Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Benim 8-9 gun gecti ama hala yok bisey. kardesin falanda gidecekse git daha iyi yoksa dedigin gibi ne okdu olur.. hep gerginlik yapiyo bizi boyle yorulduk

yeşimcim benim bugun gecikeli 11. günüm dün dr gittim yumurtamın çatlayıp geri çekilmediğini bu sebepten hasta olamadığımı söyledi bence git bir görün çünkü çok kafaya takıyoruz :44::44::44:

Evet dilegimizi verir guzel Allahim umarim.dunde kaynanam kagitla fal aciyo bana bebek var mi diye soylemedim tabii ugrasiyoruz diye calisiyorum daha erken dedim

aminn canımmm evet büyükler meraklı en güzeli hiç belli etmemek yoksa sık boğaz edip bizlerin üzüldüğünü farketmiyolar

bebeğim sıkıntılı bi dönemdeyiz onlar bunu pek anlamaz sana iyi gelicekse eniştem olmadan git ama akşama kadar barış ta git küs gidilmez kocaya küs uyunmaz (söyleyen bak bide ama)

dün akşam uyuduk küs maaleseff gece ettik kavgayı yatakta bilmiyorum nasıl barışcaz hatta sabah yolda öliyimde kurtul dedim

daha oncede ayni oldu gittim doktora ilac tedavisine baslayalim dedi ama ben biraz denemek istedim ama artik gitcem de 2 ay daha sabredeyim istiyorum.Kendimi kocama karsi suclu hissediyorum sacma ama boyle

Cuma gününde makbul bir saat vardır. Duasını bu saate denk getiren Müslümana Allah dilediğini verir. (Hadis-i Şerif)

hayırlı cumalar kardeşlerim...

bebeğim sıkıntılı bi dönemdeyiz onlar bunu pek anlamaz sana iyi gelicekse eniştem olmadan git ama akşama kadar barış ta git küs gidilmez kocaya küs uyunmaz (söyleyen bak bide ama)
ba baaa baakk söleyene baaakkk kıs sen de ben de az trip yapmıyoz kocaya yaneee fatmaya bi şey demeyelim bence

yerleşme kanaması olmasın bebeğimmmm

bebeimmm küre bağlı olabilir belkide yerleşme kanaması olabilir kürü boşver yerleşsin minnak yiğenimmmmmm

yerleşmee mii :44: bunu düşünmemiştim hiç. daha çok enfeksiyon yönünde internette araştırma yaptım. bi sürü şey gördüm kafam daha çok karıştı zaten.
ama yerleşme kanama şeklinde olmaz mı..
yawww kızlar heyecanlandırmayın beni
bu arada dr. aradım 21. günü gitmeme gerek yokmuş. direk 3. günü gel dedi. ayyy inşallah 3. gün diye deil de başka bi şey için giderimm. ayyy içimde bi kıpırtı mı ne olduuu

hep kötü şeyleri düşünmekten iyi olabilecek şeyleri es geçmeye başladık umarım bebiştir umudumuz olur

kızlar hepinize günaydın

fatmam yapma bitanem kızma kocişine o lazım sana

fulyam çok şükür kötü bişey çıkmamış doktorda sevindim bitanem

yeşim bence bekleme tatlım bi dr git istersen

reçelim bitanem hadi inşallah gelmiştir yerleşiyodur

patron gelsede benim BAT I değiştirse 20 mart
bendeniz çart

Son düzenleme:

kızarım abla ya hala öğrenemedi bana güvenmeyi çok kızdım akşamm
hadi ya abla ne zaman geldi dün mü geldi kırmızı

dün akşam uyuduk küs maaleseff gece ettik kavgayı yatakta bilmiyorum nasıl barışcaz hatta sabah yolda öliyimde kurtul dedim

