- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.521
ya kafam o kadar güzel kiiiReçelimin yazdığını sen yazdın sandım doğal olarak her şey karıştı kırmızıların geldi sandım .................
hepatit a normal sarılık değil mi ya onu bende geçirdim
kafa bulnamış ben gibiBende hemen fesatlandım ne yazdın die az değilim heee
He ondan işteeee bende geçirdim hastanede yattım okmeydanında maymun gibi kafesli bi odaya koydular beniii camdan ziyaret ediyodu ailem kıs ramazan ayı ben içerde onlar dısardaNeysem geldi geçti şükür
iyiyim canım ben de iştahsızlık var ve ne yesem midem şişiyo su bile şişiriyo. 1 kilo vermişim almak yerine...
fatmacım moralini bozma canımm sonuçta senin bebeğin oluyorr ve en kısa zamanda gelecek sağlıklı bebiş. üzülmee
tubişimm hepatit b benim de negatiff ben şimdiye kadar hiç aşı da olmadım doktorlar filan da hiç sormadı :SSS Olmadı gebelikten sonra olursun aşını
Kendime yemek sitelerini yasaklıycam ha , canım sac da kabak böreği çekti yaaaa
benimde canım pizza istiyor...:84::84:
benimde canım pizza istiyor...:84::84:
Kendime yemek sitelerini yasaklıycam ha , canım sac da kabak böreği çekti yaaaa
Merhaba kızlar, yeni hamişimiz var mı? Ara ara yazdıklarınızı okuyorum. genelde sabaha karşı bulantıyla uyandığım zamanlar. Fulyam, tez saatte iyi bir doktor bul. Bir daha da ağzından "bana kötü birşey olacak" sözünü duyarsam bozuşuruz. Kötülüğü çağırma tatlım. Bana bak, sene de 2defa adet oluyordum. taş çatlasın 4. Ama Allaha şükür ölmedim tatlım. Çocuk sahibi de oldum. Sen de olacaksın, bence yumurtlama sorunun var senin. Ya yumurtlamıyor, ya da geç yumurtluyorsun. Adetlerin ondan geçikyor. Doktor sana gerekli şeyleri söyleyecektir. Yalnız sana tavsiyem doktora 1 yıldır korunmuyoruz de:))) Yoksa olur bekle der gönderir seni.
Hepinizin güzel haberlerini heyecanla bekliyorum. Sırf bu sebeple kk ya girip okuyourm. Bütün günüm yatmakla geçiyor. Biliyorsunuz 10 gün raporluyum. Kahverengi akıntım var. Doktor sebebini bulamadı. Bebek Allaha şükür iyiymiş. Ama lekeler düşük tehtidi saylıyor haliyle. Bulantım son bir haftada beni çıldırtacak seviyeye çıktı. Sanırım bu hamileliğim de 9 ay çıkartmayla geçecek( Ayrıca günde bir öğün bile yiyemiyorum. Hayat tatsız tuzsuz ve sanırım kendimi mutsuz hissediyorum. Evin işini yapacak gücüm yok. Eşim sağ olsun...Ama yat yat nereye kadar ( Sbahları bulantı geldiği zaman öyle kötü oluyorum ki, yanımda delici kesici birşey olsa kesinlikle kendime saplarım herhalde Öleyim de kurtalayım diye. Tabi sonra geçiyor bu manyakça düşünceler. Ama işte. gerçekten kendimden bezmiş bir haldeyim. Salı günü kontrolüm var. Yeterki o sağlıklı olsun da bütün bunları boşu boşuna yaşamış olmayayım
Yani hamile kalınca kara göründü yaşasın diyeceğinizi sanmayınAma inşallah Rabbim tez vakitte anneliği ve onun ne zor bir zanaat olduğunu göstersin hepinize, sağlık ve mutlulukla inşallah.
Roseis inşallah senin hamileliğin iyi geçer. Benim gibi sürünmezsin canım. Maşallah yedinci haftaya gelmişsin. Kalbi de görmüşsün. Sağlıcakla kucağına al inşallah. Darısı brda bekleyen şirinelerin başına inşallah.
Didemcim, anlattığım gibi öle bayıla şu günlerin hayırlısıyla geçmesini bekliyorum canım. Biliyorsun ilk öğrendiğimden beri sıkıntılı oldu benim iş. Öyle de gidiyor. Yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar da...Sen de 11. ay olmuş maşallah. Birinci 3 ayı bitirmene ne kaldı şurda:)) Şekli şemali de bellidir seninkinin. Benimki daha fasulye gibi görünüyor usg de. Birşeye benzesin hemen teyzelerine göstereceğim burda.
Beni soran merak eden göremediğim bütün arkadaşlara selam olsun. Beni mazur görün, hamile kaldı bizi bıraktı demeyin. Ki benim bu topikten ayrılmam mümkün değil:))) Anticiğim konuyu açtı ilk ben cevap verdim, o kkkaaaddar eskiyim yaneee:))) Hem sizleri de çok seviyorum. Hepiniz ayrı ayrı duamdasınız...
