- 27 Kasım 2012
- 952
- 375
- 323
- 42
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.681
benim bat 15 şubattı canım ama ben sanki 11inde yumurtladım gibi geldi 14 şubatta test yaptım cıkmadı ay sonunu bekliyorum gelmezse doktora gidicem pkom kudurdu bu aralar çünkü testleride tamamladık herşey normal sanırsam artık tedaviye başlanır
benim bat 15 şubattı canım ama ben sanki 11inde yumurtladım gibi geldi 14 şubatta test yaptım cıkmadı ay sonunu bekliyorum gelmezse doktora gidicem pkom kudurdu bu aralar çünkü testleride tamamladık herşey normal sanırsam artık tedaviye başlanır
Git cnm hamiş değilsen.Bende pco um ya gün aşırı çalşmamıza rağmen olmadı ilaca başladık.
Fatma sen ne yaptın eşinle hallettiniz mi
Evet kuzum hallettik çok şükur sorun yok aslında ama bazen fazla büyütüyoruz
Hım git tabi canım benimde pko durumu var o yüzden yapmak istemiyorum test kilo vermem lazım doktor öyle dedi
gidicdem işte şu ay bitsin çünkü ilk defa yumurtladıgımı hissettim kısmet artıkEvet kuzum hallettik çok şükur sorun yok aslında ama bazen fazla büyütüyoruz
gidicdem işte şu ay bitsin çünkü ilk defa yumurtladıgımı hissettim kısmet artık
bana doktor iki ilaç verdi biri şeker hapı diğeri de prrokpektüsü okudum içinde polikistik overda kullanılır ymrtlama yardımcı olur yazıyor. 5 tane iç ultrasona gel dedi salı gideceğim ultrasona bakalım ne diyecek
Ya ben hic bisey istemiyorum ya kilo vermek çözüyor benim sorunumu ama boğazı nasıl tutucaz bilmiyorum
doğru diyosun da kilo vermek zor.Benim de hep kilo sorunum oldu geçen sene 62ye çıktım diyesisyene gittim (boyum 158-160 )
3 kilo verdim bidaha almadım
Ayrıca doktor ilaç yazınnca hemen sordum kilo alddırır mı diye aksine verdirir dedi ve sürekli kullanacakmışım
Çok değilmiş kilon benim 73 boyumda 168 gllfor bende kullanmıştım çok mide bulandiriyor
glifor bende kullanıyorum hiç bulantı yapmadı bende başka ne ilaç verdi diar sanasöylemişmiydim gliforu?
neden bıraktın canm bu ilacı? Glifor kullandığım 3.gün.Mide bulantım olmadı midem sağlamdır maaşallahı var
söylemişmiydim gliforu?
neden bıraktın canm bu ilacı? Glifor kullandığım 3.gün.Mide bulantım olmadı midem sağlamdır maaşallahı var
glifor bende kullanıyorum hiç bulantı yapmadı bende başka ne ilaç verdi diar sana
anladım canım ...serophene diğeri. 10 tane var içinde. Günde 1 tane içilecek yarısı bitince yani 5.gün ultrasona çağırdı
hiçç Ablacım adet olmadık hiç birimiz hepimiz pkolu bekliyoruz öyleekızlar napıyonuz bakem
hiçç Ablacım adet olmadık hiç birimiz hepimiz pkolu bekliyoruz öylee
herşey bizde hemde yok ada yaptır yok saç boya yok adet oldum yok olmadım yumurtladım gidakladım hamile olsan düştümü kaldımı kilo alma yemek yap çamaşır yıka bulaşık yıka ütü yap vs.vs say say bitmiyovallahi dünyaya erkek olarak gelmek varmış
ne pko ne adet ne o ne bu hiç bi sıkıntıları yok
bütün dert bizlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?