- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.841
yavrular selam nasilsiniz? Gecmisi okuyayim dedim de kafam bulandi, ne var ne yok? Guzel haberler var mi?
evet dünden beri alıyorum kuzum gözlerimin içi bile ateş topu gibi nasılsa gelenim gidenim yok bebek konusunda bi sıkıntımda yok ilaç içiyorum ki toparlanayım birde ben bu bebek işini artık istemiyorum galiba
hoş buldum kuzucum darısı isteyen herkese inşallahmerhaba canım hoşgeldin saol tatlım darısı başına inşallahhh tatlımmmmm
fulimm ne zaman içmeye başladın sen tarlusal lı ?HABERDEN SONRA BIRAKTIM İŞİ DAYANAMADIM GERİ GELDİMMM
ÇOK KÖTÜ FENA GRİBİM YA HASTADA OLAMIYORUM BU İÇTİĞİM İLAÇTA Bİ SES YOK DÜN YUMURTA AKI GİBİ BOL AKINTIM GELDİ TEK SEFERDE ACABA DÜN MÜ ÇATLADIM BEN BİLMİYORUM HASTA OLMADIĞIM İÇİN YANIYORUM ACIK YATIYORUM FENA ÜSÜTMÜŞÜM BÖBREKLERİM SIZLIYO RESMEN C.TESİDE TEMİZLİK YAPTIM ATEŞ BASA BASA ATLETLE HEMDE ALDIM CEZAMI
KIZMA BEBEKİM NAPIYIM BENİ ATEŞ BASIYO BOĞUYOLAR SANKİ HASTALANAMIYORUM YA İLAÇTA HİÇ FAYDA ETMEDİ
ÖLÜRÜM BEN ONA YAAA MAŞŞALLAH MAŞŞALLAHHHH
yavrular selam nasilsiniz? gecmisi okuyayim dedim de kafam bulandi, ne var ne yok? guzel haberler var mi?
çok güzel hbr var bebişimmm zizag yani fatmişimizz hamile :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
aaa neden istemiyosunnn anlamadımmmm bebeğimmmm:44::44::44::44::44:
iyiyiz bebek sen nasılsınnn teste göre hamileyimmm ama test bozuk olabilir yada başka bişi olabilir bilmiyoruzzz henüzzzz:44::44::44:
aaa neden istemiyosunnn anlamadımmmm bebeğimmmm:44::44::44::44::44:
hoş buldum kuzucum darısı isteyen herkese inşallah
fulimm ne zaman içmeye başladın sen tarlusal lı ?
iyiyiz bebek sen nasılsınnn teste göre hamileyimmm ama test bozuk olabilir yada başka bişi olabilir bilmiyoruzzz henüzzzz:44::44::44:
evet dünden beri alıyorum kuzum gözlerimin içi bile ateş topu gibi nasılsa gelenim gidenim yok bebek konusunda bi sıkıntımda yok ilaç içiyorum ki toparlanayım birde ben bu bebek işini artık istemiyorum galiba
umutsuzluga mi dustun kuzum sen? insallah senden de guzel haberler alacagiz, yakindir:)
fatmaacan cok sevindim canim benimmm,fulya dedi hep bak cikti.insallahh saglikla dunyaya gelir canimm benimmm :))
hala bi suphe mi var icinde. kac tane bozuk test haberi gordin ki forumda. kendini rahatlatmak icin yapiyorsun dimi. seni gidikan testi ne zaman? onun sonucunu soyleyince derin bi ohh deriz artik
Bilmiyorum kuzum bu ara kafam çok karısık birbucuk ayı geçti hastalanmıyorum ya iyi değil ruh halim hem taşınma derdiim hem kg verme derdim hem bedenimin yorgunluğu soğudum kendimden ne kadar sürer bilmiyorum siz varsınız die giriyorum artık topiğe eşimede dedim korun artık istemiyorum ben die hazır değilim galiba
perşembe akşamından beri içiyorum 6 günlük müş ilaç bittikten 10 sonraya kadar daha olmazsam gidicekmişism dr a (zaten ilacı kullanmasamda gecen hafta çatladıysam normal yolla hastalanabbiirim) bu nedir ya 6 gün ilaç iaç sökmezse 10 gün
kız deli deli konuşmamaşşalahı var minnakımınnnn yer onu teyzesi yerrr
saçmalama ne korunması sadece yoruldun bu hengameden kafanı rahatlat ondan sonra zaten olacak canımın içi sen sağlığını düşün önce sonra bebek gelir
fulyacım bu kadar cabuk pes etmek olmaz yavrucum biz halimize şükür edelim ne insanlar hç bebekleri olmuyor o yüzden bida böyle laflar etme
canlarım kuzularım kafam karısık işte çalışmak bile istemiyorum hele bi hastalanayım ben daha bişey düşünmüyıorum bebek konusu ise gerçekten kafamda muallakta ev mi alıcaz kg mi vericem bebek mi yapıcaz bisürü tilki dolanıyo kafamda benim şuan tek düşüncem hasta olmak çünkü iyi değilim ateşler içinde yanıyorum ve gerginim
canim benim insallah en kisa zamanda olursun regl. ama sen yine de korunma, biraz kilon var, asla hamile kalamazsin die bi sey yok ki. nasip ederse Allah her sey olur. kafanin bosalmasi onemli olan o
o ilaçı içip adet olamazsan tek acıklaması olabilir hamilesin hamile olmadıgınıda bildigine göre adet olacaksın kuzum sakin ol tokatlarım seni valla
ben ne yapayım her ay aynı sıkıntıyı cekiyorumsanırım suan tek ihtiyacım olan bu temiz bi dayak evde de kaşınıyorum sürekli ilk defa yasıyorum bu durumu acayip gerginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?