Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bizde sizin tersiniz ben söylemek istiyorum kocam susturuyomm
sabah testin fotosunu çekiyorum kocam bakıyo ne yapıyom diyeee

Tebrikler canm ya sen ki ben gördüm çift çizgiyi normalde hiç yaşamadım ama bu ay ilk kez ovulasyon yapmıştım onda bile çift çizgi çıkınca kalbim ağzımdan çıkıcaktı onun test kitide gebelik gibi ya seni düşünemiyorum şuan inş. herşey yoluna gider

yaa deniz garibim o kadar çok tek çizgi gördüm ki inanmıyordum sabah çift göreceğime umarım vardır umarım sağlıklıdır darısı başınıza dualarımdasınızzzz bebekler

yaa deniz garibim o kadar çok tek çizgi gördüm ki inanmıyordum sabah çift göreceğime umarım vardır umarım sağlıklıdır darısı başınıza dualarımdasınızzzz bebekler

yavru anlatsana biras yaaa...
belirti bişi yaşamadın mı yani aklında olmaması imkansız bazen belirtileri psikolojik bile yaşıyoruz neler oldu ? Umarım terslik çıkmaz ...Gerçi koskocaman çifti yakalamassın en geç idrara geçer eee daha nolsun

denizim sende biliyosun bize bu ay korunma vermişti doktor bende takvime baktım dedim korunmaya gerek yok zaten geçmiş yumurtlama saldık bizde kocamda çakşır yiyordu bu arada.
pek bi belirtim yoktu açıkcası bi kaç gündür midem bulanıyodu sabahları bide türk kahvesi içerdim hergün midem bulandıı içemedim kaç gündürrrr. bide gögüs uçlarım büyümüştü hafif bi koyulaşma vardı ama emin olamadımm gögüs uçlarım sert ve büyük normale göre tabii.

cnm bu göğüslerdeki değişim sanırım kesin gebelik belirtisi her anne adayımı yaşar ...Umarım rabbim kucana almayı nasip eder bak görüyomusun umursamıyınca düşüveriyor kucana dr. a gidicekmisin ? Gidersinde ne zaamaannn ne kadarlık acaba minnakkk

son regl tarihine göre bugün 5 haftalık kendileri doktora yarın gidicem randevumu aldım sabah 8,30da ilk randevu benimmm

Eki Görüntüle 641161

ben şoktayım sizce bu test doğru mudur?

allahım sana şükürler olsunnnn kız gümbür gümbür bu bebişşşşş kurban olurummm minnak yiğenime ben çok sevindim bebeğimmmmm

çok işim var şimdi göz ucuyla baktım seni mrk ettim de gördüm aldım haberi uçuyorum sevinçten hastayım kol kadırıcak halim yoktu şimdi kıpır kıpır oldum işlerimi bitirim gelicemmm

sabahtan beri seni bekliyorum başına bi iş geldi sandım kız fuliiii inş bu sefer kötü bişey yoktur inşallah bu minnak susam sapsağlıklıdırrrr

sabahtan beri seni bekliyorum başına bi iş geldi sandım kız fuliiii inş bu sefer kötü bişey yoktur inşallah bu minnak susam sapsağlıklıdırrrr

çok hastayım kuzum h.sonundan beri yatıyorum zor işe geldim ama yiğenimin sevinciyle toparlandım sağlıklı o sen mrk etme annesi yerim ben ikinizide

ben bitirim işlerimi gelicem çok seviyorum ikinizideee

ne yaptınız bakem ben yokken. ben yemekten geldim ama aç kaldım. tavuk baget vardı. ama pişmemiş. bıçakla kesip ögg diye garip ses çıkarmam bir oldu. kanlı kalmış içi
bugün sakınn yemekten bahsetmeyin aç aç gözlerim deöner vallaaa

midem bulanıyor tost yedim o da midemi yaktı başladım mızmızlığaaaa hheheheheh

umutcum merhaba nasılsın?? Eşinin tahlilleri düzelir. Onların 72 günde bir yenileniyormuş spermcanları yani kalite açısından sayı açısından değil. O yüzden ümidini kaybetme sen gelecek o bebek.

hülya ablaa haftasonu baya bi üzülmüşsün kırmızılar gelince doktorla da konuşmuşsun tahlilleri yaptıracakmışsınız . Yaşı problem etme çünkü o kadar yaşlı değilsin ki. Kaç sene ara verdiniz sonuçta bebeğin hemen olmaması normal o yüzden canını sıkma sen.

Kızlar çift çizgiyi gördüm

günaydın fatmikk ayy geçmişi okuya okuya gelmek ne zor oldu yaa. Senden çift çizgi haberi almak ne güzel canım. İnşallah yarın ki konrolünde de güzel haberlerle gelirsin. Sağlıklı olsun bu sefer yavrucakk aramızda 1 buçuk ay var bak iştee bebeğin çok bekletmedi seni.

günaydın kızlar...........................

günaydın irem ne yapıosun?

meryemcim sen bebek için kasma kendini o kayınvalideyi de takma kafana mikropların temizlensin sonra gelir o bebek zaten. rüyanda 2 bebek görmüşsün 2. si de senin olur inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…