- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.581
kızlarrrrr benim acil kg vermem gerekmişşş bu boğazla nasıl olcak o iş
haaa haaa ben de tam şimdi lokum kek diye bi şey duydum onun tarifini arıyodum netten. gerçekten bu boğazla nasıl olcak bu iş
benimde benimdeeee
fatmikimmmm msj kutunu şeettsene guzummm
Kızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi?
sen gel biz öpücüğe boğarız seni
geldim o zaman dünürcüm...
millet nerde yafff sen napan bakayım gelen giden halan malan kimse yok mu?
iş güç dalmış milllet dünürcüğüm gelen giden yok dun dr gittim yumurtam çatlamış ama geri çekilmemiş bu sebepten hasta olmamamışım rahim temiz iltihap flnda yok kasık ağrım içinde genel cerrahiye git batın duvarı filmi çektir dedi kasık fıtığı olabilirmiş adet söktürücü verdi kanama başlayınca yine gidicem dra bir de 4. günü hormon testi istiycekmiş benden böyle dünürcüğümmmmmmm sen nasılsın sağlığın sıhhatin nasıl damadım nasılll
damadın iyi dünürcüm ekmek elden su gölden yaşayıp gidiyor
giderkende beni öldürüyor akşam yine rahatsızlandım nerdeyse hastaneye gidecektim..hem mide bulantısı hem mide ağrısı hepsi birbirine girdi..akşam klozetle bütünleşecektim nerdeyse..bende kolayını buldum sandalye koydum oturdum yanına...
allah kolaylık versin dünürcümmmmm ama bunlar bebişin sağlıklı olduğunu gösteriyor tez zamanda geçip kucağına alacağın günler gelsin inşallahhhhhhhtotosunu yediğimmmmmmm minnakkkk
canım sen dr gidince hemen tedavi vermeyecek sana eşine karsı suclu olmanada gerek yok ne biliyoruz onun sipermlerinin kaliteli olduğunu hızını çokluğunu hareketliliğini sen kendine yüklendikçe kendini geciktiriyorsun biran önce dr git bence herşey güzel olucak...
kız deme öyle deme hem haşlarım hem kurban olurummmm ona ben
bide kötüyü düşünme belki geldi minnakımız
ablam çok sağl bişi yok şimdilik batın duvarı filmi istedi kasık fıtığı olabilrmiş sende üzülme sağlığımız yerinde olsun daha ne istiycez valla bebekte gözüm kalmadı daha benim kendimi bi düzelteydim
kuzum güveniyordur sana konu nedir bilemem ama benim ki bazen fırlamalığını yapıyor mesela tlfnuma mail geliyo kim o ulan dr da bakım bakmadan ne bilcem kim o die dellenirdim bi keresinden tlfnu patlattım duvara ama sonradan anladım can çıkmadan huy çıkmaz herif kim o ne halt ediyon die değil gayet norlam şebeklik yaparak bana takılmak için sorarmış zamanla hal ve hareketlerini gözlemledikçe anladım şimdi aramızda espiri konusu tabi kendisi o canım tlfnumun daha da iyisini alarak cezalandırıldı
diğerinde böyle olmamıştım ama bırakmıştı da gerçi beni erkenden...neyse bulansında sonu güzel olsun...
amin kuzummm diğeri ile bunu kıyaslama bu gümbür gümbür geliyo maşşallahhhhh
gelsin bakalım...
neyse ben kaçtım canım okul saatim geldi...
stanbul Tp Merkezi - GENEL CERRAH KARIN DUVARI FITIKLARI
kasık karın fıtığı ile ilgili bi yazı benim gözüm korktu yaaa :18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?