- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.881
yirimmm kıs ben senin 5+1 lik bebişiniiibende gidiyorum yarın sabaha 5+1 olacakkk
şişko karılar kulubüüüüü
yavaştan git bebğim dikkat et kendine. allahım inşallahhh yarın güzel haberler alırsın dr. dan. hemen gel bize rapor ver yarın. merakta bırakma bizi emi fatmacımm.kızlar mesaim bittti ben gider yavastan öpüldünüzzz sizi seviyorum dualarınızı eksik etmeyinn
kuzum bende seni mrk ettimde girdim öğlen arasında maşşallah güzel hbride aldımm
ayyy dur azcık senle de uğraşayım. çok laf atamadım sana fulimm sanma seni boşladımmm
kısss ateşli hatunn. sanki hasta olmadığından ateşlimiş miş mişsen hep yanıyodun anacım. bi arkadaş demişti ya bi zamanlar (adını hatırayamadım kimdi?) fulya erkek olup senle evlenesim geldi diye. az depremler görmedi bu topik senden yaneee...
şaka bi yana inşallahhh bi an önce olur ve rahatlarsın bebğimm...
unutmaki herşey senle başlıyo senle bitiyo. eğer sen kendini hazır hissetmiyosan, tabiki bebişi ertele...
Canım çok sağol umarım güzel haberler getiririm sizeFatmaaaaaaaaaaaaa çok sevindim inşallah güzel haberlerle gelirsinnnn
iiinnaaaaanmııyooorruuummm
ilk tenefüste açamadım ama aklıma geldin tebrik ederim hadi hayırlı olsun sağlıklı olsun
aaayyyy beynim sulandı hesap kitaptan...az kaldı mesaiye bugün de geçti çok şükür
akşam eve gidince anlamıyorum yemekti sofraydı ay eşim geldi televizyondu... ççookk daha geçmezse zaman yatar uyurum maksat günler geçsin. 1 mart gelsinn
yirimmm kıs ben senin 5+1 lik bebişiniii
kiiiimmmm şişkooo
hadi siz hamişsiniz bize ne oliyiii. valla hamiş kalmasak da göbek yarıştırırız sizle bu boğaz varken bizde...
yavaştan git bebğim dikkat et kendine. allahım inşallahhh yarın güzel haberler alırsın dr. dan. hemen gel bize rapor ver yarın. merakta bırakma bizi emi fatmacımm.
öpüldün kocamannn
kızlarrr benimde içimde öyle bir his geldi :) adetim 8 gün geçti dün idrar testi yaptım negatif.en son ocağın 13 ünde adet görmüştüm normalde şubatın 17 sinde olmam gerekiyordu hala geleceğine dair bir belirti yok..son 3 aydır bu düzen böyleydi ama bu kez öyle olmadı ama testte de çıkmıyor...aslında öyle bir hevesimde yoktu ama gecikince acaba dedim:)) ve çok umutlandım .:))bir bilgisi olan var mı gebelik geç öğrenilebiliyormu? bana yardımcı olun bu belirsizlik beni delirtti:)))
valla canım aslında kişiden kişiye değişiyo budurum kimi daha adet gelmeden silikte olsa çift çizgiyi görüyor kimide 10 gün geçtiği halde testte görülmüyor,sen iyisimi hemen bi dra git gecikmeni söyle önce bi muayene eder kist vs herhangi bişey görmezse zaten beta baktırırsın canım ama ihmal etme umarım beklediğin haberi alırsın canım
inşallah canm sanada sağlıklı sıhhatli gebelik ve doğum diliyorum teşekkür ederim cevabın için bn çok öle dr a gitmeyi seven biri deilim ama bakalım 2 güne gelmesse kesin giderim,umarım sağlık sorunu değil bebek haberidir...
eee fatma gittinmi doktora ne dedi anlatsana yavrum
yok kuzum yaa sabah ilk randevuyu aldık erkenden gidicez heyecanliyim
kız ben bile heyecanlıyım valla sabahtan beri aklımda canavar öğrencilerim yüzünden açamadım tenefüste
Darısı başımıza artık
Bu ay bende hayit suyuna baslayacaktim kocana caksir yedirseneben de kür araştırıyorum internetten
bal çörekotu tarçın yapmıştım incir kürü yapmıştım amaa olmadıydı
hayıt tohumu yazıyor biyerde buldum
Bu ay bende hayit suyuna baslayacaktim kocana caksir yedirsene
haa bir de çakşır ardı şaşırmıştım o ne diye...
hayıt suyuna başlasammı acaba? Cnm bana çakşırı anlatsana nasıl yapılıyor ne zaman günde kaç kere falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?