Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

gün aşırı çalışıp ümitli olduğum bu ay da adet oldum doktora gittim tahlil istedi ikimizden de

Biliyorsunuz PCO yum ya glukophage ve seraphone verdi inşallaah iyi gelirrr
SONUÇLAR BÖYLE LH yüksek

Lüteinleştiren hormon (LH) 26,08 2.4 - 12.6 mIU/ml
Prolaktin 15,2 4.79 - 23.3 ng/ml
Estradiol 114,5 12.53 - 165.5 pg/ml
FSH 7,27
TSH 2,67 0. 27 - 4.2 uIU/ml

Son düzenleme:
kizlar selam, bugun gezmelere gittim ben, o yuzden giremedim. biraz bakabildim yazdiklariniza. fulyacan gozun aydin. sorun yok istee, ne guzel. diar senin de gozun aydin. degerlerin hep referans araliginda. ilac kullaninca da kalan bir degerin duzelecektir. bak benim bi ara prolaktinim cok yuksekti.ilac kullanman gerek dedi doktor. testi belli bir sure sonra tekrarladim ilac kullanmadan.dusmustu. senin psikolik yapinda cok etkiliyor degerlerini.rahat olmaya calis. sudemervenin yazdiklarini okuyunca da pek sevindim. Allah kolaylik versin. dedeigi gibi bu duygulari biz de yasariz hayirlisiyla insallah.

yaa bu arada bulusma vakti gelmedi mi ve de face grubu ne oldu? gorunen o ki yalan oldu

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar , ben dayanamadim ve test yaptim ve sonuc negatif bunu gorecegimi biliyodum iste ama dayanamadim moralim bozuldu yine.fulya sanada gecmis olsun sevindim bisey cikmamis.

canım değerler konusunda ben bi yorum yapamayacağım. çünkü ben birebir test sonuçlarımı elime almadım. telde dr a sordum o da normal dedi. ama ilaç verdiyse bence kullan. çünkü bi dönem benim de pko başlangıcım vardı. yumurtlaman düzene girer en azından.

günaydın kızçeler bende geldimmm bugün anneme gidiyorum kocam gelmicek ,
dün gece çok kavga ettik kocamla hiç iyi değil moralimmm
fatmam sana da günaydın canım. hayırdır bi tanem ne oldu.
bu aralar gergin olman çok normal. en hassas dönemin sonlarına yaklaştın, bi regl olsan rahatlarsın aslında.
git anneciğinin kollarında azcık huzur bul, gevşe eminim iyi gelecektir. ama çok uzun kalma oluy mu

çileğimmmm günaydın bebeğim çok teşekkürederimmm adetim gelince gidicem dr sonra 4 günü gel hormon için dedi hepimizin durumu zor işte evleninceye kadar kadın olmanın bu kadar meşakatli olduğunu bilmiyordum ne zor işmişşş sanada geçmiş olsun kuzummm

kuzum belfıtığımı biliyordum ama bu kasık fıtığı nedir yaaa bi bu eksikti genel cerrahiye görünücem şu hormonları bi yaptırıyım batın duvarı filmi istedi :44::44::44::44:

ablammmmm hoşgelmiş sefalar getirmişsin sende bebişte iyi ya daha ne isteriz biz Rabbim tez zamanda geçirsin sıkıntıları rahat bi hamilelik geçir inşallahhh

kizlarrr benden acayip bi akinti geldi. gelmeye de devam ediyor. koyu sari renkte hatta acik kahve rengi ve koyu kivamli ve yogun miktar olarak. affiniza siginarak bi tabirde buluncam sümük gibi. nedir ki bu simdi yawww:18:

kızzz sen yenimi çatladın acaba yada ikincimi çatladı acaba biliyosun kür kullandın çifter çiftermi gelcen sen yoksammm

canım örtmenim hoşgeldinnn ben değerlerden anlamam ama ilaçlarla düzeleceğinden eminim üzülme kırmızıları gördün diye inan ben suan göreyim die can atıyorum

mervişimmmmmmmmmmmmmm hoşggelmişim gez gez iyi etmişimmmmmm buluşma bahara bacım bu soğukta buluşulunur mu kırlara çiçeklere yayılcaz yaaaa face grup işi için fikir varda daha icraat yok bebeğimmm:26:

günaydın kızlar.......................

günaydın iremiommmmmmm

topikçene cümleten günaydın bacılarııımmm.. nasılsınızzz..

günaydın ballı lokmammmmm

günaydın kızçeler bende geldimmm bugün anneme gidiyorum kocam gelmicek ,
dün gece çok kavga ettik kocamla hiç iyi değil moralimmm

fatmikim bebeğim ne oldu hayırdır günaydın bu arada

Gunaydin kizlar , ben dayanamadim ve test yaptim ve sonuc negatif bunu gorecegimi biliyodum iste ama dayanamadim moralim bozuldu yine.fulya sanada gecmis olsun sevindim bisey cikmamis.

kaç gün geçmişti reglin canımmm benimde hala gelmedi kırmızılar

Kavga ettiyseniz gitme annene bence normalde gitsn araya sogukluk koyma evde otur.. tabii yinede sen karar ver

gitmem lazım kardeşimde bende onla beraber gidicez gitmezsem annem ne oluyor der ayrıca evde kalınca zaten başbaşa kalamıcaz kaynana kayın vs vs

günaydın canım çokmteşekkürederim ...

negatif gördün die üzülme en azından biliyorsun ne olduğunu herşeyden önce sağlıklı olmak önemliki sağlıklı bebekler doğurabilelim rabbim tez zamanda versin muradımızı

Benim 8-9 gun gecti ama hala yok bisey. kardesin falanda gidecekse git daha iyi yoksa dedigin gibi ne okdu olur.. hep gerginlik yapiyo bizi boyle yorulduk

canım yumurtlama belirtisi şeklinde deil. kasık ağrım da yok bi de ben yumurtlarken şeffaf akıntı olur bende.
koku falan olsa iyice panik yapcam enfeksiyon mu var diye :18::18: bi kere olmuştum enfeksiyon sölemesi ayıp çok kötü bi koku olmuştu. fitil kullanmıştım geçmişti.
bu kokusuz. dün tüm akşam açık kahve geldi, şimdi koyu sarıya döndü açıldı yani rengi. ve sadece peçeteye silinince geliyo.
küre bağlı bi akıntımı onu bilemiyom tabe...

günaydın kuzum her zamanki şeyler ya o saçmaladı ben aşırı tepki verdim barışmaya çalıştı ama ben pas vermedim henüz

bebeğim sıkıntılı bi dönemdeyiz onlar bunu pek anlamaz sana iyi gelicekse eniştem olmadan git ama akşama kadar barış ta git küs gidilmez kocaya küs uyunmaz (söyleyen bak bide ama)

yerleşme kanaması olmasın bebeğimmmm

bebeimmm küre bağlı olabilir belkide yerleşme kanaması olabilir kürü boşver yerleşsin minnak yiğenimmmmmm

Evet dilegimizi verir guzel Allahim umarim.dunde kaynanam kagitla fal aciyo bana bebek var mi diye soylemedim tabii ugrasiyoruz diye calisiyorum daha erken dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…