- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.661
abla bu kadar kahretme kendini. insallah guzel haberler alirsin tahlilleri yaptirinca. hem sonunda olum yok ki, senin bu anlamda kendini avutacagin evletlarin var hem hic olmayanlar ne yapsin. sukret canim benim. insallah Allah gonlune gore verir.kac ay oldu surda? yas buyudukce guclesiyor elbet ama hicbir sey imkansiz degil ki, hem senin yasinda gec falan degil o kadar. ilk cocugunu o yasta kucagina alan insanlar var. bak benim 8 ay oldu. dr. 6 ay olmazsa gelin dedi. gitmedim erken daha diye. senin de olacak insallah ama takma bu kadar kafana.ben gecen ay taktim da ne oldu.yedim kirmizi karti oturdum. kendim ettim dedimm.bu ay ne yumurtlama ne bi sey. hic hesaplamadim. verimli de gecmedi bu ay. napiyim. olacagi varsa olur diyorum. kismet. kendini sartlama hem hamile miyim diye ya da benim bebegim olmayacak diye. kotuyu cagirma. iyi dusun iyi olacak insallah
Bu kadar yıpratma kendini dün ben de aynısını yaptım sonuçta yine kendine zarar.
Gerçi birbirimize söylerken böyle söylüyoruz ama kendimiz de aynı şeyi yapıyoruz.
Allah isteyen herkese yaşatsın o mutluluğu.
dün doktorda beklerken ultrason odasından " gerçekten mi inanmııyorum" sesleri geldikçe benim içim burkuldu.Kızın sesi nasıl mutlu geliyordu. Çıktı odadan gözlerinin içie kadar gülüyor.Allah tamamını erdirsin. Sıra bana geldi doktorum seni de böyle görcez dedi ama ben dokunsalar hüngür hüngür ağlayaaktım
ben dedim şekerim anberkızlar ya gelin artık gündüz konuşuyosunuz konuşuyosunuz akşam kimse yok.kocam da yok yüzmeye gitti.
canım sıkılıyo.
çok zor insanın önünden geçtiklerinde bile
kötü oluyosun bide benim çevremde o kadar çok ki hamile
gördükce içim acıyo rabbim inşallah bizleri daha fazla bekletmeden
bebişlerimize kavuşturur
kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim
çok moralim bozuk sabah kırmızı kartı yedim
ben kendimi çok kaptırmışım bu işe sakinim diyodum ama
değilmişim bugün anladım sabahtan beri ağlamaktan şiştim
istanbuldaki doktorumla konuştum eşimle benim testleri yaptırmam
lazımmış çünkü eşimde bende yaştan kaybediyoruz artık ikinizde aynı
anda yaptırın dedi testleri eşime söyledim bi aksilik olmazsa salı günü
gidicez doktora ama benim moralim çok bozuk ya neden böyle oldu diye
kendi kendimi yiyorum sinirden ya bide olmazsa benim bebişim
yaştan dolayı offfff yaaaa valla gözlerim ağrıyo artık ağlamaktan
hülya ablacım üzme kendini lütfen bnim teyzemin kızı 41 yaşınsa yaptı ikinci doğumunu Allahım ol dedikden sonra olur sen üzme kendini hem en olmadı ne olacak en kötü torununda yaşarsın herşeyi rabbim iki tane dalyan gibi evlat vermiş sana üzme kendini bu kadar hem damatla yemek nasıl geçti onları anlat bakalım sen bize
amin ablacım hepimizin inşallah.Öyle bir durumki hakikaten çevrende hamile haberleri tv de hamile ya da bebek hbrleri herşey denk geliyor
Günaydın ablacım,inş allahın izniyle seninde bebeğin olur,dua edip doktorlara güvenices artık,innş sağlıklı hayırlı bebişlerin olur.
üzülüpte yıpratma kendini.Dualarım seninle.
Allah içinize sindirssin ablacım genelde öyle olur zaten seni yer yer damadı gördümü yelkenler sudarabbim kimseyi evladının acısıyla yada evlat hasretiyle sınamasın ikiside çok zormuş
damatla yemek çok güzel geçti ablam ben eşimin
bu kadar anlayışlı olabileceğini hiç tahmin etmemiştim
bütün gece oğlum diye konuştu çocukla çok güzel anlaştılar
kızımda damatta mest oldu
eşimde sevdi çocuğu bir iki kez alttan alttan göz dağı verdi
kızımı üzme gibisinden o kadar ama çok güzel bi geceydi
Allah içinize sindirssin ablacım genelde öyle olur zaten seni yer yer damadı gördümü yelkenler suda
Kızlar ben hastalanmadım daha ve sacimi boyadim bisey olur mu
olmaz hayatım Allahım korur varsa minnakı test ne zaman yapıcaksın ?
tatlım allahın izniyle bişey olmaz da
sen niye test yapmıyosun en azından bilirsin
anladım canım onların haberi olmadan yapıverseydinAblacım ve gulcancim benim perşembe günümdü bi kaç gün geçsin diye düşündüm zaten umutsuz ay bu ay bizim için o yüzden pek yapmak istenmedim bu hafta sonu annelerdeyim onları telaşa düşürmemek için burda yapıcam pazartesi istanbulda yaparım diye düşündüm
Ablacım ve gulcancim benim perşembe günümdü bi kaç gün geçsin diye düşündüm zaten umutsuz ay bu ay bizim için o yüzden pek yapmak istenmedim bu hafta sonu annelerdeyim onları telaşa düşürmemek için burda yapıcam pazartesi istanbulda yaparım diye düşündüm
anladım canım onların haberi olmadan yapıverseydingerçi sonucu nereye atıcaksın sonra kendi evin gibisi olmaz istanbulda yaparsın artıkın hayırlısı kuzum sizinde bizimde tek atış bu ay bakalım kısmet,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?