Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

cnm mütehatitin dediği yıl başıydı az bişey kaldı mutfak dolabları tamamlanmak üzere kapılar takılacak banyo wc lavaboları öyle şeyler işte. Valla bitsin 1 gün daha durmam bu evde.

öyle valla cnm ama bazen olmuyor zaten benim mizacım da böyle herşeyi dert edrim kendime.Dediğin gibi evime ve bebğime kavuşunca (inşallah tez zamanda) herşey iyi olacak

sen de bana diyorsun ama sen de farklı değilsin

çok seviyorum burayı yaa birbirimizi teselli ediyoruz sözde ama iş kendimize gelince yine aynı üzüntüler ağlamalr

Bi yandan sizE yazarken bir yandan kocamıngöbeğinde tv izliyorum evet hissettim ve sanırım korumadigimiz zamandı bilmiyorum tugbam ama pkodan korkuyorum

Abla olacak o bebiş yolun sonu tüp ama senin içinn gerek kalmayacak eminim
Tek çizgi fobisi başladı şimdiden geçen ay çok zor görmüştüm çift çizgiyi

Ee süper o zaman çok az kalmış yeni evine taşınmana yeni eve yeni bebek sıkı çalışın yeni evde

Abla olacak o bebiş yolun sonu tüp ama senin içinn gerek kalmayacak eminim
Tek çizgi fobisi başladı şimdiden geçen ay çok zor görmüştüm çift çizgiyi

sabah ilk idrarda mı yapıyorsun testi? Eğer öyleyse yazarsın sonucu sabah tamam mı ilk tenefüste bakmaya çalışacğım inşallah hadi hayırlısı

Ee süper o zaman çok az kalmış yeni evine taşınmana yeni eve yeni bebek sıkı çalışın yeni evde

az kaldı da işte .. var ya 1 haftalık iş aslında ama uzzadı da uzadı artık yeni ev yeni bebek

İlk idrarla yapicam ama çok korkuyorum hani kendimizi kaptırmiyorduk kendimizi yalan aslında
Bence benim korkum eski baş belam pko ile alakalı hamile değilsem pkoliuyum demektir

ablacim uzun yilik bi evlilgin var ama yasin genc. bence umitsizlige kapilma.
uzun korunma surecin neydi hap mi kullandin.
bi de bebek sevgisi her zaman ayni ne olursa ne zaman olursa olsun. sen icini ferah tut.

ha haaa canim allahtan hepimiz ayni anda regl olmuyozda sira ile oluyoz. umtlu birileri hep oluyo teselli edecek. yoksa topik aglqma duvarina donerdi.

Bi yandan sizE yazarken bir yandan kocamıngöbeğinde tv izliyorum evet hissettim ve sanırım korumadigimiz zamandı bilmiyorum tugbam ama pkodan korkuyorum
canim ilk hamisligimden once ben de pkoluydum. lendimi bildim bileli hep catlamamis inci gibi dizilmis yumoslarim vardi. ama kisa sureli hamisligim ve kurtaj asamasi hepsini goturdu benden
yumurtaliklarim tertemiz simdi. bu temizligi kacirmadan bi kez daha hamis kalsam saglikla cok iyi olcak
ayni sey senin icin de gecerli pkonun deprescegini sanmoyorum. bence yumurtaliklarin sagliklidir simdi.:13:

Son düzenleme:
İlk idrarla yapicam ama çok korkuyorum hani kendimizi kaptırmiyorduk kendimizi yalan aslında
Bence benim korkum eski baş belam pko ile alakalı hamile değilsem pkoliuyum demektir

valla ben bu ay kendimi cok kaptirdim insallah sonunda koca bi husran olmaz. elimde deil. eski halim olsa reglimibeklemeden testi yapardim. simdi daha sabirliyim. onumuzdeki c.tesiyi bekliycem. zaten hafta ortasi adet olcaksam kahverengi lekelemelerim olur.
insallah yarin eskisinden cok daha guzel haberler alacagin bi hamisligin hbrini alirsin fatmacim.

Umarım kuzum umarim bakalım ne olacak zaten bisey yoksaaa yarın doktora gider söktürücü alırım
Demişin ya sabirliyim diye geçen ay yaşadığım deneyim bana sabri öğretti yoksa çoktan kanda baktirmaya giderdim

Ya bende geçen ay düşükten sonra var dedi doktor küçük küçük kistler ne ara oluştular anlamadım

Kızlar çift çizgiyi gördüm

yemin ediyorum sabah 6:30 da yazdığını görünce ahan da dedim. besmele çekerek açtım topiğiii...
fatmaaaammmmmmmm canım tebrik ederim, allahım bu seferkini sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhh.
kıssss sende de ne hız maşallahhhh tek atıştaaa
canımmm dualarından bizi de eksik etme... tatttlıııı sıhhatli bi hamişlik geçir inşallahhh...

bu arada fatmanın heyecanındangünaydın demeyi unuttumm
hepinize sağlıklı güzel haberler alacağınız, başınızın kalbinizin rahat ve ferah olucağı bi hafta diliyorum.
haftanın açılışını çoooooookkk güzel yaptık allahhh devamını getirsin inşallahhhhh

vaaalla ben de çok nettt çift çizgiyi görüyom
bence hamişsin kuzummm

testi yaptım kızarıyor ya o çubugun her yeri bakmadan dedim değilim dimi hamile kocamda ne değilsin gel bak çizgiye şok olduk tugbamm korkuyoruz ama doktor korun dedi biz söz dinlemedik gibi oldu ilk defa bu kadar net çift çizgi gördük hemde anındaaaa çıktı
dualarım sizinle bebek tabi sizde bana dua edin ben kalp atışını kesesini filan görmeden inanmayacağımmmmm

günaydın kızlar...........................

günaydınnn bebekimmmmmm

Amin kuzum amin geldum evime kayinvalidem kaynimlara gitti simdi kocisle basbasa kalicaz

Hayirdir kuzum neden kustun ki

Gunaydin herkese,beni maca goturdu arabaya binerkn gec binmisim benimde zaten moralim bozuk uzadi iste ama cok sebepsiz kizdi ve ben cok kirildim hala konusmuyorum ve barismak istemiyorum. senimde gozun aydin :)

kızımmmm ben sana demedim mi bir ayağı içerde diyeee aha maşşallahhhh sana doktora bakma kürtaj olmadın bişey olmadın kendini hazır hissettiğin ana yapabilirsin çalışmanı ve tutturursunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…