- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.861
canlarım kuzularım kafam karısık işte çalışmak bile istemiyorum hele bi hastalanayım ben daha bişey düşünmüyıorum bebek konusu ise gerçekten kafamda muallakta ev mi alıcaz kg mi vericem bebek mi yapıcaz bisürü tilki dolanıyo kafamda benim şuan tek düşüncem hasta olmak çünkü iyi değilim ateşler içinde yanıyorum ve gerginim
slm kızlar gercekten kafa rahatlıgı bunun tecrübesi bende biz 5 yıldır deniyoruz yani evlendigimden beri eşimde varikosel cıktı onu düzelttik sonra bende pko cıktı falan neyse klomen tedavi görüdüm 6 kere olmadı gecen yaz tatile gitcez diye yaz temizligi tatil alışverişi derken tatil derken kimyasal gebelik yaşadım o ay 4 senedir oda olmuyordu sonra dr.gittim pko cıktı hafifmiş olmasına engel degilmiş neyse 2 defa aşılama yaptırdık olmadı buay kafamı zayıflamayla bozmuştum bugun idrar testi yaptım çiftçizgi cıktı hemde idrarrı dökerdökmez bende cok şaşkınım perşembe dr gitcem bakalım ne diyecek
slm kızlar...........................
hayırlı olsun canuım kaç gün gecikti adetinden
daha yeni 24 unde hastalanmam gerekiyordu agrılarım falan vardı bugun dayanamadım test yaptım cünkü benim adetim hiç gecikmez kimyasal gebeliktede gecikti bitek o hafif çizgiydi 5 gundu yanılmıyorsam yapmıştım onda bunda 1 gun sonra tam net 2 kırmızı çizgi cıktı inş.buda kimyasal degildir dua edin bana:18:
benimkide öyle oldu ilki kimyasaldı geçen ay yaşadım 10 gün geçince anca silik çizgi gördüm bu ay dediğin gibi sabah idrarı koydum teste kocam dedi hamilesin diye umarım boş çıkmaz umutlarımızzz
inş.cnm inansammı inanmasammı bilemedim cok mutluyum ama tam sevinemiyorum dr.gidince anca rahatlarım
kızzzz fuli seni çok merak ettimmm telefonun olsaydı arıcaktım :44::44::44::44:
kızzzz fuli seni çok merak ettimmm telefonun olsaydı arıcaktım :44::44::44::44:
tebrik ederim zizag allah kucagına almayı nasip etsin,sağlıklı hayırlı evlat olur inş.
ben büyüttüm ama daha göbeğim falan yok 1 aya kadar belli olur.bende cumartesi gidicem doktora
inş bebğimin hareketlerini de görücem ilk kez,allah sanada nasip eder inş bu günleri.
kuzum bende seni mrk ettimde girdim öğlen arasında maşşallah güzel hbride aldımm
çok saol bebeğimm ama senin daha biraz var göbeğinin çıkması için ben şişko olduğumdan kendi göbeğimmm buuuu
aminn kuzum aminnn allah herkese nasip etsinnnnnnn
ayy fuliii ayyyy güzel haberi aldık ama hayırlısı olur inşallah
kız benim belirtiler bugün artmaya başladı psikolojik mi ne dersinnnn
kızlar mesaim bittti ben gider yavastan öpüldünüzzz sizi seviyorum dualarınızı eksik etmeyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?