Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bi iş yapıyorum bi geliyorum burda sizinle çene çalıyorumm..
inşallah bebeğimm inşallahhh midemm çok bulanıyorrrrrrrr yaa psikolojik mi acabaaa

biride tugbamın olsunn o zamannn hihihihihi

ayyy bi tanemmm inşallahhh ben bu aydan çok umutluyum. belirtilerim aynı geçen hamişliğimdeki gibi :44: ama regl günüm geçmeden belli olmaz. erkenden yapıp da sonucu görüp rahatlamak da var. + görüp regl olmak da var.kafam karışık. ama şeytan dürtüyo al test yap diyee

serap canım ya ben tefriciye okusam... aynı niyet için olmaz mı? sayısı önemli diyorlar bence sayıdan ziyade niyet önemli...

ya canım tefriciyenin fazla okunması iyi değilmiş..nette araştır..yıllık dua diye geçiyor..bir arkadaşın görümceleri de aynı şeyi söylemişler..ters tepki yapabilirmiş...bizde bunu okuyalım dedik..
bunda adet önemli değil...

Sıkıntılı ve tehlikeli zamanlarda bu mübarek salavatı okuyan kimse dünya ve ahiretin sıkıntılarından kurtulur. Huzurlu olmak istiyorsan bu salavatı okumaya devam et ve bir an olsun istiğfarı elden bırakma. Çünkü Salavat-ı Münciye bir hacet için okunursa, şimşek gibi süratli tesir eder.

canım bilmiyorum. ben okumuştum ve hergün okuyorum prensip edindim. tünciyede okuyabilirim tabi. 100 tane yaz şimdilik ezberledikten sorna okudukça söylerim sana. Allahım bütün hepimizin gönlüne göre versin inş. sağlıklı,sıhhatli yavrular nasip etsin..

Günaydın kızlar...
Umarım herkez iyi ...
Bi haber okudum sabah bir kez daha dedim herşey bizim için ve hayırlısı diye nil erkoçlar diye bir kız vardı hoş ta bşr hatun du erkek olmuş ameliyatla Rabbim hepimizin evlatlarına yakınlarına bizlere hayırlı yazgılar yazsın inş. Herkez bi şekilde sınanıyor bu dünya da...

serap canım benim Allah razı olsun kul kula sebep işte. benimde öğrendiğim iyi oldu. okurum sürekli..

tamam canım önemli olan gönülllerin bir olması..duada birleşiyoruz tanımadığımız insanlarla bir noktada toplanıyoruz bundan güzel şey yoktur herhalde...

günaydın canımmm. Biz iyyiz sen nasılsın. Ay dün ben de gazetedeki röportajını okudum. Ama öle bi anlatmışki acıdım gerçekten. Insanın istemediği bi durumda olması ve kendini cenderede hissetmesi çok zor bi şey. Allah yardımcısı olsun umarım pişman olmaz yane.
Allahım evlatlarımıza, kardeşlerimize, bizden olan ve bizden sonrakilere dediğin gibi hayırlı yazgılar yazsın...

yok yok erken davranma kuzum bekle benim gibi kırmızı çizgiyi gör en güzeli bu arada çakşırın etkisi kanıtlandı sanırımmm

senin değerlerde serap gibi tavan yaptıysa hiç şaşmam hanii.. sen de silkeletmişmiydin kocana kendini de bakem itiraf et.

yok kız silkeleme yok ama çakşır yedirdimmmmm

belli olmaz canım benim .benim değerim çok yüksekti..öğrendiğimin ertesi gün mide bulantılarım başladı...normal olabilir seninki de..

olabilir yarın saati değiştirdim 8,30da gidicem sabah ne olacak belli olurrr

Çokm şükür bende iyiyim gerçekten etkilendim bu haberden hiç belli etmemiş gerçekten ama içerisinde ki ruh halinide Allah'tan başka kimse bilemez şüphesiz. Herşeyin hayırlısı

bekliyimmm di miiii Puffff :18:
Valla bu aya ben de hamiş kalırsam bal çörek otu tarçını kanıtlıcam
Artık topik aktara döner
Bi daha değiştirip akşama gidermişsinn.. Bu arada eşin dışında bilen var mı, bi de biz dışında tabi

Aayyyy sapıttım ben. Bi yanda excellde aylık plan yapıyorum kaydediyorumm buraya geçiyorum ya. Topikte yazdıktan sonra da kaydet butonu arıyom kaydedip excele döncemm

yok değiştirmem akşam okul varmış mecbur değiştirdik işe gelmeden doktora gidicezzz
bide eltim biliyo ona sordum ne yapıyım kan testi midoktor mu diye ama çatlıyorum birilerine söylemek için kocam sabah yemin ettirdi
dedim sadece eltime ve tabiki kızlara söylücemmmmm

ben hamiş kalırsam sadece eşim, doktor ve siz bilceksiniz. Kalp atışı duymadan sölemek yok kimseye. Benim de eşimin vidalarını sıkmak lazım. Geçenkinde doktora gitmeyi bile zor bekledi ulusal yayına geçmişti

eee hadi sabah öğrenecez desene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…