- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.461
günaydın canımm Allah tamamına erdirsin inş. :) maaşallahhh kuzucuğa annesi :) Allah cc. tamamına erdirsin inş. ikiz miymiş? çok merak ediyorum :) o değere ikiz olma olasılığıda varmış...
günaydınnn fatmikimmm
günaydınnn iremimmmm
günaydın serapımmmm
günaydınn didoşummmmmmm
günaydın yeniden tubikimmmmmmm
günaydın denizcimm
günaydın meryemmmm
günaydınnn diar
günaydın roseis
günaydın gülcanımmmmmm
günaydın yelizcan her ne kadar bizi unutsanda ühüüüü
ahanda tıkandım ya laaa aklımda bi sürü vardı kitlendim şimdiiii
neysemm cümleten günaydın efemmmmm ismini unuttuklarım kusura kalmasın herkese günaydınnnn
günaydınnn :)) fatma,fulya,serap,deniz,ayvapestili :) ve yeşim ismini yazmayı unuttuğum herkese selamlarr :))
değerime göre kese küçükmüş canım ikizlerde böyle ihtimal olabilirmiş..ikizlerin biri diğerinden her zaman küçük olurmuş iki hafta sonra geldiğinde daha net konuşuruz dedi..şimdi sadece bir tanesi göründü...
günaydınnn fatmikimmm
günaydınnn iremimmmm
günaydın serapımmmm
günaydınn didoşummmmmmm
günaydın denizcimm
günaydın meryemmmm
günaydınnn diar
günaydın roseis
günaydın gülcanımmmmmm
neysemm cümleten günaydın efemmmmm ismini unuttuklarım kusura kalmasın herkese günaydınnnn
sizlere de günaydın kızlarrrr..bir daha ki kontrolümüzde daha net birşekilde konuşuruz dedi ikiz meselesini..kese göbüşten çok minnak göründü istersen alttan bakayım dedi kabul etmedim..bir daha ki randevumuza inşallah..
kızçeler ben derin bir düşünce içindeyim :44::44:
şimdi allah nasip kısmet ederse evi alıyoruz dün şuan kirada olduğumuz ev sahibiyle konuştum depozitomuz var içerde 2 aya kadar çıkıyoruz dedim tamam hayırlısı olsun dedi yeni evde inşallah 45 güne fln teslim olurmuş hadi temizleme taşınma 2 ay biz krediyi 3 sene fln yapalım diyoruz ki imkanımız varken ödeyip bitirelim tabi bu süreçte imkanımızın devam etmesi için çalışmaya devam etmem sart şimdi zaten hamile kalmadım ama ileriki aylarda hemen kalırsam biraz sıkıntılı olabilir bi süre erteleyebilrim bebek olayını hem zaten sağlığım ne durumda bu bile belli değil (inşallah birşey çıkmayacak) hap vs herhangi bir şey kullanmadan yani korunmadan devam ederiz gerçi herşey drdan sonra belli olur illaki bir tedavi veya takip süresi yaşayacağım demem o ki ben bu işe ara versem iyi olacak....
şimdi Allah nasip kısmet ederse evi alıyoruz dün şuan kirada olduğumuz ev sahibiyle konuştum depozitomuz var içerde 2 aya kadar çıkıyoruz dedim tamam hayırlısı olsun dedi yeni evde inşallah 45 güne fln teslim olurmuş hadi temizleme taşınma 2 ay biz krediyi 3 sene fln yapalım diyoruz ki imkanımız varken ödeyip bitirelim tabi bu süreçte imkanımızın devam etmesi için çalışmaya devam etmem sart şimdi zaten hamile kalmadım ama ileriki aylarda hemen kalırsam biraz sıkıntılı olabilir bi süre erteleyebilrim bebek olayını hem zaten sağlığım ne durumda bu bile belli değil (inşallah birşey çıkmayacak) hap vs herhangi bir şey kullanmadan yani korunmadan devam ederiz gerçi herşey drdan sonra belli olur illaki bir tedavi veya takip süresi yaşayacağım demem o ki ben bu işe ara versem iyi olacak....