ALLAH'A EMANET OLUN, DUALARINIZI ESİRGEMEYİN...
fulyam gözün aydın tatlım bende hep tarlusal kullanıyorum adetim gelsin diye 4 gün içion ondan sonra iki üç gün içinde geliyor zaten adet. gelmiş geçmiş olsun bakalım ben ne olcam bu ay bat 15 şubattı ama gelen giden yyok gebelikte yok ama sanki 11 şubatta ancak yumurtladım gibi geldi ay sonunu beklicemyine doktora gidicem bıktım bu işten ben puffKızlar ben geldim cepten giriyorum mrk etmeyin die girdim rahim temiz şükür iltihap vs yok yumurtam çatlamış ama geri çekilmemiş bu yüzden hastalanmamışım tarsual die bi ilaç verdi kasık ağrımda fıtıltan olabilirmiş kasık fıtığı genel cerrahiye gitmem lazımmış acilen kg vermem lazımmış yarın daha detaylı yazarım bebeklerim seviyorum sizleri
ben de cepten giriyom meraktan ;-)Kızlar ben geldim cepten giriyorum mrk etmeyin die girdim rahim temiz şükür iltihap vs yok yumurtam çatlamış ama geri çekilmemiş bu yüzden hastalanmamışım tarsual die bi ilaç verdi kasık ağrımda fıtıltan olabilirmiş kasık fıtığı genel cerrahiye gitmem lazımmış acilen kg vermem lazımmış yarın daha detaylı yazarım bebeklerim seviyorum sizleri
aynuurr ablam nasilsinn.Merhaba kızlar, yeni hamişimiz var mı? Ara ara yazdıklarınızı okuyorum. genelde sabaha karşı bulantıyla uyandığım zamanlar. Fulyam, tez saatte iyi bir doktor bul. Bir daha da ağzından "bana kötü birşey olacak" sözünü duyarsam bozuşuruz. Kötülüğü çağırma tatlım. Bana bak, sene de 2defa adet oluyordum. taş çatlasın 4. Ama Allaha şükür ölmedim tatlım. Çocuk sahibi de oldum. Sen de olacaksın, bence yumurtlama sorunun var senin. Ya yumurtlamıyor, ya da geç yumurtluyorsun. Adetlerin ondan geçikyor. Doktor sana gerekli şeyleri söyleyecektir. Yalnız sana tavsiyem doktora 1 yıldır korunmuyoruz de:))) Yoksa olur bekle der gönderir seni.
Hepinizin güzel haberlerini heyecanla bekliyorum. Sırf bu sebeple kk ya girip okuyourm. Bütün günüm yatmakla geçiyor. Biliyorsunuz 10 gün raporluyum. Kahverengi akıntım var. Doktor sebebini bulamadı. Bebek Allaha şükür iyiymiş. Ama lekeler düşük tehtidi saylıyor haliyle. Bulantım son bir haftada beni çıldırtacak seviyeye çıktı. Sanırım bu hamileliğim de 9 ay çıkartmayla geçecek( Ayrıca günde bir öğün bile yiyemiyorum. Hayat tatsız tuzsuz ve sanırım kendimi mutsuz hissediyorum. Evin işini yapacak gücüm yok. Eşim sağ olsun...Ama yat yat nereye kadar ( Sbahları bulantı geldiği zaman öyle kötü oluyorum ki, yanımda delici kesici birşey olsa kesinlikle kendime saplarım herhalde Öleyim de kurtalayım diye. Tabi sonra geçiyor bu manyakça düşünceler. Ama işte. gerçekten kendimden bezmiş bir haldeyim. Salı günü kontrolüm var. Yeterki o sağlıklı olsun da bütün bunları boşu boşuna yaşamış olmayayım
Yani hamile kalınca kara göründü yaşasın diyeceğinizi sanmayınAma inşallah Rabbim tez vakitte anneliği ve onun ne zor bir zanaat olduğunu göstersin hepinize, sağlık ve mutlulukla inşallah.
Roseis inşallah senin hamileliğin iyi geçer. Benim gibi sürünmezsin canım. Maşallah yedinci haftaya gelmişsin. Kalbi de görmüşsün. Sağlıcakla kucağına al inşallah. Darısı brda bekleyen şirinelerin başına inşallah.
Didemcim, anlattığım gibi öle bayıla şu günlerin hayırlısıyla geçmesini bekliyorum canım. Biliyorsun ilk öğrendiğimden beri sıkıntılı oldu benim iş. Öyle de gidiyor. Yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar da...Sen de 11. ay olmuş maşallah. Birinci 3 ayı bitirmene ne kaldı şurda:)) Şekli şemali de bellidir seninkinin. Benimki daha fasulye gibi görünüyor usg de. Birşeye benzesin hemen teyzelerine göstereceğim burda.
Beni soran merak eden göremediğim bütün arkadaşlara selam olsun. Beni mazur görün, hamile kaldı bizi bıraktı demeyin. Ki benim bu topikten ayrılmam mümkün değil:))) Anticiğim konuyu açtı ilk ben cevap verdim, o kkkaaaddar eskiyim yaneee:))) Hem sizleri de çok seviyorum. Hepiniz ayrı ayrı duamdasınız...
ALLAH'A EMANET OLUN, DUALARINIZI ESİRGEMEYİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?