- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.801
Aayyyy sapıttım ben. Bi yanda excellde aylık plan yapıyorum kaydediyorumm buraya geçiyorum ya. Topikte yazdıktan sonra da kaydet butonu arıyom kaydedip excele döncemm
ben hamiş kalırsam sadece eşim, doktor ve siz bilceksiniz. Kalp atışı duymadan sölemek yok kimseye. Benim de eşimin vidalarını sıkmak lazım. Geçenkinde doktora gitmeyi bile zor bekledi ulusal yayına geçmişti
eee hadi sabah öğrenecez desene..
Tebrikler canm ya sen ki ben gördüm çift çizgiyi normalde hiç yaşamadım ama bu ay ilk kez ovulasyon yapmıştım onda bile çift çizgi çıkınca kalbim ağzımdan çıkıcaktı onun test kitide gebelik gibi ya seni düşünemiyorum şuaninş. herşey yoluna gider
yaa deniz garibim o kadar çok tek çizgi gördüm ki inanmıyordum sabah çift göreceğime umarım vardır umarım sağlıklıdır darısı başınıza dualarımdasınızzzz bebekler
yavru anlatsana biras yaaa...
belirti bişi yaşamadın mı yani aklında olmaması imkansız bazen belirtileri psikolojik bile yaşıyoruz neler oldu ? Umarım terslik çıkmaz ...Gerçi koskocaman çifti yakalamassın en geç idrara geçer eee daha nolsun
denizim sende biliyosun bize bu ay korunma vermişti doktor bende takvime baktım dedim korunmaya gerek yok zaten geçmiş yumurtlama saldık bizde kocamda çakşır yiyordu bu arada.
pek bi belirtim yoktu açıkcası bi kaç gündür midem bulanıyodu sabahları bide türk kahvesi içerdim hergün midem bulandıı içemedim kaç gündürrrr. bide gögüs uçlarım büyümüştü hafif bi koyulaşma vardı ama emin olamadımm gögüs uçlarım sert ve büyük normale göre tabii.
cnm bu göğüslerdeki değişim sanırım kesin gebelik belirtisi her anne adayımı yaşar ...Umarım rabbim kucana almayı nasip eder bak görüyomusun umursamıyınca düşüveriyor kucanadr. a gidicekmisin ? Gidersinde ne zaamaannn ne kadarlık acaba minnakkk
son regl tarihine göre bugün 5 haftalık kendileri doktora yarın gidicem randevumu aldım sabah 8,30da ilk randevu benimmm
oyyy oyyy oyyy hadi bekliyosss sabırsızlıkla
allahım sana şükürler olsunnnn kız gümbür gümbür bu bebişşşşş kurban olurummm minnak yiğenime ben çok sevindim bebeğimmmmm
çok işim var şimdi göz ucuyla baktım seni mrk ettim de gördüm aldım haberi uçuyorum sevinçten hastayım kol kadırıcak halim yoktu şimdi kıpır kıpır oldum işlerimi bitirim gelicemmm
sabahtan beri seni bekliyorum başına bi iş geldi sandım kız fuliiii inş bu sefer kötü bişey yoktur inşallah bu minnak susam sapsağlıklıdırrrr
çok hastayım kuzum h.sonundan beri yatıyorum zor işe geldim ama yiğenimin sevinciyle toparlandım sağlıklı o sen mrk etme annesi yerim ben ikinizide
ben bitirim işlerimi gelicem çok seviyorum ikinizideee
Kızlar çift çizgiyi gördüm
ne yaptınız bakem ben yokken. ben yemekten geldim ama aç kaldım. tavuk baget vardı. ama pişmemiş. bıçakla kesip ögg diye garip ses çıkarmam bir oldu. kanlı kalmış içi
bugün sakınn yemekten bahsetmeyin aç aç gözlerim deöner vallaaa
umutcum merhaba nasılsın?? Eşinin tahlilleri düzelir. Onların 72 günde bir yenileniyormuş spermcanları yani kalite açısından sayı açısından değil. O yüzden ümidini kaybetme sen gelecek o bebek.demistim.. 3-4sayfa önce ama kimse bana birsey yazmamısoysa, o kadar da neseli, dualı baslamıstım yazıma
ve, esim dün tahlil vermisti., bugün için çııkcaktı sonuç, demin aradım sordum esime, dedi aynı yine eskisi gibi ..ve ben çok üzgünüm simdi , esimin yaptığı onca keçiboynuzu kürleri, onca seyler fln nereye gitti, hiç mi bi yararı olmadı Allahımmmm canım çok yanıyo neyse kendinize iyi bakın
kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim
çok moralim bozuk sabah kırmızı kartı yedim
ben kendimi çok kaptırmışım bu işe sakinim diyodum ama
değilmişim bugün anladım sabahtan beri ağlamaktan şiştim
istanbuldaki doktorumla konuştum eşimle benim testleri yaptırmam
lazımmış çünkü eşimde bende yaştan kaybediyoruz artık ikinizde aynı
anda yaptırın dedi testleri eşime söyledim bi aksilik olmazsa salı günü
gidicez doktora ama benim moralim çok bozuk ya neden böyle oldu diye
kendi kendimi yiyorum sinirden ya bide olmazsa benim bebişim
yaştan dolayı offfff yaaaa valla gözlerim ağrıyo artık ağlamaktan
rabbim kimseyi evladının acısıyla yada evlat hasretiyle sınamasın ikiside çok zormuş
damatla yemek çok güzel geçti ablam ben eşimin
bu kadar anlayışlı olabileceğini hiç tahmin etmemiştim
bütün gece oğlum diye konuştu çocukla çok güzel anlaştılar
kızımda damatta mest oldu
eşimde sevdi çocuğu bir iki kez alttan alttan göz dağı verdi
kızımı üzme gibisinden o kadar ama çok güzel bi geceydi
Kızlar çift çizgiyi gördüm
günaydın kızlar...........................
kızz öbürünün bacağı olmasın bu bilmiyorum çok garibimmm kızlarrr çok bi belirtide yokk
bide dün gece kocişle oynaştıkkkk yaaaa:
5. hafta bugün görünür mü kese yaaaa
evet ilk kez bu kadar net çıktı geçen ay 12 gün geçince bile çok silik bi çizgi çıkmıştııı:18::18::18:
valla canım sıkıntılıydım ilaç gibi geldi bu bebiş haberi :) bu ay bende kontrole gittim dr. antibiotik verdi mikrop varmış :S iyileşince inş. bu ay korunun dedizaten taşınacağımızı söyledim.... kimbilir ne zaman düşünebilirim yavrumu kayınvalidem ciddi bir şekilde sıkıştırıyor rahim tembelleşiyormuş belkide seninki ondan olmuyordur diyip duruyor :S of :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?