Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

arkadaşına deseydin adetken gelsem olur mu korunuyoz gerçi ama emin olmak için falan deseydin ağzını ara sor da sorsana

kuzum hiçbi bilgim yok bende tedirgin oldum senin adına bi netten araştır benim şimdi vaktim yok olsa araştırırdım bozma moralini cıtlatsan hemşireye bilemedim ki şimdi :18::18:

benim de başım azcık kalabalık ama şöle bi baktım internetten. hamileliğin ilk 3 ayında herhangi bir aşı veya ilaç kullanımı önerilmiyormuş. hepatit de bunun içinde. hepatit ile ilgi aşı olunacaksa en az 6 ay önce olup öle hamilelik düşünülmeliymiş. aşı ölü aşıymış ama özellikle doğumda ve emzirme döneminde bebeğe geçermiş... neyse regl olsam da olmasamda dr gitcem en iyisi ona sormak.

ben hangi doktora gidersem gideyim karnımda kelebekler uçuşur heyecan yaparım yani :18::18: e sende şimdi regl durumu da varrr. ikisi birleşince.. akşama güzel haberlerle gelirsin inşallahhhh fulim.
arkadaşına deseydin adetken gelsem olur mu korunuyoz gerçi ama emin olmak için falan deseydin ağzını ara sor da sorsana

kısss senin aklın güzel işliyo he he öle diyim aşı için bastırırlarsa. şimdi kurcuklamayım eşeğin aklına karpuz kabuğu düşmesin dedikoduların önünü alamam soraaa. bi de istediğini bildiler mi daha da üstüne gelirlerr...

evet kuzum sen batına kadar ertele bence bu durumu hatta 21. günü çağırdımı seni aradın mı drunu?

internetede güvenilmiyo her sayfa başka bişey diyo, bende sakınca yok diye okudum..................

inşallah bebeğim iyi hbrlerle geleceğim inşallahhhh

iremiom zehir gibi maşşallahhhhh en güzeli öyle yapman

evet kuzum sen batına kadar ertele bence bu durumu hatta 21. günü çağırdımı seni aradın mı drunu?

oda arkadaşım erkek o yüzden kadın doğumcuyu onun yanında rahat arayamıyorum. odam dışında da herkes kulak kabartır yarın odada yalnızım. yarın rahat rahat doktorumu arayıp sorucam. 21. günüm de pazara denk geliyo. benim hep özel günlerim hafta sonu zaten

canım :)) seni gördüm daha iyi oldum hayat koşturmacası :)) uğraşıyorum öyle :)) sen nasılsın? bulantıların,bebiş nasıl oldu?

iyiyim canım ben de iştahsızlık var ve ne yesem midem şişiyo su bile şişiriyo. 1 kilo vermişim almak yerine...

canım güzel anneeee nasılsın ben iyiyim hala gelmedi kırmızılar pusuya yattım bekliyorum

fatmacım moralini bozma canımm sonuçta senin bebeğin oluyorr ve en kısa zamanda gelecek sağlıklı bebiş. üzülmee

tubişimm hepatit b benim de negatiff ben şimdiye kadar hiç aşı da olmadım doktorlar filan da hiç sormadı :SSS Olmadı gebelikten sonra olursun aşını

ara hbrdar et benide bak mrk içinde bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alıcaz ikimizde hatta senden bunu bekliyorum

ya bende lisede hepatit a geçirdim ama lisede bulaşmıştı bi komsumuzun oğlu hastaydı küçük çocuk anası çalışıyodu hasta olunca annem eve almıştı ondan geçmişti bi daha bakılmadı hiç ben 10 gun hastanede yattım ama :18::18::18::18:

sorma ya dün tuvalete toplanmışlarr sen hangi doktora gidiyon sen kaç aydasın vs vs.

ben bağışıklık kazanmışım aşı olmadan nasıl oluyor bilmiyorum ama sen çok sıkma canını araştır bakalım

hepatit a normal sarılık değil mi ya onu bende geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…