Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ya kafam o kadar güzel kiii Reçelimin yazdığını sen yazdın sandım doğal olarak her şey karıştı kırmızıların geldi sandım .................

kafa bulnamış ben gibi bende hemen fesatlandım ne yazdın die az değilim heee

hepatit a normal sarılık değil mi ya onu bende geçirdim

he ondan işteeee bende geçirdim hastanede yattım okmeydanında maymun gibi kafesli bi odaya koydular beniii camdan ziyaret ediyodu ailem kıs ramazan ayı ben içerde onlar dısarda neysem geldi geçti şükür

banada kız kardeşimden bulaşmıştı o geçirirken , hemşireyi şoka sokmuştum, teşhisim koyulu gidince doktora , doktor yazmış parmaktan kan alma , hemşirede hazırlığı yapmış getirin bakalım bebişi dedi sonra tabi beni gördü 13 yaşında bir zebellah Biz sadece yenidoğanın parmağından alırız 6 aydan sonra onun bile kolundan alıyolarmış

evet kuzum haklısın ama insan bazen nefsine yeniliyorrr

kizlar telden giriyorum abidik gubidik yazabilirim. bi de her uygulama acilmiyo. ayarlari yapana kadar boleci idare etcem. aksam birden birileri geldi apar topar ciktim iyi aksamlar diyemedim size.
irem dunun devami yine istah acilmis. kabakli dedigin seyden tarif istiyom masallah tarif bulma ve verme yetenegin super. yalniz bi de buna alinan kilolari geri verme tarifi eklemen lazim
fulimmm su an dr.dasin haberlerini bekliyorumm.
hosgeldin bambucum. valla ayni tas ayni hamam. bogaz derdine dustuk he heee
sen nasilsinnn

Kızlar ben geldim cepten giriyorum mrk etmeyin die girdim rahim temiz şükür iltihap vs yok yumurtam çatlamış ama geri çekilmemiş bu yüzden hastalanmamışım tarsual die bi ilaç verdi kasık ağrımda fıtıltan olabilirmiş kasık fıtığı genel cerrahiye gitmem lazımmış acilen kg vermem lazımmış yarın daha detaylı yazarım bebeklerim seviyorum sizleri

Merhaba kızlar, yeni hamişimiz var mı? Ara ara yazdıklarınızı okuyorum. genelde sabaha karşı bulantıyla uyandığım zamanlar. Fulyam, tez saatte iyi bir doktor bul. Bir daha da ağzından "bana kötü birşey olacak" sözünü duyarsam bozuşuruz. Kötülüğü çağırma tatlım. Bana bak, sene de 2defa adet oluyordum. taş çatlasın 4. Ama Allaha şükür ölmedim tatlım. Çocuk sahibi de oldum. Sen de olacaksın, bence yumurtlama sorunun var senin. Ya yumurtlamıyor, ya da geç yumurtluyorsun. Adetlerin ondan geçikyor. Doktor sana gerekli şeyleri söyleyecektir. Yalnız sana tavsiyem doktora 1 yıldır korunmuyoruz de:))) Yoksa olur bekle der gönderir seni.

Hepinizin güzel haberlerini heyecanla bekliyorum. Sırf bu sebeple kk ya girip okuyourm. Bütün günüm yatmakla geçiyor. Biliyorsunuz 10 gün raporluyum. Kahverengi akıntım var. Doktor sebebini bulamadı. Bebek Allaha şükür iyiymiş. Ama lekeler düşük tehtidi saylıyor haliyle. Bulantım son bir haftada beni çıldırtacak seviyeye çıktı. Sanırım bu hamileliğim de 9 ay çıkartmayla geçecek( Ayrıca günde bir öğün bile yiyemiyorum. Hayat tatsız tuzsuz ve sanırım kendimi mutsuz hissediyorum. Evin işini yapacak gücüm yok. Eşim sağ olsun...Ama yat yat nereye kadar( Sbahları bulantı geldiği zaman öyle kötü oluyorum ki, yanımda delici kesici birşey olsa kesinlikle kendime saplarım herhalde Öleyim de kurtalayım diye. Tabi sonra geçiyor bu manyakça düşünceler. Ama işte. gerçekten kendimden bezmiş bir haldeyim. Salı günü kontrolüm var. Yeterki o sağlıklı olsun da bütün bunları boşu boşuna yaşamış olmayayım

