Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

haklısın bitanem ama üzülmemek elde değil
benimde 7 ay oldu hala yok bide doktorum
bir iki ay daha olmazsa artık olmaz dedi tahminince
uzun süre ara verildimi sonradan oluşan kısırlık oluyomuş
öyle olabilir dedi ben onun için zaten daha çok üzüldüm
ne biliyim çok istiyodum alıştırmıştım kendimi bir sürü şey almıştım ama kısmet
çok şükür evlatlarım var rabbim onlara uzun ömür versin ama ben tekrar yaşamak istiyodum o duyguları

çok zor insanın önünden geçtiklerinde bile
kötü oluyosun bide benim çevremde o kadar çok ki hamile
gördükce içim acıyo rabbim inşallah bizleri daha fazla bekletmeden
bebişlerimize kavuşturur

kızlar ya gelin artık gündüz konuşuyosunuz konuşuyosunuz akşam kimse yok. kocam da yok yüzmeye gitti.
canım sıkılıyo.

hülya ablacım üzme kendini lütfen bnim teyzemin kızı 41 yaşınsa yaptı ikinci doğumunu Allahım ol dedikden sonra olur sen üzme kendini hem en olmadı ne olacak en kötü torununda yaşarsın herşeyi rabbim iki tane dalyan gibi evlat vermiş sana üzme kendini bu kadar hem damatla yemek nasıl geçti onları anlat bakalım sen bize

çok zor insanın önünden geçtiklerinde bile
kötü oluyosun bide benim çevremde o kadar çok ki hamile
gördükce içim acıyo rabbim inşallah bizleri daha fazla bekletmeden
bebişlerimize kavuşturur

amin ablacım hepimizin inşallah.Öyle bir durumki hakikaten çevrende hamile haberleri tv de hamile ya da bebek hbrleri herşey denk geliyor

Günaydın ablacım,inş allahın izniyle seninde bebeğin olur,dua edip doktorlara güvenices artık,innş sağlıklı hayırlı bebişlerin olur.
üzülüpte yıpratma kendini.Dualarım seninle.

rabbim kimseyi evladının acısıyla yada evlat hasretiyle sınamasın ikiside çok zormuş

damatla yemek çok güzel geçti ablam ben eşimin
bu kadar anlayışlı olabileceğini hiç tahmin etmemiştim
bütün gece oğlum diye konuştu çocukla çok güzel anlaştılar
kızımda damatta mest oldu
eşimde sevdi çocuğu bir iki kez alttan alttan göz dağı verdi
kızımı üzme gibisinden o kadar ama çok güzel bi geceydi

Günaydın ablacım,inş allahın izniyle seninde bebeğin olur,dua edip doktorlara güvenices artık,innş sağlıklı hayırlı bebişlerin olur.
üzülüpte yıpratma kendini.Dualarım seninle.

sizde hergün benim dualarımdasınız
rabbim evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
inşallah hepimizin yüzü gülücek

Allah içinize sindirssin ablacım genelde öyle olur zaten seni yer yer damadı gördümü yelkenler suda

olmaz hayatım Allahım korur varsa minnakı test ne zaman yapıcaksın ?

tatlım allahın izniyle bişey olmaz da
sen niye test yapmıyosun en azından bilirsin

Ablacım ve gulcancim benim perşembe günümdü bi kaç gün geçsin diye düşündüm zaten umutsuz ay bu ay bizim için o yüzden pek yapmak istenmedim bu hafta sonu annelerdeyim onları telaşa düşürmemek için burda yapıcam pazartesi istanbulda yaparım diye düşündüm

anladım canım onların haberi olmadan yapıverseydin gerçi sonucu nereye atıcaksın sonra kendi evin gibisi olmaz istanbulda yaparsın artıkın hayırlısı kuzum sizinde bizimde tek atış bu ay bakalım kısmet,

neden üitsiz konuşuyosun tatlım rabbim ol dedikden sonra olur
hem inşallah vardır bellimi olur ayy inşallah

Senin bat ne zaman kuzum bizim pek umudumuz yok ama bakalım hayırlısı pazartesiye kadr hastalanmazsam yaparım testimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…