- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.821
çok hastayım kuzum h.sonundan beri yatıyorum zor işe geldim ama yiğenimin sevinciyle toparlandım sağlıklı o sen mrk etme annesi yerim ben ikinizide
ben bitirim işlerimi gelicem çok seviyorum ikinizideee
canım benim gözün aydın allah sağlıkla tamamlamanı nasip etsin inş çok sevindim adına :))
midem bulanıyor tost yedim o da midemi yaktı başladım mızmızlığaaaa hheheheheh
umutcum merhaba nasılsın?? Eşinin tahlilleri düzelir. Onların 72 günde bir yenileniyormuş spermcanları yani kalite açısından sayı açısından değil. O yüzden ümidini kaybetme sen gelecek o bebek.
hülya ablaa haftasonu baya bi üzülmüşsün kırmızılar gelince doktorla da konuşmuşsun tahlilleri yaptıracakmışsınız . Yaşı problem etme çünkü o kadar yaşlı değilsin ki. Kaç sene ara verdiniz sonuçta bebeğin hemen olmaması normal o yüzden canını sıkma sen.
günaydın fatmikk ayy geçmişi okuya okuya gelmek ne zor oldu yaa. Senden çift çizgi haberi almak ne güzel canım. İnşallah yarın ki konrolünde de güzel haberlerle gelirsin. Sağlıklı olsun bu sefer yavrucakk aramızda 1 buçuk ay var bak iştee bebeğin çok bekletmedi seni.
günaydın irem ne yapıosun?
meryemcim sen bebek için kasma kendini o kayınvalideyi de takma kafana mikropların temizlensin sonra gelir o bebek zaten. rüyanda 2 bebek görmüşsün 2. si de senin olur inşallah :))
yok değiştirmem akşam okul varmış mecbur değiştirdik işe gelmeden doktora gidicezzz
bide eltim biliyo ona sordum ne yapıyım kan testi midoktor mu diye ama çatlıyorum birilerine söylemek için kocam sabah yemin ettirdi
dedim sadece eltime ve tabiki kızlara söylücemmmmm
Senin bebek şimdiden başladı annesini rahatsız etmeye :)) Ağır yiyecekler yeme fazla yağlı yeme benden söylemesii zaten mide bağırsak sistemi yavaşlıyo sonra mide yanması şişkinlik ve midede gaz.. Çok kötü oluyor canım
fulyacım geçmiş olsun bu aradaaa kendine hiç bakmıyon yaa
canım stres yapma benim adetim 2 gün geçmişti kese görünmüştü alttan bakmaya gerek kalmaz heralde karından seninde görülebilir :))
yaaa erken değilmi ama didem kuzusu yaaa. zaten kaç zamandır kabızdım ayıptr söylemesi göbeğimde kocaman hep şişkinlik varrrrr
mide bulantısına erken aslında ama demekki senin mide daha hassas ve çizgi de net çıkmış demekki bebek büyümeye başlamış canım. Tabi birazda heyecandan psikolojik de olabilir. Ama kabızlık olması çok normal doğurana kadar geçmeyecek malesef(
inşallah gözükür geçen aydan endişeliyim. bilmiyorum resmi gördün mü baya net bir ikinci cizgi vardı
evet canım gördüm baya net maşallah o yüzden diyorum zaten :)) fazla bişey bekleme bende sadece siyah bi nokta şeklindeydi kese ilk gittiğimde 1 hafta sonra yine gittim biraz daha büyümüştü 2 hafta sonrada bebeği gördük çok şükür :)) stres yapmamaya çalış biliyorum insan endişeleniyo bebek varmı yokmu kalbi atıyomu diye bende yaptım çünkü ama kendi evhamımız sen rahat ol ki bebekde rahat olsun canım merak etme allah öncekinin ömrünü bu minnaka versin inş :))
evt ya psikolojik sanırım canımmm yaaa kabızlık olmasınnnnnn
canım oluyo sabahları aç karnına incir kuru kayısı yiyorum üstüne su içiyorum ama yine tık yok. Kabız yapacak şeyler yememeye çalış canım o zman biraz rahatlarsın.
Bu arada ben haftasonu kontorle gittim bebeği gördükk çok güzeldi yaa kımıldıyodu.. Allah sana da nasip edecek bu duyguları canım şurda bir kaç hafta sonra :))
ayy kendi derdime düştümmm seni sormadımmm eveettt yaaa senin minnak baya büyüdüüüü kıpraşırrrrr
öyle teyzesii büyüdü ama daha 10+2 günlük o takvim biraz ileri gösteriyo. Foruma ilk girerken duygularımı paylaşmak istemiştim ama çekinmiştim kızlar imrenir diye şimdi sendeki hamişlik haberi gelince rahatladım :)
selam kuzular ancak gelebildim güzel güzel haberleri gördümmm
Fatmam gözün aydın kuzum bu sefer bebişin seninledir insallah ama teste bakacak olursak öyle görünüyor..
Didemcim minnakımız büyüyüor seninde gözün aydın tatlım
fulim geçmiş olsun sana kıyamam bn
Hülya ablam o bebiş gelicek hiç üzme sen kendini
ooyyyy fuliiimmm gelmişşş. geç kaldın bugün. bak erken gelseydin güzel haberi de erken alacaktın. hemencik iyileşirdin.
hayırdır kuzum neyin var regl mi oldun.
Senin bebek şimdiden başladı annesini rahatsız etmeye :)) Ağır yiyecekler yeme fazla yağlı yeme benden söylemesii zaten mide bağırsak sistemi yavaşlıyo sonra mide yanması şişkinlik ve midede gaz.. Çok kötü oluyor canım
fulyacım geçmiş olsun bu aradaaa kendine hiç bakmıyon yaa
canım oluyo sabahları aç karnına incir kuru kayısı yiyorum üstüne su içiyorum ama yine tık yok. Kabız yapacak şeyler yememeye çalış canım o zman biraz rahatlarsın.
Bu arada ben haftasonu kontorle gittim bebeği gördükk çok güzeldi yaa kımıldıyodu.. Allah sana da nasip edecek bu duyguları canım şurda bir kaç hafta sonra :))
HABERDEN SONRA BIRAKTIM İŞİ DAYANAMADIM GERİ GELDİMMM
ÇOK KÖTÜ FENA GRİBİM YA HASTADA OLAMIYORUM BU İÇTİĞİM İLAÇTA Bİ SES YOK DÜN YUMURTA AKI GİBİ BOL AKINTIM GELDİ TEK SEFERDE ACABA DÜN MÜ ÇATLADIM BEN BİLMİYORUM HASTA OLMADIĞIM İÇİN YANIYORUM ACIK YATIYORUM FENA ÜSÜTMÜŞÜM BÖBREKLERİM SIZLIYO RESMEN C.TESİDE TEMİZLİK YAPTIM ATEŞ BASA BASA ATLETLE HEMDE ALDIM CEZAMI
KIZMA BEBEKİM NAPIYIM BENİ ATEŞ BASIYO BOĞUYOLAR SANKİ HASTALANAMIYORUM YA İLAÇTA HİÇ FAYDA ETMEDİ
ÖLÜRÜM BEN ONA YAAA MAŞŞALLAH MAŞŞALLAHHHH
oyy bebeğimmm antibiyotik alman gerekecekkk sanırımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?