- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.721
Oy kıyamam ya haklisin sokakta gördüğüm bebekleri sevmemek için zor tutuyorum kendimi allah bizi de görecek inşallah en kıssa zaman göbekler dolacak
Peki nezaman bitecek ev yaza butsede rahat rahat taşınsan sıcaklarda temiz temiz yerlessen
fatmam kaygana gitmis senin ne isin var burda. kocisin yanina gitseneeeeyalniz kalmanizin serefine.
valla kuzum olur mu olur adet belirtisi ile hamislik aynimis. dusukten sonra da icerisi temizlenirmis. tum yollar acilirmis. yumurtlama falan hissettin mi bu donemde.
yarin testi yapinca hbdar et bizi.
canim benim insan sikilmadan zorluk cekmeden mutlulugu bulamazmis. evet bazen hersey ust uste geliyo sabrimiz zorlaniyo ama insallah bizim icin sabrin sonu selamet olucak.
insallah sen dehem yeni evine hemde bebisine kavusacaksin
benimde sabrim hep zorlaniyo. isyerinde 5 hamile apartman dersen her katta bi bebek bazen ben de aglama krizlerine giriyom. e bi de cevre baskisi. yazin basimdan gecen kurtaja ragmen bebek bebek diye sanki benle dalga gecenler. valla bazen birilerini bi kasik suda bogasim geliyo...
ama ne yapalim bebegim katlanzcaz bi sekilde. arada sirada tokezlesek de guclu ve azimli olmamis sart.
ne olur rahatlamaya calis biraz. yalniz degilsin bak biz variz burda. ayni yolda ayni kaderi paylasiyoruz.
fatmam kaygana gitmis senin ne isin var burda. kocisin yanina gitseneeeeyalniz kalmanizin serefine.
valla kuzum olur mu olur adet belirtisi ile hamislik aynimis. dusukten sonra da icerisi temizlenirmis. tum yollar acilirmis. yumurtlama falan hissettin mi bu donemde.
yarin testi yapinca hbdar et bizi.
canim benim insan sikilmadan zorluk cekmeden mutlulugu bulamazmis. evet bazen hersey ust uste geliyo sabrimiz zorlaniyo ama insallah bizim icin sabrin sonu selamet olucak.
insallah sen dehem yeni evine hemde bebisine kavusacaksin
benimde sabrim hep zorlaniyo. isyerinde 5 hamile apartman dersen her katta bi bebek bazen ben de aglama krizlerine giriyom. e bi de cevre baskisi. yazin basimdan gecen kurtaja ragmen bebek bebek diye sanki benle dalga gecenler. valla bazen birilerini bi kasik suda bogasim geliyo...
ama ne yapalim bebegim katlanzcaz bi sekilde. arada sirada tokezlesek de guclu ve azimli olmamis sart.
ne olur rahatlamaya calis biraz. yalniz degilsin bak biz variz burda. ayni yolda ayni kaderi paylasiyoruz.
canlarım özledim hepinizi
salı gününe doktora randevu aldım bakalım ne diycek
ben biraz araştırdım netten bide istanbuldaki doktorumla
konuştum yaştan dolayı ve uzun süren korunmadan dolayı artık
bebiş olmaya bilirmiş inşallah böyle bişey çıkmaz inşallah tekrar bebişim olur
biliyorum şuan haksızlık yapıyorum amaan abla zaten iki tane evladın var
allah onlara uzun ömür versin diyosunuz ama ben çok istiyorum
fatmaaam hadi yap şu testi bari sen güldür yüzümüzü
cnm mütehatitin dediği yıl başıydı az bişey kaldı mutfak dolabları tamamlanmak üzere kapılar takılacak banyo wc lavaboları öyle şeyler işte. Valla bitsin 1 gün daha durmam bu evde.
öyle valla cnm ama bazen olmuyor zaten benim mizacım da böyle herşeyi dert edrim kendime.Dediğin gibi evime ve bebğime kavuşunca (inşallah tez zamanda) herşey iyi olacak
sen de bana diyorsun ama sen de farklı değilsin
çok seviyorum burayı yaa birbirimizi teselli ediyoruz sözde ama iş kendimize gelince yine aynı üzüntüler ağlamalr
Abla olacak o bebiş yolun sonu tüp ama senin içinn gerek kalmayacak eminim
Tek çizgi fobisi başladı şimdiden geçen ay çok zor görmüştüm çift çizgiyi
Ee süper o zaman çok az kalmış yeni evine taşınmana yeni eve yeni bebek sıkı çalışın yeni evde
İlk idrarla yapicam ama çok korkuyorum hani kendimizi kaptırmiyorduk kendimizi yalan aslındasabah ilk idrarda mı yapıyorsun testi? Eğer öyleyse yazarsın sonucu sabah tamam mı ilk tenefüste bakmaya çalışacğım inşallah hadi hayırlısı
az kaldı da işte .. var ya 1 haftalık iş aslında ama uzzadı da uzadı artık yeni ev yeni bebek
ablacim uzun yilik bi evlilgin var ama yasin genc. bence umitsizlige kapilma.canlarım özledim hepinizi
salı gününe doktora randevu aldım bakalım ne diycek
ben biraz araştırdım netten bide istanbuldaki doktorumla
konuştum yaştan dolayı ve uzun süren korunmadan dolayı artık
bebiş olmaya bilirmiş inşallah böyle bişey çıkmaz inşallah tekrar bebişim olur
biliyorum şuan haksızlık yapıyorum amaan abla zaten iki tane evladın var
allah onlara uzun ömür versin diyosunuz ama ben çok istiyorum
fatmaaam hadi yap şu testi bari sen güldür yüzümüzü
ha haaa canim allahtan hepimiz ayni anda regl olmuyozda sira ile oluyoz. umtlu birileri hep oluyo teselli edecek. yoksa topik aglqma duvarina donerdi.cnm mütehatitin dediği yıl başıydı az bişey kaldı mutfak dolabları tamamlanmak üzere kapılar takılacak banyo wc lavaboları öyle şeyler işte. Valla bitsin 1 gün daha durmam bu evde.
