Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım sıkıntınız ne bilmiyorum ama bal polen arı sütü denediniz mi :44::44::44: bu arada amin dileklerin için inşallah hepimizin hayalleri erçekleşir şu mübarek gün dileklerimiz kabul olur, yoğunluktan bazen geri dönüp her mesajı okuyamıyruz en azından kendi adıma söyleyim, kişisel algılama seviyoz kız seni

yavrumm uzulme ne olur. her seyin vardir bir hal caresi.baska yontemler denenirr.yeterki siz umut dolu olunn

canım benim rabbim gönlünden gecen bütün duaları kabul etsin...üzülme ne olur umutlarını kaybetme herşey güzel olacak sadece buna inan

selamlar kızlar bugun baya karmasık duygular içersindeniz Allah sonumuzu hayır etsin

reçelim reçelimmmmm bugün neye aşersek kız

allahhh seni emiii.
valla ben dün akşamdan beri hamsi tava aşeriyorum. karadeniz şenliği gibi bi şey gösterdiler tv de. orda göreli beri aklımda iş çıkışı üşenmesem gidecem alacam akşama yapacam ama üşeniyorummm.... ama yarın kesin alırımmm.
bu akşam ne yapacağımın fikri dürtüyo beni. mesai çıkışı yaklaşıyo ya... tarhana çorbası yapsam yanına... hiç sebze de yok evdee
sen neye aşeriyon bakemmm

işin aksi tarafı hamile değilim galiba bugün canım hiç bişey istemiyooo ben klasik çorbalar yapıyorum mercimek yoğurt şehriye gibi, bugün ıspanak çorbası tarifi aldım, ıspanağı sadece börekte yiyorum, onuda her zaman yemiyorum diye bir değişiklik olsun ama anca yazın yaparım ben bu tarifleri

bebeğimmm sen neyden üzüldün bakemmm. canım şu an bi çoğumuz mesaideyiz. kaçırabiliyoruz arada iletileri. mesela ben senin yazdığın dua iletisini sadece beğendim ama cvp yazmaya vaktim olmadı.
canım eşin için bitkisel kürler dışında ilaç tedavisi yok mu. şimdi bu tarz bi tedavi sürecini bilmediğim için cahilliğime ver soruyorum. zaten kapsamlı bi tedavi sürecine girmiştiniz. planlarını yazmıştın burda. sakın daha işin başında moralini bozma eğer imkansız olsa dr un böle bişeye kalkışmazdı baından. lütfen mooralini yüksek tut..

benim babaannem yapardı o çorbadan. daha çok sap ve kök kısımlarına yakın yerleri koyardı. unlu limonlu terbiyeli... ben küçükkene toprak kokuyo diye yemezdim... ıspanağı yemek olarak seviyom da eşim yemiyo.
akşaammaaaa ne yapsammmm

bak şimdi ıspanağın sac böreği olsaydı yanına kabağınkinide koysaydıkk birde çay demleseydikkkk ooooo mayalı ekmekleri yağlayıp peynirleeeee vazgeçtim benim hamur işi yemeden durumum düzelmezzzz

bak şimdi ıspanağın sac böreği olsaydı yanına kabağınkinide koysaydıkk birde çay demleseydikkkk ooooo mayalı ekmekleri yağlayıp peynirleeeee vazgeçtim benim hamur işi yemeden durumum düzelmezzzz

kıs sen hamiş olmadığına eminsin di miiii
yanına bi de lokum kek, kısırsız güne gün demem ben bi de kısır olmalııı...

bu lokum kek ne ya , bu arada ben şerbetli tatlı dışında pek tatlı şeyleri sevmemm tabağımı kek alır sona bırakır birine kakalarımmmmm................

kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim
çok moralim bozuk sabah kırmızı kartı yedim
ben kendimi çok kaptırmışım bu işe sakinim diyodum ama
değilmişim bugün anladım sabahtan beri ağlamaktan şiştim
istanbuldaki doktorumla konuştum eşimle benim testleri yaptırmam
lazımmış çünkü eşimde bende yaştan kaybediyoruz artık ikinizde aynı
anda yaptırın dedi testleri eşime söyledim bi aksilik olmazsa salı günü
gidicez doktora ama benim moralim çok bozuk ya neden böyle oldu diye
kendi kendimi yiyorum sinirden ya bide olmazsa benim bebişim
yaştan dolayı offfff yaaaa valla gözlerim ağrıyo artık ağlamaktan

abla bu kadar kahretme kendini. insallah guzel haberler alirsin tahlilleri yaptirinca. hem sonunda olum yok ki, senin bu anlamda kendini avutacagin evletlarin var hem hic olmayanlar ne yapsin. sukret canim benim. insallah Allah gonlune gore verir.kac ay oldu surda? yas buyudukce guclesiyor elbet ama hicbir sey imkansiz degil ki, hem senin yasinda gec falan degil o kadar. ilk cocugunu o yasta kucagina alan insanlar var. bak benim 8 ay oldu. dr. 6 ay olmazsa gelin dedi. gitmedim erken daha diye. senin de olacak insallah ama takma bu kadar kafana.ben gecen ay taktim da ne oldu.yedim kirmizi karti oturdum. kendim ettim dedimm.bu ay ne yumurtlama ne bi sey. hic hesaplamadim. verimli de gecmedi bu ay. napiyim. olacagi varsa olur diyorum. kismet. kendini sartlama hem hamile miyim diye ya da benim bebegim olmayacak diye. kotuyu cagirma. iyi dusun iyi olacak insallah

küsmemiştik ki canım

ben de öyle düşünmüştüm ama o günden beri içim rahat etmediydi

Son düzenleme:
o kadar alıntı yaparsan böyle olur. Becermedim bu işi karıştı yazdıklarım

kırmızı yaptım kendi yazımı

Son düzenleme:

Bu kadar yıpratma kendini dün ben de aynısını yaptım sonuçta yine kendine zarar.
Gerçi birbirimize söylerken böyle söylüyoruz ama kendimiz de aynı şeyi yapıyoruz.

Allah isteyen herkese yaşatsın o mutluluğu.

dün doktorda beklerken ultrason odasından " gerçekten mi inanmııyorum" sesleri geldikçe benim içim burkuldu.Kızın sesi nasıl mutlu geliyordu. Çıktı odadan gözlerinin içie kadar gülüyor.Allah tamamını erdirsin. Sıra bana geldi doktorum seni de böyle görcez dedi ama ben dokunsalar hüngür hüngür ağlayaaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…