Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

haaa haaa ben de tam şimdi lokum kek diye bi şey duydum onun tarifini arıyodum netten. gerçekten bu boğazla nasıl olcak bu iş

benimde benimdeeee

hepimiz için bikamp ayarlıyorum o zaman önce kapma girelim ama dur dur oda olmaz bi araya gelince kışkırtırız kız biz birbirmizi baskül ailesi gibi çıkarız kamptan

geldim o zaman dünürcüm...
millet nerde yafff sen napan bakayım gelen giden halan malan kimse yok mu?

iş güç dalmış milllet dünürcüğüm gelen giden yok dun dr gittim yumurtam çatlamış ama geri çekilmemiş bu sebepten hasta olmamamışım rahim temiz iltihap flnda yok kasık ağrım içinde genel cerrahiye git batın duvarı filmi çektir dedi kasık fıtığı olabilirmiş adet söktürücü verdi kanama başlayınca yine gidicem dra bir de 4. günü hormon testi istiycekmiş benden böyle dünürcüğümmmmmmm sen nasılsın sağlığın sıhhatin nasıl damadım nasılll

damadın iyi dünürcüm ekmek elden su gölden yaşayıp gidiyor
giderkende beni öldürüyor akşam yine rahatsızlandım nerdeyse hastaneye gidecektim..hem mide bulantısı hem mide ağrısı hepsi birbirine girdi..akşam klozetle bütünleşecektim nerdeyse..bende kolayını buldum sandalye koydum oturdum yanına...

allah kolaylık versin dünürcümmmmm ama bunlar bebişin sağlıklı olduğunu gösteriyor tez zamanda geçip kucağına alacağın günler gelsin inşallahhhhhhh totosunu yediğimmmmmmm minnakkkk

allah kolaylık versin dünürcümmmmm ama bunlar bebişin sağlıklı olduğunu gösteriyor tez zamanda geçip kucağına alacağın günler gelsin inşallahhhhhhh totosunu yediğimmmmmmm minnakkkk

diğerinde böyle olmamıştım ama bırakmıştı da gerçi beni erkenden...neyse bulansında sonu güzel olsun...

esimde oyle diyo ya bende varsa diyo ama doktor bana acikca dedi o yizden tabii bn kendimi sucluyorum neyse bakalim ne olucak hastada olmadim

GÖBEK FITIĞI
Bebek anne karnında iken anne ile arasındaki bağı oluşturan ve büyümesi için
gereksinimlerini karşılayan damarlar göbek halkasından geçer. Doğumla birlikte
bu damarlar kapanır. Göbek halkası tam kapanmadan bu boşluğa karın içi
organların girip çıkması ile göbek fıtığı ortaya çıkar.
Çocuklardaki göbek fıtıkları, fıtık boğulması veya barsak tıkanıklığı
olmadığı sürece 4 yaşına kadar izlenebilir, çünkü bunlar genellikle
kendiliğinden kapanır.
Erişkinlerde oluşan göbek fıtığı kendiliğinden kapanmaz, cerrahi
yöntemle tedavi edilmelidir.
Doğumsal bir fıtık olan ve kadınlarda daha sık görülen göbek fıtığı, özellikle
hamilelikten sonra ya da kronik öksürük, kabızlık, ağır yük kaldırma
durumlarından sonra göbekte şişlik şeklinde görülür.
Bazen portakal büyüklüğüne ulaşabilir. Sırt üstü yatınca kaybolan bu
şişliğin aniden büyümesi, ağrı ve kızarıklık ortaya çıkması, karın içine
geri itilememesi durumları fıtık kesesi içinde karın içi organların
sıkıştığını düşündürür. Bu durumda acil olarak ameliyat gerekir, aksi
halde sıkışan ve kan dolaşımı bozulan barsakların da çıkarılması gerekir ki, bu
normalde nispeten kolay ve hastanın aynı gün ya da 1 gün sonra evine gitmesine
olanak veren fıtık ameliyatının uzaması, hastanın hastanede daha uzun süre
kalması ve başka ek problemleri de beraberinde getirir.

:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…