öyle valla cnm ama bazen olmuyor zaten benim mizacım da böyle herşeyi dert edrim kendime.Dediğin gibi evime ve bebğime kavuşunca (inşallah tez zamanda) herşey iyi olacak
sen de bana diyorsun ama sen de farklı değilsin
çok seviyorum burayı yaa birbirimizi teselli ediyoruz sözde ama iş kendimize gelince yine aynı üzüntüler ağlamalr
canim ilk hamisligimden once ben de pkoluydum. lendimi bildim bileli hep catlamamis inci gibi dizilmis yumoslarim vardi. ama kisa sureli hamisligim ve kurtaj asamasi hepsini goturdu bendenBi yandan sizE yazarken bir yandan kocamıngöbeğinde tv izliyorum evet hissettim ve sanırım korumadigimiz zamandı bilmiyorum tugbam ama pkodan korkuyorum
İlk idrarla yapicam ama çok korkuyorum hani kendimizi kaptırmiyorduk kendimizi yalan aslında
Bence benim korkum eski baş belam pko ile alakalı hamile değilsem pkoliuyum demektir
valla ben bu ay kendimi cok kaptirdim insallah sonunda koca bi husran olmaz. elimde deil. eski halim olsa reglimibeklemeden testi yapardim. simdi daha sabirliyim. onumuzdeki c.tesiyi bekliycem. zaten hafta ortasi adet olcaksam kahverengi lekelemelerim olur.
insallah yarin eskisinden cok daha guzel haberler alacagin bi hamisligin hbrini alirsin fatmacim.
Ya bende geçen ay düşükten sonra var dedi doktor küçük küçük kistler ne ara oluştular anlamadımablacim uzun yilik bi evlilgin var ama yasin genc. bence umitsizlige kapilma.
uzun korunma surecin neydi hap mi kullandin.
bi de bebek sevgisi her zaman ayni ne olursa ne zaman olursa olsun. sen icini ferah tut.
ha haaa canim allahtan hepimiz ayni anda regl olmuyozda sira ile oluyoz. umtlu birileri hep oluyo teselli edecek. yoksa topik aglqma duvarina donerdi.
canim ilk hamisligimden once ben de pkoluydum. lendimi bildim bileli hep catlamamis inci gibi dizilmis yumoslarim vardi. ama kisa sureli hamisligim ve kurtaj asamasi hepsini goturdu benden
yumurtaliklarim tertemiz simdi. bu temizligi kacirmadan bi kez daha hamis kalsam saglikla cok iyi olcak
ayni sey senin icin de gecerli pkonun deprescegini sanmoyorum. bence yumurtaliklarin sagliklidir simdi.:13:
Kızlar çift çizgiyi gördüm
yemin ediyorum sabah 6:30 da yazdığını görünce ahan da dedim. besmele çekerek açtım topiğiii...
fatmaaaammmmmmmm canım tebrik ederim, allahım bu seferkini sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhh.
kıssss sende de ne hız maşallahhhhtek atıştaaa
canımmm dualarından bizi de eksik etme... tatttlıııı sıhhatli bi hamişlik geçir inşallahhh...
vaaalla ben de çok nettt çift çizgiyi görüyom
bence hamişsin kuzummm
günaydın kızlar...........................
Amin kuzum amin geldum evime kayinvalidem kaynimlara gitti simdi kocisle basbasa kalicaz
Hayirdir kuzum neden kustun ki
testi yaptım kızarıyor ya o çubugun her yeri bakmadan dedim değilim dimi hamile kocamda ne değilsin gel bak çizgiye şok olduk tugbamm korkuyoruz ama doktor korun dedi biz söz dinlemedik gibi oldu ilk defa bu kadar net çift çizgi gördük hemde anındaaaa çıktı
dualarım sizinle bebek tabi sizde bana dua edin ben kalp atışını kesesini filan görmeden inanmayacağımmmmm
günaydınnn bebekimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?