Yani hamile kalınca kara göründü yaşasın diyeceğinizi sanmayın Ama inşallah Rabbim tez vakitte anneliği ve onun ne zor bir zanaat olduğunu göstersin hepinize, sağlık ve mutlulukla inşallah.

Roseis inşallah senin hamileliğin iyi geçer. Benim gibi sürünmezsin canım. Maşallah yedinci haftaya gelmişsin. Kalbi de görmüşsün. Sağlıcakla kucağına al inşallah. Darısı brda bekleyen şirinelerin başına inşallah.

Didemcim, anlattığım gibi öle bayıla şu günlerin hayırlısıyla geçmesini bekliyorum canım. Biliyorsun ilk öğrendiğimden beri sıkıntılı oldu benim iş. Öyle de gidiyor. Yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar da...Sen de 11. ay olmuş maşallah. Birinci 3 ayı bitirmene ne kaldı şurda:)) Şekli şemali de bellidir seninkinin. Benimki daha fasulye gibi görünüyor usg de. Birşeye benzesin hemen teyzelerine göstereceğim burda.

Beni soran merak eden göremediğim bütün arkadaşlara selam olsun. Beni mazur görün, hamile kaldı bizi bıraktı demeyin. Ki benim bu topikten ayrılmam mümkün değil:))) Anticiğim konuyu açtı ilk ben cevap verdim, o kkkaaaddar eskiyim yaneee:))) Hem sizleri de çok seviyorum. Hepiniz ayrı ayrı duamdasınız...

ALLAH'A EMANET OLUN, DUALARINIZI ESİRGEMEYİN...

Amma yazmışım he:) Dört taksitte okuyabilirsiniz kızlar:)) Bu arada güzel bir gaber vereyim tam 7 kilo vermişim 20 günde. Eee 92 kilo ile hamile kalınca yolda bulma gibi geldi bana bu:)) Hamileliğin sonuna kadar o yedi kiloyu geri alsam yeter. Sonra ver elini diyetisyen:))

canım ablacım tez vakitte gecer umarım bulantıların sağlıkla bebeciği alırsın kucagına kendine cok dikkat et öpüyorum seni

fulyam gözün aydın tatlım bende hep tarlusal kullanıyorum adetim gelsin diye 4 gün içion ondan sonra iki üç gün içinde geliyor zaten adet. gelmiş geçmiş olsun bakalım ben ne olcam bu ay bat 15 şubattı ama gelen giden yyok gebelikte yok ama sanki 11 şubatta ancak yumurtladım gibi geldi ay sonunu beklicemyine doktora gidicem bıktım bu işten ben puff

ben de cepten giriyom meraktan ;-)
ohhh fulimmm sen de bizde rahatladik. bak kokulcak bi sey yokmusss.
sen fitigin oldugunu biliyo muydun canim...

aynuurr ablam nasilsinn.
allah yardimcin olsun. hamis hamis bize de dua et.
insallahh dedigin gibi 9 ay surmezz.
ayyy o ne sapik dusunceler yawww amaniiiiinnn ;-) allah iyiligini versinnn.

kizlarrr benden acayip bi akinti geldi. gelmeye de devam ediyor. koyu sari renkte hatta acik kahve rengi ve koyu kivamli ve yogun miktar olarak. affiniza siginarak bi tabirde buluncam sümük gibi. nedir ki bu simdi yawww:18:

Son düzenleme:
.fatmacımm

haklısın alıngan bir dönemimdeydim. Sanki beni gördün konuşmadan gittin gibi geldi saçmalık işte

Kusura bakma cnm barıştık mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…