Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

deli gı bunlarrrr bunlar varken bebeğe ne gerenk var

benim ki vestiyerden ayakkabısını alır ben alırken bile bile lambayı kapatırbir gün benim kine dedim ki insanlar 2. çocuğu niye düşünüyo anladım ben, niye dedi ilk çocuğun saltanatını şımarıklığını yıkmak için , bende sen büyü diye yapcam bu çocuğu deyince gülüyo bizde ilk çocuk yok ama herifler aynı çocuk herifler büyüsün diye çocuk yapmalıyız

kanama gibi gelmedi bebeğimm.
koyu sarı açık kahve tarzında bi akıntım oldu akşam. yoğun kıvamda ve miktar çoktu. şimdi akıntım normal açık sarı renge döndü. panikledim ben de :18::18::18:

aynen öyle kuzummmm bizimkilerin papucunu dama attıracak bebek lazım

kanama gibi gelmedi bebeğimm.
koyu sarı açık kahve tarzında bi akıntım oldu akşam. yoğun kıvamda ve miktar çoktu. şimdi akıntım normal açık sarı renge döndü. panikledim ben de :18::18::18:

kız sen panikleme hayırlı haber vericen bize

laff cok hosuma gitti. bu lafi soylemek icin uygun ortam yaratmaliyimm :) ama bizde isler tersine isliyor. bana bunu esim soylese hakki var. ben soylesem eminim o da cok guler

aynen öyle kuzummmm bizimkilerin papucunu dama attıracak bebek lazım

kız sen panikleme hayırlı haber vericen bize

yemeğimi yidim göbişimi mamayla doldurdum geldim. öğleden sonra toplantı var müdürün çağırmasını bekliyorum.
siz de maşallahhh çene çene
ayy sorma fulimmm kafam 1 milyon kırk tilki dolanıyo kafamda. 6 gün kaldı işte bakalımmm....

sendeki olaydan benim yan komşumda var 45 yaşında kadın. hala hayatta korkma
1 doğum yapmış 1 fıtık ameliyatı olmuş, 1 doğum yapmış 1 fıtık ameliyatı olmuş bi daha doğursa seriyi tamamlayıp arkasına bi fıtık ameliyatı daha olcak yane
ki senin daha dr kontrolün yok, kesin deil, fıtık olsa bile ameliyat kesin deği, ameliyat olsa bile artık kameralı falan rahah bi noktadan girip yapıyolar. o yüzden panikleme bacımm.
yirim kıs senin panikliğini şekerliğini

afiyet şeker ball olsun kuzummmm korkma sakin al nasıl olsa çıkıcak meydana 6 gn sonra rahat olabilmek zor ama en iyisi hayırlı hbrler alıcaz inşallahhhh

ay yawrum ne bilim yaaa şimdi fıtığı düşünmüyorum önce hormonu hallediyim sonra fıtığı kendimlen çok işim var az önce eşim bana "kethuda paşa irademdir tez vurun bu kadının başını derdi bitmiyo hiç " yazdı

herkeslere merhabaaa :)) okumayı daha yeni bitirdim valla yine formdasınız maşallah :)) topik baya bir hareketli bugun küsenler,darılanlar ağlayanlar gülenler vss. canlarım hiç bişey sizden önemli değil takmayın kafasınıza relax olun herşey zamanı gelince yoluna girer.bu arada fulyacanım çok geçmiş olsun temiz çıkmana çok sevindim ben demiştim sana dimiiii bişe çıkmıcak diyee tarlusalı içtikten sonra 1 hafta içinde adet olursun zaten bende kullandım ama sana nacizane tavsiyem hemen tedavi olayına girme hormonu dayıycaklar sana çünkü biraz akışına bırak bebek konusunu kafana takma bak görceksin kendiliğinden düzene gircek,başıma geleni anlatıyım kısaca sana,adet düzensizliğiyle dra gittim nerdeyse 2 ay olmuştu hapı bıraktıktan sonra adet olmadım dr bana 6 ay hormon tedavisi uygulıcaz dedi adama bak sonra ben ona güvenmedim başka doktora gittim saçmalamasın o doktor dedi adet olmadığın için hormon değerlerinin yüksek çıkması çok normal dedi tarlusal verdi adet ol 2. günü gel dedi gittim tekrar hormon testleri yapıldı ve hepsi normal çıktı ve o saatten sonra inan adetimde düzene girdi yani demek istediğim hemen kendini drun ellerine bırakma,kilo verebilirsen iyi olur banada dediler zayıfla diye ama 1 gr bile vermememe rağmen şükür düzene girmişti adetim,dilerim diğer rahatsızlıklarında biran önce geçer canım benim bu arada ev alıyomuşsunuz sanırım hayırlı olsun allah mutlu mesut çocuk zırıltılaryla yaşatsın :)))

canım hoşgelmiş sefalar getirmişsin inşallah herşey güzel olacak hep inandığım gibi arada mızmızlanıyorum idare ediyosunzu sizlerde beni bende o ilacı kullnaıp kanamam olunca 4. günü hormon tahlili yapılıcak dedi şimdi hormon ilaçlarına baslamıycamz aten istemiyorum bi dünya telaşem var düzelirim o arada

koptummm Deseydin sülüman entirikalarımdan allaha sığın

kızlar kocamla sorunumu çözdüm geldimmmmm sizler naptınızzz

basta sormak istemedim tatlim . ama senin burda simdiye dek soyl;ediklerine bakilirsa iyisiniz siz normal sartlarda. ama son donemde yasadiklariniz da yormus ve strese sokmus olabilir sizi. duzelmenize sevindimm canim benimm

demistim.. 3-4sayfa önce ama kimse bana birsey yazmamıs oysa, o kadar da neseli, dualı baslamıstım yazıma
ve, esim dün tahlil vermisti., bugün için çııkcaktı sonuç, demin aradım sordum esime, dedi aynı yine eskisi gibi .. ve ben çok üzgünüm simdi , esimin yaptığı onca keçiboynuzu kürleri, onca seyler fln nereye gitti, hiç mi bi yararı olmadı Allahımmmm canım çok yanıyo neyse kendinize iyi bakın

koptummm Deseydin sülüman entirikalarımdan allaha sığın

sıpa işte bunlar

umudum canımmmm Allah büyük vardır bi hikmeti ben bu tedavi sürecinden anlamıyorum ama bu durumda nolucak tüp bebek hem sormaya çekiniyorum ama eşin içinde yokmudur bi hal çaresi üzülme ağlama nolur

basta sormak istemedim tatlim . ama senin burda simdiye dek soyl;ediklerine bakilirsa iyisiniz siz normal sartlarda. ama son donemde yasadiklariniz da yormus ve strese sokmus olabilir sizi. duzelmenize sevindimm canim benimm

evt canım normalde iyiyiz ama bu süreç yıprattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…