tatlım sanada güzaydın, öncelikle şunu sorcam sana bebiş olursa bakacak adama var mı, ikincisi kreş imkanın var mı genelde 2 yaş öncesi özeller kreşe alıyo bebişleri, bizde inşaat nedeniyle kredi çektik 2 yılda bizim var kredimiz ama bebiş ha deyince gelmediği için önceliğim o açıkçası bu zamana kalmamın nedenide düğün borçlarım bitsin rahatlayalımdı fakat borç bitmiyo yenisini açıyorsun, ayrıca bakanlar kurulundan geçmiş 6 ay doğum izni üstüne kreş parasıda verecekmiş devlet kimler dahil bilmiyorum detayları ama ................
valla bebek kısmeti ile gelir ama o süreçte bi çalışma bi çaba içinde olmaman senin diğer işlere yoğunlaşmanı kolaylaştırır taşınma vs . gibi o arada gelen bebekte süpriz olur bencede doğru düşünmüşsünnn
merhaba meryemenesss hoşgeldin
hadi bakalımmm hayırlısı sağlıklı olsundaaaaa
günaydınnn bebekimmmm napıyosunnnnn
günaydınnn :)) fatma,fulya,serap,deniz,ayvapestili :) ve yeşim ismini yazmayı unuttuğum herkese selamlarr :))
günaydın fatmammm napımmm içimde tuhaf bi ağrı varhanş derler ya ne iyi ediyo ne süründürüyo die onunla boğuşuyorumm sen nasılsın nasıl hissediyosun kendini
günaydınnn fatmikimmm
günaydınnn iremimmmm
günaydın serapımmmm
günaydınn didoşummmmmmm
günaydın denizcimm
günaydın meryemmmm
günaydınnn diar
günaydın roseis
günaydın gülcanımmmmmm
şimdi Allah nasip kısmet ederse evi alıyoruz dün şuan kirada olduğumuz ev sahibiyle konuştum depozitomuz var içerde 2 aya kadar çıkıyoruz dedim tamam hayırlısı olsun dedi yeni evde inşallah 45 güne fln teslim olurmuş hadi temizleme taşınma 2 ay biz krediyi 3 sene fln yapalım diyoruz ki imkanımız varken ödeyip bitirelim tabi bu süreçte imkanımızın devam etmesi için çalışmaya devam etmem sart şimdi zaten hamile kalmadım ama ileriki aylarda hemen kalırsam biraz sıkıntılı olabilir bi süre erteleyebilrim bebek olayını hem zaten sağlığım ne durumda bu bile belli değil (inşallah birşey çıkmayacak) hap vs herhangi bir şey kullanmadan yani korunmadan devam ederiz gerçi herşey drdan sonra belli olur illaki bir tedavi veya takip süresi yaşayacağım demem o ki ben bu işe ara versem iyi olacak....
günaydın fatmammm napımmm içimde tuhaf bi ağrı varhanş derler ya ne iyi ediyo ne süründürüyo die onunla boğuşuyorumm sen nasılsın nasıl hissediyosun kendini
allah allah bu hal iyice garip olmaya başladııı benimde midem bulanıyor şimdi ama psikolojik heraldeee
günaydınnn fuliiimmmm. kısss kocana yeniden mi aşık oldun. profil resmin değişmişşş, iletin aşk kokuyo
bebeğimmm herşeyin en doğrusu senin içinden geçen isteğindir. neticede o bebiş en az 2-3 yıl birebir sana bağlı kalıcak. eve taşınma aşaması zorlar eğer hamiş kalırsan. o yüzden taşınana kadar ara vermen mantıklı. hem kafan da rahatlar. zaten 2 diyosun hadi bilemein3-4 ay olsun taşınman. eve geçince de yeni ev yeni bebek tam balı lokma olur yaniama sakın da arayı uzatma. borcun bitmesini falan bekleme. bak ben evleneli 3,5 yıl oldu. ha borçlar bitsin ha atanayım derken vakit nasıl geçti anlamadım. şimdi de görüyosun ha deyince olmuyo...
tüm bunlar bi yana sen hamişliği kafandan atınca bizi bırakmıcaksın de miiiivalla yapışırım sülük gibi yakana. taciz ederim. tüm mesaj kutunu doldururum. spamlarım seni
hanş ne kısss
fuliiimmm doktora 18 de gitcektin di mi. haberdar et bizi. ben kötü bi şey olduğunu sanmıyorum canım. belki yumurtlama problemin olmuştur. hiç veya geç yumurtladığın için regl olmuyosundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?