Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

valla fulya sen kendi kendinin felaket tellalisin, du bakemm biraz. daha fol yok yumurta yok.ayrica her seyin cozumu var, kolayi var. sakin ollll, lutfennnn ( aslinda tum bunlari simarik bir kiz cocugu gibi soluyorum ama malum sesim sana gelmedi )

bebeğim benim dün gittiğim dru kasık fıtığı gibi görünüyor genel cerrahiye görünmen lazım dediği için araştırıyorum şu kırmızılar gelsin hormon tahlilimi yaptırıyım sonra genel cerrahiye çok işim var çokkkk

yerim senin şımarık kız çocukluğunu canım benimmm

selamlar ballarım, canlarım.. cigerlerim.. nassınız bakimm

Cumanız hayır ve bereketli olsun insaAllah..Rabbim bugün yapılıpta kabul oluncak dualar arasında, bizlerin de yapmıs olduğumuz dualarımıza, Peygamber Efendimiz(sa.v.) ' in yüzü suyu hürmetine, kabul eyler insaAllah, bizlerin de yüzleri gülsün, muradlarımıza erelim, hayırlısınla, sağ-salim kucaklarımız ve evlerimiz şenlensin insaAllah.. bu çektiğimiz sıkıntılarımızı unutturacak miniciklerimizle, mutlu-mesut yaşayacağımız günler nasip eylesin insaAllah..(Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn)....

3 saat seminer varmış..çocuk ve anne eğitimi hakkında..salon çok havasız..midem bulandı beni yukarı gönderdiler kös kös oturuyorum...

hayirli haberler alirsin insallah canim. bak ben sana diyim sakin agir bi sey falan kaldirma. tamam mi bebekimm

selam hatunlar nasılsınız bakalım.

geçmişe biraz göz gezdirdim ne var ne yok diyee fatmacım eşinle tartışmışsınız ( hala da devam ediyo sanırım) konu nedir hayırdır? Fazla uzatmayın kızz karı koca küs durmaz

fulyacım içerde iltihap vs olmamasına sevindim. Kasık ağrın için de hemen kendine kötüyü çağırma ve o internette yazanları okuyup moralini bozma bu internet felaket tellalı maşallah.. Sen onlara takılma doktora git güzelce muayene ol.

ayvareçeli tubişşş sen napıyosun kanama gibi leken mi geldi hayırdır

diğer kızlar sizlerde ne var ne yokk nabersiniz??

Beni sorarsanız ben iyiyim oturuyorum oyalanıyorum vakit öldürüyorum. Akşamları mide bulantı bulantı bulantıı şişkinlik uğraşıyorum.

uyku gözlerimden akıyor kanepe de uyuyacağım...az kaldı...

uyu be kuzum millet seminerdeyse kim gelcek

se bole yapcaksan, eger fitik gibi bi sey de varsa ameliyst olsan da bi ise yaramaz. yeniden olur. diyim ben sana kuzum. dikkat etmelisin. bu tarafa mi tasiniyosunuzz , bu yana gelin yahhuuu

yok bebeğim ya yine bu taraftayız keikem öyle olsa komsu olurduk tamam tamam dikkat edeceğimmmm kendime de kızmaa kuzum benimmmmm

didoşum bebekimm hoşgelmişsinnnn fıtık 2. planda şuan hormontestinden sonra gideceğim inşallah kuzummmmm sende ilk üç yaı bitirdin maşşallahhhh az kaldı gecer bu bulantılarında rahat edersin doğuma kadar güzel kuuzum benimmm ay yakında cinsiyetide belli olur ölürümmm ölürümmmmm

gecmis olsun kuzumm, geccek de zaten dimi ama. ayyy ben de istiyorum artik, senin su altta cikan hamilelik gunlugunu profilime eklemek :)) ayy baksana 11 hafta olmus bilee

hoşbuldukkk teyzesiii. öyle canım yaa bitiyo çabucak geçiyo zaman.. Seninde o zaman gelsin de kırmızılar hemen hormon testii.. bence temiz çıkacak sonuçların ama 21. günü yumurta ile ilgili tahlil yapılıyo ya orda sıkıntı çıkabilir diye düşünüyorum çünkü demiş ya doktorun yumoş çatlamış ama atılamıyo gibi bişey . Sen zaten bunlara takılma rahat rahat temizliğini yap eşyalarını topla bi yandan çalışan kadınsın hangi birine yetişeceksin bir günlük hafta sonun var.

ya hala gülüyorum eşim dedi ki akşam dışarı çıkalım, olur dedim filme gideriz dedi neye gitcez deyince , film tam bize göre roantik komedi romantik benim komikte sen dedi ya fatoşum kızma kocişine onlar yarı çocuk zatennn

cok pis kizarimm bak, boleee parmagimi sallaya sallaya. yanimda olsan seni koltuga baglarimm is yapma die

aynen öyle kuzum canım cıkacak bu önümüzdeki 2-3 ay zaten sağlık sebeplerinden gözüm bebekte görmüyo bu dönem es kaza tutsa bile ben sağlıklı dönemimde değilim artık yeni evime yerleştikten sonra devam ederiz çalışmalara takılmamaya çalışıyorum sağlık konumada pskljk olarak etkilenmemek için zaten uğrasıcak bi sürü işim var ehliyet ev vs.. hayırlı vakitte toparlanıp sağlıklı bi hamiş olurum bende yarında arkadasım yardıma gelicek sağolsun zaten çok işim yok yavaştan toparlarnırım bi yandan da temilzik yaparım

allah sizi netmesin gözümden yaş geldi gülerkene seninki sinemaya gidiyo benim öküz sevmez 2 saat nie kapanıp kalıyomuşuz eşşek herif bende görümcemle fln giderim

cok pis kizarimm bak, boleee parmagimi sallaya sallaya. yanimda olsan seni koltuga baglarimm is yapma die

kızma bebekim kızma bu zaman kadar yaptım bişey olmadı hem arkadasımda yardıma gelicek eşimde yardımcı herzaman sağolsun en kısa zamanda da dr görünücem zaten yerim seni ben yerrrr

gecmis olsun kuzumm, geccek de zaten dimi ama. ayyy ben de istiyorum artik, senin su altta cikan hamilelik gunlugunu profilime eklemek :)) ayy baksana 11 hafta olmus bilee

merviişim seninde olur en kısa zamanda inşallahh bende sizin takvimlerinizi takip ederim zevkle :)

Bebek sağlılı vücuda gelsin anneesiii kilo vermen gerekli diye bir cümle de okudum hem kilo hem koşuşturmaca bir yandan da sağlığın düzelir canım sonra da yeni evde yeni ekşınlarr o bebek daha durmaz uçarak gelirr anasının göbüşünee

yok benim ki gider bensiz bile gider çok sever sinemayıda kendine romantik görerek beni koparttı birde ciddi söylüyo ki sorma, ben hala gülüyorummm

yok benim ki gider bensiz bile gider çok sever sinemayıda kendine romantik görerek beni koparttı birde ciddi söylüyo ki sorma, ben hala gülüyorummm
evet kuzum önce kendimi toplamam lazım yoksa bu adet düzensizliği yüzünden bana ilaç vermesi gerekicekmiş vereceği ilaçta hormon tabiki ya zayıfla ilaca gerek kalmasın dedi zayıflamanın hormonların faydası olur dedi ya laaaa

sen bilirsin bitanemmm :))
aminnn insallahh canim benimm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…