Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bence aldırma yarın doktorun zaten aldıracaktır , durmadan kolunu deldirme o kan lazım bebişine bu ara

Bence sen şu an kan aldırma. dr. ne diyecek bakalım. zaten aynı dr.a gideceksen geçmişini biliyo o uygun takibe alır seni.
dr.a da mutlaka antibiyotik ve şaç boyası yaptırdığını söle.
içini ferah tut canım allahın izniyle bi şey olmayacak yavruna. bak ne kadar azimli bi bebiş o tek seferde vamış geleceği geliyo bakk..

geçmişi okumadım
hemen fatmama baktım allahım sana şükürler olsun
ben emindim bebişin geldiğine ama seni ümitlendirmek istemedim
ayyy yerimde duramıyorum şuan sevinçten delirmek üzereyim
kendi testimi görsem bu kadar sevinmezdim

fatmaaaaaaaaaaam
bak abla sözü dinlemek işe yarıyomuş arada
allahım inşallah bu sefer tez vakitte sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ay ne güzel bi haber bu sabah sabah deliye döndüm sevinçten
dükkanda ağlıyorum şuan gelen giden müşterilerde salak salak bakıyo

kuzum çok sevindim müsait olunca gelcem tekrar öpüyorum seni

canımm tebrik ederimmm Rabbim tamamına erdirsin saglıklı kucagına alırsın inşşş(AMİNN)
çok saol canım temkinliyim hala keseyi görmeden olmazzzz

bence aldırma yarın doktorun zaten aldıracaktır , durmadan kolunu deldirme o kan lazım bebişine bu ara

doktoruna git canım karından bakar alttan muayene olmak istemiyorsan söylersin anlayışla karşılıyorlar zaten...düşük tehlikesi falan olur ona göre önlemini alır doktorun...bence zaman kaybetme...

aldım randevumu saat 5te gidicemmmm bakalım ne olacakkk

canımmmmmmm gözün aydınn :) bu duyduğum en güzel haber inan :)) :) Allaha emanet olsun kuzucuk sağ salim kucağına almak nasip olsun inş.. :) açar açmaz testi gördüm çok sevindimm :)))
koocamannnn Maaaşallahhhhhhh canım benimm :))

evet kuzum kana gitmeme kararı aldık yarın doktora gidicez sonrada bakalım ne olacak

abllaaaaa biliyorum ne kadar sevindiğine umudumuz olacak bu bebek hepimizin sağlıkla büyüsün inşallahhhh yarın emin olucam herşeyden gel sen yine gel konuşalım heeycanlıyım duramıyom yerimdeeeee

fuliiii nerde ywww düşmedi daha topiğe bu saat oldu.....

evet ya bende merak ediyorum fuliyiii

saol meryemcimm bende çok mutluyum ama hala çok karmaşık durumdayımmm yarını bekliyorummmmmmmmm

valla canım sıkıntılıydım ilaç gibi geldi bu bebiş haberi :) bu ay bende kontrole gittim dr. antibiotik verdi mikrop varmış :S iyileşince inş. bu ay korunun dedi zaten taşınacağımızı söyledim.... kimbilir ne zaman düşünebilirim yavrumu kayınvalidem ciddi bir şekilde sıkıştırıyor rahim tembelleşiyormuş belkide seninki ondan olmuyordur diyip duruyor :S of :S

yarın 5te yazmayı unutmuşummmm
ay hadi senden de yarın alırız güzel haberleri...

kayınvaliden neden karışıyor ki yafff ben anlamıyorum...

fatma canımmm ben hamileliğimin içinde de antibiotik kullanmıştım. eltimde gebe kalırken bilmeden içmiş başka ilaçlarda var tabi ama Allaha şükür bir sıkıntı olmamış içini ferah tut sen... dün gece rüyamda 2 bebek gördüm birisi seninki diğeri kimin bebişi acaba :)

kuzum sen tedavini ol en kısa zamanda gelir bebişin bi oğlun var zatennn ikincisi de olurr

serap canım sen nasılsın? kuzucuk nasıl? iki kese gördün mü? :)) içimden bir ses ikiz bunlar diyor :)) annemde geçen öyle söyledi bakalım :))

serap canım sen nasılsın? kuzucuk nasıl? iki kese gördün mü? :)) içimden bir ses ikiz bunlar diyor :)) annemde geçen öyle söyledi bakalım :))

iyiyim canım ne olsun...bulantılar hariç herşey normal..ama acayip uyku bastırıyor..kuzucuk iyidir teyzesi napsın beni mahvediyor...ama etsin bebekim benim..yerim onun totosunu ben..kese tek göründü ama diğer gidişte netlik kazanacak ikiz olma ihtimali var çünkü ben birden fazla yumurtluyom ve yumurta sayım fazla...bakalım içinden gelen sesin doğruluğunu 15 gün sonra öğreniriz inşallah.

canım özelden yazamıyorum malum 10 dakika kısıtlaması var...tefriciye değil..münciye duası...diye geçiyor...

kızlar tefriciye yerine salatı münciyeyi okuyalım dedik...
Salâtı Münciye

"Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî'il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi's-seyyiât ve terfe'unâ bihâ ındeke a'lâ'd-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ'l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî'l-hayâti ve ba'del-memât birahmetike Yâ erhame'r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni'mel vekîl, ni'mel mevlâ ve ni'me'n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr."

ay hadi senden de yarın alırız güzel haberleri...

kayınvaliden neden karışıyor ki yafff ben anlamıyorum...

inşallah bebeğimm inşallahhh midemm çok bulanıyorrrrrrrr yaa psikolojik mi acabaaa

biride tugbamın olsunn o zamannn hihihihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…