Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Cok tatli bir yazi olmus sagol paylastigin icin

ay ne güldüm kısss
valla yaramaz beebişler bunları yaparken böle düşünüyorlar mı bilemiyorum am aynı dediği gibi hazır asker bekletiyolar biziiii

Günaydın kızlarr ben gelmeden günaydınlarınızı göndermişsiniz teşekkür ederim :)

fulyam ev işini iyi düşünmüşsünüz canım şimdiden hayırlı olsun yeni ev yeni bir telaş ayy ne güzel tatlı telaşlar:) doktordan da umarım güzel sonuçlarla dönersin eğer dediğin gibi iltihap gibi bir şey varsa en azından tedavisi olan bir şey bbir ya da iki aya kadar geçer o arada da ev işleriyle uğraşırsın işte :)

fatmam sen nasıl oldun ? geldi mi kırmızılar?

serapcım keseyi görmüşsün gözün aydın 2 hafta sonra ikiz mi tekil mi göreceğiz artık hadi hayırlısı :)

tubişcimm mama saatin gelmiş geçmiş karnını doyurmuşsundur

meryemcim sen nasılsın?
merve sen nasılsın?

kim kaldı başka ımmmm:44::44::44::44::44::44: herkese günaydın kısacaaa

canım :)) seni gördüm daha iyi oldum hayat koşturmacası :)) uğraşıyorum öyle :)) sen nasılsın? bulantıların,bebiş nasıl oldu?

canım güzel anneeee nasılsın ben iyiyim hala gelmedi kırmızılar pusuya yattım bekliyorum

merhaba hanımlar gençler genç kalanlar yeni anneler anne adaycıkları

ağlamak üzereyimmm bebekle ilgili sohbetler dönüyo odada kötü oldummm

canımmm benim seni nasıl anlıyorum bilemezsin. benim iş yerinde 5 hamile var. her gittiğim yerde hamile sohbeti. gözümün önünde dolu dolu göbişler. sırf bu yüzden yemekhanede yemek yendikten sonra hemen odama kaçıyorum. bazı patavatsızların hücumuna tekrar maruz kalmamak için...
hassas dönemlerdeyiz fatmacım. ama geçicek bunlar. bizimde allahım kısmet ederse göbişlerimiz dolcak. ne olur ağlama... gerekirse izin iste odadan çık. balkon neyim varsa çık dışarıda temiz hava al...

ayyy kızlar kötü bi haberim var. geçen hafta kan vermiştik ya biz hepatit bağışıklığı ile ilgili. sonuçlar gelmiş. 3 doz aşı olmam gerekiyomuş. aslında benim tüm aşılarım tamam ama bağışıklık oluşmayabiliyo muş.
burdaki hemşire arkadaşım hamişlik şüphemi bilmiyo tabi (kimse bilmiyo aslında bi eşim bi siz biliyosunuz) aşıları olman lazım diyo. hamile kalmadan önce hallet diyo. belki aşıları biz getirtiriz biz yaparız diyo.
ay ben olmayım di mi. internetten araştırcam şimdi. aşı olunca korunmak falan gerekiyo mu:18::18::18: görüyonuz mu olanı

kuzum hiçbi bilgim yok bende tedirgin oldum senin adına bi netten araştır benim şimdi vaktim yok olsa araştırırdım bozma moralini cıtlatsan hemşireye bilemedim ki şimdi :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…