- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.501
ayyy kızlar kötü bi haberim var. Geçen hafta kan vermiştik ya biz hepatit bağışıklığı ile ilgili. Sonuçlar gelmiş. 3 doz aşı olmam gerekiyomuş. Aslında benim tüm aşılarım tamam ama bağışıklık oluşmayabiliyo muş.
Burdaki hemşire arkadaşım hamişlik şüphemi bilmiyo tabi (kimse bilmiyo aslında bi eşim bi sizBiliyosunuz) aşıları olman lazım diyo. Hamile kalmadan önce hallet diyo. Belki aşıları biz getirtiriz biz yaparız diyo.
Ay ben olmayım di mi. Internetten araştırcam şimdi. Aşı olunca korunmak falan gerekiyo mu:18::18::18: Görüyonuz mu olanı
kuzum hiçbi bilgim yok bende tedirgin oldum senin adına bi netten araştır benim şimdi vaktim yok olsa araştırırdım bozma moralini cıtlatsan hemşireye bilemedim ki şimdi :18::18:
ben hangi doktora gidersem gideyim karnımda kelebekler uçuşur heyecan yaparım yani :18::18: e sende şimdi regl durumu da varrr. ikisi birleşince.. akşama güzel haberlerle gelirsin inşallahhhh fulim.ii dielim ii olsun iremiommmm içimde tuhaf bi ağrı var iç savaş gibi sökülemediğimden herhalde aradada batıyo kasığımakşam olsada gitsem dr artık rahatlasam yahuuu neşe olarak iyiyim ama herzamanki gib sen nasılsın bebikommm
arkadaşına deseydin adetken gelsem olur mu korunuyoz gerçi ama emin olmak için falan deseydin ağzını ara sor da sorsana
benim de başım azcık kalabalık ama şöle bi baktım internetten. hamileliğin ilk 3 ayında herhangi bir aşı veya ilaç kullanımı önerilmiyormuş. hepatit de bunun içinde. hepatit ile ilgi aşı olunacaksa en az 6 ay önce olup öle hamilelik düşünülmeliymiş. aşı ölü aşıymış ama özellikle doğumda ve emzirme döneminde bebeğe geçermiş... neyse regl olsam da olmasamda dr gitcem en iyisi ona sormak.
benim de başım azcık kalabalık ama şöle bi baktım internetten. Hamileliğin ilk 3 ayında herhangi bir aşı veya ilaç kullanımı önerilmiyormuş. Hepatit de bunun içinde. Hepatit ile ilgi aşı olunacaksa en az 6 ay önce olup öle hamilelik düşünülmeliymiş. Aşı ölü aşıymış ama özellikle doğumda ve emzirme döneminde bebeğe geçermiş... Neyse regl olsam da olmasamda dr gitcem en iyisi ona sormak.
yirim onları kiiiiserapınkiler hehehe
HERHANGİ BİR SAKINCASI YOKMUŞ GEBELİKTE (HAMİLELİKTE) HEPATİT B AŞISI
ben hangi doktora gidersem gideyim karnımda kelebekler uçuşur heyecan yaparım yani :18::18: e sende şimdi regl durumu da varrr. ikisi birleşince.. akşama güzel haberlerle gelirsin inşallahhhh fulim.
kısss senin aklın güzel işliyo he he öle diyim aşı için bastırırlarsa. şimdi kurcuklamayım eşeğin aklına karpuz kabuğu düşmesindedikoduların önünü alamam soraaa. bi de istediğini bildiler mi daha da üstüne gelirlerr...
ben videoyu gene izleyemedim
evet kuzum sen batına kadar ertele bence bu durumu hatta 21. günü çağırdımı seni aradın mı drunu?
canım :)) seni gördüm daha iyi oldum hayat koşturmacası :)) uğraşıyorum öyle :)) sen nasılsın? bulantıların,bebiş nasıl oldu?
canım güzel anneeee nasılsın ben iyiyim hala gelmedi kırmızılar pusuya yattım bekliyorum
oda arkadaşım erkek o yüzden kadın doğumcuyu onun yanında rahat arayamıyorum. odam dışında da herkes kulak kabartıryarın odada yalnızım. yarın rahat rahat doktorumu arayıp sorucam. 21. günüm de pazara denk geliyo. benim hep özel günlerim hafta sonu zaten
iyiyim canım ben de iştahsızlık var ve ne yesem midem şişiyo su bile şişiriyo. 1 kilo vermişim almak yerine...
fatmacım moralini bozma canımm sonuçta senin bebeğin oluyorr ve en kısa zamanda gelecek sağlıklı bebiş. üzülmee
tubişimm hepatit b benim de negatiff ben şimdiye kadar hiç aşı da olmadım doktorlar filan da hiç sormadı :SSS Olmadı gebelikten sonra olursun aşını
...................................................
canımmm benim seni nasıl anlıyorum bilemezsin. benim iş yerinde 5 hamile var. her gittiğim yerde hamile sohbeti. gözümün önünde dolu dolu göbişler. sırf bu yüzden yemekhanede yemek yendikten sonra hemen odama kaçıyorum. bazı patavatsızların hücumuna tekrar maruz kalmamak için...
hassas dönemlerdeyiz fatmacım. ama geçicek bunlar. bizimde allahım kısmet ederse göbişlerimiz dolcak. ne olur ağlama... gerekirse izin iste odadan çık. balkon neyim varsa çık dışarıda temiz hava al...
ayyy kızlar kötü bi haberim var. geçen hafta kan vermiştik ya biz hepatit bağışıklığı ile ilgili. sonuçlar gelmiş. 3 doz aşı olmam gerekiyomuş. aslında benim tüm aşılarım tamam ama bağışıklık oluşmayabiliyo muş.
burdaki hemşire arkadaşım hamişlik şüphemi bilmiyo tabi (kimse bilmiyo aslında bi eşim bi sizbiliyosunuz) aşıları olman lazım diyo. hamile kalmadan önce hallet diyo. belki aşıları biz getirtiriz biz yaparız diyo.
ay ben olmayım di mi. internetten araştırcam şimdi. aşı olunca korunmak falan gerekiyo mu:18::18::18: görüyonuz mu olanı
kız ne yazdında sildin zilliiiiiii
ya bende lisede hepatit a geçirdim ama lisede bulaşmıştı bi komsumuzun oğlu hastaydı küçük çocuk anası çalışıyodu hasta olunca annem eve almıştı ondan geçmişti bi daha bakılmadı hiç ben 10 gun hastanede yattım ama :18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?