- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.621
yok benim ki gider bensiz bile gider çok sever sinemayıda kendine romantik görerek beni koparttı birde ciddi söylüyo ki sorma, ben hala gülüyorummm
fatma nerde yaa ?
deli gı bunlarrrr bunlar varken bebeğe ne gerenk var
selam hatunlar nasılsınız bakalım.
geçmişe biraz göz gezdirdim ne var ne yok diyee fatmacım eşinle tartışmışsınız ( hala da devam ediyo sanırım) konu nedir hayırdır? Fazla uzatmayın kızz karı koca küs durmaz
fulyacım içerde iltihap vs olmamasına sevindim. Kasık ağrın için de hemen kendine kötüyü çağırma ve o internette yazanları okuyup moralini bozma bu internet felaket tellalı maşallah.. Sen onlara takılma doktora git güzelce muayene ol.
ayvareçeli tubişşş sen napıyosun kanama gibi leken mi geldi hayırdır
diğer kızlar sizlerde ne var ne yokk nabersiniz??
Beni sorarsanız ben iyiyim oturuyorum oyalanıyorum vakit öldürüyorum. Akşamları mide bulantı bulantı bulantıı şişkinlik uğraşıyorum.
benim ki vestiyerden ayakkabısını alır ben alırken bile bile lambayı kapatırbir gün benim kine dedim ki insanlar 2. çocuğu niye düşünüyo anladım ben, niye dedi ilk çocuğun saltanatını şımarıklığını yıkmak için , bende sen büyü diye yapcam bu çocuğu deyince gülüyo bizde ilk çocuk yok ama herifler aynı çocuk herifler büyüsün diye çocuk yapmalıyız
kanama gibi gelmedi bebeğimm.
koyu sarı açık kahve tarzında bi akıntım oldu akşam. yoğun kıvamda ve miktar çoktu. şimdi akıntım normal açık sarı renge döndü. panikledim ben de :18::18::18:
benim ki vestiyerden ayakkabısını alır ben alırken bile bile lambayı kapatırbir gün benim kine dedim ki insanlar 2. çocuğu niye düşünüyo anladım ben, niye dedi ilk çocuğun saltanatını şımarıklığını yıkmak için , bende sen büyü diye yapcam bu çocuğu deyince gülüyo bizde ilk çocuk yok ama herifler aynı çocuk herifler büyüsün diye çocuk yapmalıyız
aynen öyle kuzummmm bizimkilerin papucunu dama attıracak bebek lazım
kız sen panikleme hayırlı haber vericen bize
yemeğimi yidim göbişimi mamayla doldurdum geldim. öğleden sonra toplantı var müdürün çağırmasını bekliyorum.
siz de maşallahhh çene çene
ayy sorma fulimmm kafam 1 milyon kırk tilki dolanıyo kafamda. 6 gün kaldı işte bakalımmm....
sendeki olaydan benim yan komşumda var 45 yaşında kadın. hala hayatta korkma
1 doğum yapmış 1 fıtık ameliyatı olmuş, 1 doğum yapmış 1 fıtık ameliyatı olmuşbi daha doğursa seriyi tamamlayıp arkasına bi fıtık ameliyatı daha olcak yane
ki senin daha dr kontrolün yok, kesin deil, fıtık olsa bile ameliyat kesin deği, ameliyat olsa bile artık kameralı falan rahah bi noktadan girip yapıyolar. o yüzden panikleme bacımm.
