- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.761
kesin babacı olcak ben bi sürü hata yaptım hem antibiyotik aldım hem saçımı boyattım çok korkuyorum tugbaaa:18::18::18::18:
ay bilmiyorum ben yarın gidiyorum doktora alıcam randevumu ne olacak bilmiyorummm
evet bebek yarına alıcam randevu bakalım ne dicek tek kafama takılan kan testi yaptırsam mııı
kesin babacı olcak ben bi sürü hata yaptım hem antibiyotik aldım hem saçımı boyattım çok korkuyorum tugbaaa:18::18::18::18:
ay bilmiyorum ben yarın gidiyorum doktora alıcam randevumu ne olacak bilmiyorummm
evet bebek yarına alıcam randevu bakalım ne dicek tek kafama takılan kan testi yaptırsam mııı
çok saol canım temkinliyim hala keseyi görmeden olmazzzzcanımm tebrik ederimmm Rabbim tamamına erdirsin saglıklı kucagına alırsın inşşş(AMİNN)
bence aldırma yarın doktorun zaten aldıracaktır , durmadan kolunu deldirme o kan lazım bebişine bu ara
doktoruna git canım karından bakar alttan muayene olmak istemiyorsan söylersin anlayışla karşılıyorlar zaten...düşük tehlikesi falan olur ona göre önlemini alır doktorun...bence zaman kaybetme...
Bence sen şu an kan aldırma. dr. ne diyecek bakalım. zaten aynı dr.a gideceksen geçmişini biliyo o uygun takibe alır seni.
dr.a da mutlaka antibiyotik ve şaç boyası yaptırdığını söle.
içini ferah tut canım allahın izniyle bi şey olmayacak yavruna. bak ne kadar azimli bi bebiş o tek seferde vamış geleceği geliyo bakk..
geçmişi okumadım
hemen fatmama baktım allahım sana şükürler olsun
ben emindim bebişin geldiğine ama seni ümitlendirmek istemedim
ayyy yerimde duramıyorum şuan sevinçten delirmek üzereyim
kendi testimi görsem bu kadar sevinmezdim
fatmaaaaaaaaaaam
bak abla sözü dinlemek işe yarıyomuş arada
allahım inşallah bu sefer tez vakitte sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ay ne güzel bi haber bu sabah sabah deliye döndüm sevinçten
dükkanda ağlıyorum şuan gelen giden müşterilerde salak salak bakıyo
kuzum çok sevindim müsait olunca gelcem tekrar öpüyorum seni
hadi bugün güzel haberler peşpeşe geliyor...bizi habersiz bırakma...aldım randevumu saat 5te gidicemmmm bakalım ne olacakkk
fuliiii nerde ywww düşmedi daha topiğe bu saat oldu.....
canımmmmmmm gözün aydınn :) bu duyduğum en güzel haber inan :)) :) Allaha emanet olsun kuzucuk sağ salim kucağına almak nasip olsun inş.. :) açar açmaz testi gördüm çok sevindimm :)))
koocamannnn Maaaşallahhhhhhh canım benimm :))
hadi bugün güzel haberler peşpeşe geliyor...bizi habersiz bırakma...
ay hadi senden de yarın alırız güzel haberleri...yarın 5te yazmayı unutmuşummmm
valla canım sıkıntılıydım ilaç gibi geldi bu bebiş haberi :) bu ay bende kontrole gittim dr. antibiotik verdi mikrop varmış :S iyileşince inş. bu ay korunun dedizaten taşınacağımızı söyledim.... kimbilir ne zaman düşünebilirim yavrumu kayınvalidem ciddi bir şekilde sıkıştırıyor rahim tembelleşiyormuş belkide seninki ondan olmuyordur diyip duruyor :S of :S
valla canım sıkıntılıydım ilaç gibi geldi bu bebiş haberi :) bu ay bende kontrole gittim dr. antibiotik verdi mikrop varmış :S iyileşince inş. bu ay korunun dedizaten taşınacağımızı söyledim.... kimbilir ne zaman düşünebilirim yavrumu kayınvalidem ciddi bir şekilde sıkıştırıyor rahim tembelleşiyormuş belkide seninki ondan olmuyordur diyip duruyor :S of :S
serap canım sen nasılsın? kuzucuk nasıl? iki kese gördün mü? :)) içimden bir ses ikiz bunlar diyor :)) annemde geçen öyle söyledi bakalım :))
serap canım sen nasılsın? kuzucuk nasıl? iki kese gördün mü? :)) içimden bir ses ikiz bunlar diyor :)) annemde geçen öyle söyledi bakalım :))
ay hadi senden de yarın alırız güzel haberleri...
kayınvaliden neden karışıyor ki yafff ben anlamıyorum...
fatma canımmm ben hamileliğimin içinde de antibiotik kullanmıştım. eltimde gebe kalırken bilmeden içmiş başka ilaçlarda var tabi ama Allaha şükür bir sıkıntı olmamış içini ferah tut sen... dün gece rüyamda 2 bebek gördüm birisi seninki diğeri kimin bebişi acaba :)
inşallah bebeğimm inşallahhh midemm çok bulanıyorrrrrrrr yaa psikolojik mi acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?