kuzum senin asabın fena bozulmuş bana da oluyo bazen böyle deveyi pire yapıp çekip gidesim geliyo herşeye alınır oluyorum eşimde şaşırıyo neden bukadar asırı tepki verdiğime bana göre haklıyım tabi bu özel dönemlerde çünkü içimde canavar varmış gibi oluyorum bu heleki ilk zamanlarda daha çoktu biz en ufak birşeyi bile önemsiyoruz ve onların umursamazlıkları rahatlıkları aynı evde aynı yastığa başkoyduğumuz için daha ağır geliyor bize bunun için mi evlendim die bile düşünebiliyoruz ama az sakin olunca bunun bu kadar abartılmayacak birşey olduğunu anlıyoruz .... ben bunu artık eşimi iplememekte çözdüm ve derler ya kısasa kısas benim eşimde yengemden haz etmez patavatsızın tekidir yengem erayda kaldıramıyor sevmiyor hoşlanmıyor ne zaman abime gidelim desem istemez sen git ben gelmem derdi bende mevzu patlak verirdi ben sahipsizmiyim ki yanlız gidicem derdim bi kaç böyle kavga ettikten sonra dedim ki neden gitmiyomuşum canım otursun evde o haz etmiyo die ben yiğenimden neden mahrumkalayım ki bi akşam eve geldik yemek yedik ben gidiyorum dedim hayırdır dedi abime yiğenimi çok özledim dedim şaşırdı gidemezsin dedi e dedims en götür o zaman bende gelmem ii gelme o zaman ben gider gelirim dedim herzaman öyle demiyomuydun sen git die gözünün içine baka baka taksiyi aradım taksi kapıya geldi ben kapıda ayakkabımı giyiyorum kapıyı kitleyen eşim oldu ... yani işin özü bi süre sonra iplememeye dikine gitmeye başlayacaksın ben artık 3 kere yanlız gidiyosam anneme abime 1 kere eşimle gidiyorum hem kafam rahat kimse kimseye bişey demiyo rahat rahat anamla sohpet ediyorum hem rahat rahat kızçemi, seviyorum

baaakkk hiç üşenmem gelirim oraya ağzına arnavut biberi sürerim haa. kocan öpse de geçmez ağzının acısı ne ölmesi kıssss... deme öle şeyler.
ama sizin işinizde zor tatlım. evde kaynanan yanında kaynın. senin kaynanan da bizde bi tabir vardır "fare deliğe sığmaz g..tüne bi de kabak bağlar" diye. kendi gelmiş bi de bekar oğlan yanında şöle ağız tadıyla kavga edip asidinizi de atamazsınız. içinizde kalır.

hep kötü şeyleri düşünmekten iyi olabilecek şeyleri es geçmeye başladık umarım bebiştir umudumuz olur

AMİN bi tanem.. aynen öle canım. bi de umutlanıp da foz çıkması var. o yüzden en güzeli - düşünmek, olursa başımızın üzerlerinde yerleri hazır zaten...

haklısın kuzum biz birbirimizi anca tanıyoruz yani aynı evin içinde yeni yeni tanıyoruz evlilik daha farklı bişeymişşş

daha oncede ayni oldu gittim doktora ilac tedavisine baslayalim dedi ama ben biraz denemek istedim ama artik gitcem de 2 ay daha sabredeyim istiyorum.Kendimi kocama karsi suclu hissediyorum sacma ama boyle

canım sen dr gidince hemen tedavi vermeyecek sana eşine karsı suclu olmanada gerek yok ne biliyoruz onun sipermlerinin kaliteli olduğunu hızını çokluğunu hareketliliğini sen kendine yüklendikçe kendini geciktiriyorsun biran önce dr git bence herşey güzel olucak...

kız deme öyle deme hem haşlarım hem kurban olurummmm ona ben

bide kötüyü düşünme belki geldi minnakımız

ablam çok sağl bişi yok şimdilik batın duvarı filmi istedi kasık fıtığı olabilrmiş sende üzülme sağlığımız yerinde olsun daha ne istiycez valla bebekte gözüm kalmadı daha benim kendimi bi düzelteydim

kızarım abla ya hala öğrenemedi bana güvenmeyi çok kızdım akşamm
hadi ya abla ne zaman geldi dün mü geldi kırmızı

kuzum güveniyordur sana konu nedir bilemem ama benim ki bazen fırlamalığını yapıyor mesela tlfnuma mail geliyo kim o ulan dr da bakım bakmadan ne bilcem kim o die dellenirdim bi keresinden tlfnu patlattım duvara ama sonradan anladım can çıkmadan huy çıkmaz herif kim o ne halt ediyon die değil gayet norlam şebeklik yaparak bana takılmak için sorarmış zamanla hal ve hareketlerini gözlemledikçe anladım şimdi aramızda espiri konusu tabi kendisi o canım tlfnumun daha da iyisini alarak cezalandırıldı

gel kuzum yüzünü görmüş olurum bibere razıyımm hala kavga ediyoruz gmail üzerinden

yaa boşver kuzum saçmalıyor bazen hep ailesi yüzünden çıkıyor bu tartşmalarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…