yirim kıs senin panikliğini şekerliğini
herkeslere merhabaaa :)) okumayı daha yeni bitirdim valla yine formdasınız maşallah :)) topik baya bir hareketli bugun küsenler,darılanlar ağlayanlar gülenler vss. canlarım hiç bişey sizden önemli değil takmayın kafasınıza relax olun herşey zamanı gelince yoluna girer.bu arada fulyacanım çok geçmiş olsun temiz çıkmana çok sevindim ben demiştim sana dimiiii bişe çıkmıcak diyeetarlusalı içtikten sonra 1 hafta içinde adet olursun zaten bende kullandım ama sana nacizane tavsiyem hemen tedavi olayına girme hormonu dayıycaklar sana çünkü biraz akışına bırak bebek konusunu kafana takma bak görceksin kendiliğinden düzene gircek,başıma geleni anlatıyım kısaca sana,adet düzensizliğiyle dra gittim nerdeyse 2 ay olmuştu hapı bıraktıktan sonra adet olmadım dr bana 6 ay hormon tedavisi uygulıcaz dedi adama bak sonra ben ona güvenmedim başka doktora gittim saçmalamasın o doktor dedi adet olmadığın için hormon değerlerinin yüksek çıkması çok normal dedi tarlusal verdi adet ol 2. günü gel dedi gittim tekrar hormon testleri yapıldı ve hepsi normal çıktı ve o saatten sonra inan adetimde düzene girdi yani demek istediğim hemen kendini drun ellerine bırakma,kilo verebilirsen iyi olur banada dediler zayıfla diye ama 1 gr bile vermememe rağmen şükür düzene girmişti adetim,dilerim diğer rahatsızlıklarında biran önce geçer canım benim bu arada ev alıyomuşsunuz sanırım hayırlı olsun allah mutlu mesut çocuk zırıltılaryla yaşatsın :)))
koptummmafiyet şeker ball olsun kuzummmm korkma sakin al nasıl olsa çıkıcak meydana 6 gn sonra rahat olabilmek zor ama en iyisiHayırlı hbrler alıcaz inşallahhhh
Ay yawrum ne bilim yaaa şimdi fıtığı düşünmüyorum önce hormonu hallediyim sonra fıtığıKendimlen çok işim var az önce eşim bana "kethuda paşa irademdir tez vurun bu kadının başını derdi bitmiyo hiç " yazdı
ya hala gülüyorum eşim dedi ki akşam dışarı çıkalım, olur dedim filme gideriz dedi neye gitcez deyince , film tam bize göre roantik komedi romantik benim komikte sen dedi yafatoşum kızma kocişine onlar yarı çocuk zatennn
kızlar kocamla sorunumu çözdüm geldimmmmm sizler naptınızzz
selamlar ballarım, canlarım.. cigerlerim.. nassınız bakimm
Cumanız hayır ve bereketli olsun insaAllah..Rabbim bugün yapılıpta kabul oluncak dualar arasında, bizlerin de yapmıs olduğumuz dualarımıza, Peygamber Efendimiz(sa.v.) ' in yüzü suyu hürmetine, kabul eyler insaAllah, bizlerin de yüzleri gülsün, muradlarımıza erelim, hayırlısınla, sağ-salim kucaklarımız ve evlerimiz şenlensin insaAllah.. bu çektiğimiz sıkıntılarımızı unutturacak miniciklerimizle, mutlu-mesut yaşayacağımız günler nasip eylesin insaAllah..(Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn)....
koptummmDeseydin sülüman entirikalarımdan allaha sığın
demistim.. 3-4sayfa önce ama kimse bana birsey yazmamısoysa, o kadar da neseli, dualı baslamıstım yazıma
ve, esim dün tahlil vermisti., bugün için çııkcaktı sonuç, demin aradım sordum esime, dedi aynı yine eskisi gibi ..ve ben çok üzgünüm simdi , esimin yaptığı onca keçiboynuzu kürleri, onca seyler fln nereye gitti, hiç mi bi yararı olmadı Allahımmmm canım çok yanıyo neyse kendinize iyi bakın
basta sormak istemedim tatlim . ama senin burda simdiye dek soyl;ediklerine bakilirsa iyisiniz siz normal sartlarda. ama son donemde yasadiklariniz da yormus ve strese sokmus olabilir sizi. duzelmenize sevindimm canim benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?