN
bulantılar hariç herşey iyi gidiyor....
canım benim düzeninin bozulması çok normal. rahim yaşadığı o değişiklikten sonra anca kendini topluyodur. kaç gün oldu senin. 1 ayı geçtiğini biliyorum da. 50 güne kadar olmasan yolu var yani. ama vücuduna çok baskı yapar. menepozlular gibi hissedersin. şişlik, bi üşüme bi ateş, yorgunluk, mayışıklık... inşallahhh hepsi geçicek kuzumm. bi ilkini olsan rahatlarsın. pamuk gibi olursun vallaaa...
benim batasıca BAT 1 MART (aha kafiyeli oldu)
bulantılar hariç herşey iyi gidiyor....
evet doktorumuz dün dedi..ne kadar çok bulantı o kadar sağlıklı demekmiş...çekeceksin dedi..gerçi ilaç verdi ama daha içmedim çok bynalmadığım müddetçeiçmem herhalde...oohh ohhh yiğenimiz iyi demekkiie normal o kadar b hcg değerine o bulantıı
evet gittim canım dün minnakımızı gördük..böbüşten göründü dün...15-20 gün sonra kalp atımına gel dedi..gitcez işte bakalım..sen gittin mi canım doktoraaa
evet doktorumuz dün dedi..ne kadar çok bulantı o kadar sağlıklı demekmiş...çekeceksin dedi..gerçi ilaç verdi ama daha içmedim çok bynalmadığım müddetçeiçmem herhalde...
evet gittim canım dün minnakımızı gördük..böbüşten göründü dün...15-20 gün sonra kalp atımına gel dedi..gitcez işte bakalım..
değerime göre kese küçükmüş canım ikizlerde böyle ihtimal olabilirmiş..ikizlerin biri diğerinden her zaman küçük olurmuş iki hafta sonra geldiğinde daha net konuşuruz dedi..şimdi sadece bir tanesi göründü...oyyy yerim ben onuuuu ikiz değilmiş dimi
selamlar yavrularr
fuliiim tatlım üzülmek yok zaten biliyoduk olmadığını dimi
hem napıyoduk martta göbüşleri dolduruyoduk
fatmam sendede gelen giden yok bendede yok henüz
bari biran önce gelsede yeni çalışmalara geçsek
topikiminnnn güzel anne ve anne adaylarııı. günayydınn..
güzel haberler alacağınız, keyifli, az iş bol çeneli bi gün diliyorum hepiciğinizeeeee...
iremmmm fuliiii ne yaptınız tatlıları yaptınız mı eve gidince. ben anca yemekleri yetiştirdim kocam erken geldi o yüzden tatlı neyim yapamadım. ama ben yapamasam da komşumdan geldi akşamki tatlı. tabağımı dolu olarak geri getirmiş allahh razı olsunnn...
iremim tatlı tarifine baktımm. basit ve hoş görünüyo. babaannemin yaptığı bi göçmen tatlısına benziyo. ilk fırsatta denicem. şerbetin pişmemesi de avantajjj
sabah sabah yine tatlı muhabbeti ettim vallaaa
bi şey dicem kızlar. benim acayip bi gögüs sızım var :18: özellikle sağ göğsüm üzerine yatamadım valla gece. hamilelik belirtisi deildir, bu kadar erken çıkmaz herhal. ben başka bi şeyden tırsıyorumm. benim göğüslerimde ufak kist ve nodüller var. dr. kontrolündeyim. ama araya hamişlik ve kürtaj girince uzun zamandır gidemiyodum. acep gene mi çoğalıp büyüdüleer :18::18::18::18: gece uykumu kaçırdı valaaa. regl olup bittikten sonra göğüs için de bi dr gidem bariii..
ben geldim gelecek ay müjdeyi patlacak gacılar.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?