Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım benim değerlerde sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü çizgi çok net. ötekini koymamıştın bilmiyorum ama idrarına bu koyulukta karışacak kadar çok b hcg bu sefer.
sen de benim gibi. ağzımız ilk seferde yanınca. artık keseyi görmek de kesmiyo beni. kalp atışını duymam gerek hamileğim demek için...
sen şimdi düz kalem bi yaz belirtilerini. ağrım var regl olcam göğüslerim şöle oldu felan diyodun.
ayyyy bu hızla ben de yapsam mı ki testtt çıkar mı ama benim daha 3 günüm var :44:

Gunaydin herkese,beni maca goturdu arabaya binerkn gec binmisim benimde zaten moralim bozuk uzadi iste ama cok sebepsiz kizdi ve ben cok kirildim hala konusmuyorum ve barismak istemiyorum. senimde gozun aydin :)

gelir alır gönlünü merak etme
ben bilmiyorum gerçekse bu yaşadıklarım saol darısı başına

kızımmmm ben sana demedim mi bir ayağı içerde diyeee aha maşşallahhhh sana doktora bakma kürtaj olmadın bişey olmadın kendini hazır hissettiğin ana yapabilirsin çalışmanı ve tutturursunnn

kızz öbürünün bacağı olmasın bu bilmiyorum çok garibimmm kızlarrr çok bi belirtide yokk
bide dün gece kocişle oynaştıkkkk yaaaa :

5. hafta bugün görünür mü kese yaaaa
evet ilk kez bu kadar net çıktı geçen ay 12 gün geçince bile çok silik bi çizgi çıkmıştııı:18::18::18:

popana at bi çimdik anlarsın o zamannn gerçek miii ama çok batırma yiğenimiz tırsmasın daha şimdiden anasından

kız kaç gündür kavga ediyorum zaten dün metroda da kavga ettim ne olacak bu benim hakkımmm

Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin cok sevindim gercekten))) darisi diger herkese

aminnn kuzummm aminnnn darısı herkeşlereeeee D:

canım hiç sıkıntı etme test çok net güzel bir beta değeriyle geleceksin , ne zaman kanda baktırcaksın ya, betan 1000 i geçince alttan görünür 6000 i geçince karından görünür , hafta hesaplaması son adet tarihine göre yapılır ama bazen bebeklerin gelişimi önde veya geride olabiliyo önemli olan beta değerin beta değerine göre yaparsın hafta hesaplamanı Ayy heyecanlandımmm

yaa kandan baktırmadan acaba direk doktoramı gitsem diyorum eltim öyle yapmıştı idrardan baktı sonra gitti keseyi gördü alttan kafam çok karışıkkkkk heyecanlıyım bendeeee

canım alttan baktırmayacaksan direk doktora gitme değerine göre gidersin ama bence her türlü farketmez alttan baktırmanın sakıncası yok diye biliyorum ...............
yaa kandan baktırmadan acaba direk doktoramı gitsem diyorum eltim öyle yapmıştı idrardan baktı sonra gitti keseyi gördü alttan kafam çok karışıkkkkk heyecanlıyım bendeeee

canım alttan baktırmayacaksan direk doktora gitme değerine göre gidersin ama bence her türlü farketmez alttan baktırmanın sakıncası yok diye biliyorum ...............

eltimde keseyi ilk alttan görmüştü bi sakoncası olmadı hemde bi kaç kez baktı doktor sanırım ben yarın doktora gidicem randevu alıcam

Günaydın kızlarrr...
günaydın bacımmm. ay maşallahhh seninki 12 hafta olmuş. yakında cinsiyet teleşı başlar sizde

kız kaç gündür kavga ediyorum zaten dün metroda da kavga ettim ne olacak bu benim hakkımmm

aminnn kuzummm aminnnn darısı herkeşlereeeee D:
yazık yavruumaaa yiğenime annesini daha doğmadan cadu bilecek. bebiş babacı olursa şaşma sakın

geçen ay kanamanın olduğu tarihten geriye 10 gün gel ayın kaçına geliyosa o ay aslında bu ayki regl günün. regl gününde 4 haftalık sayılıyosun. üzerine say 5 haftayı tamamlıyo musun. ancak 5 küsür haftada karından kese görünüyo. bence vajinal baktırma, ama sen bilirsin yinede.

eltimde keseyi ilk alttan görmüştü bi sakoncası olmadı hemde bi kaç kez baktı doktor sanırım ben yarın doktora gidicem randevu alıcam

geçen ne öğrendim yurt dışında hiç karından bakmıyorlarmış hep alttan git doktoruna ki progesteron falan verir belki tutunma için

yaaa bilmiyorum serap direk doktora mı gitsem bilemedim ne yapacağımııı kafam çok karışıkk :18::18::18:

doktoruna git canım karından bakar alttan muayene olmak istemiyorsan söylersin anlayışla karşılıyorlar zaten...düşük tehlikesi falan olur ona göre önlemini alır doktorun...bence zaman kaybetme...

kesin babacı olcak ben bi sürü hata yaptım hem antibiyotik aldım hem saçımı boyattım çok korkuyorum tugbaaa:18::18::18::18:
ay bilmiyorum ben yarın gidiyorum doktora alıcam randevumu ne olacak bilmiyorummm

geçen ne öğrendim yurt dışında hiç karından bakmıyorlarmış hep alttan git doktoruna ki progesteron falan verir belki tutunma için

evet bebek yarına alıcam randevu bakalım ne dicek tek kafama takılan kan testi yaptırsam mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…