- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.901
haa bir de çakşır ardı şaşırmıştım o ne diye...
hayıt suyuna başlasammı acaba? Cnm bana çakşırı anlatsana nasıl yapılıyor ne zaman günde kaç kere falan
Adet düzensizliği varsa hayıt içebilirsin
Çakşır kök bir bitki aktardan alirken. cektiriyorsun onlar öğütüyor.
Sonra eşim gunde bir kez yiyordu. Bir tatlı kaşığı çakşır bir tatlı kaşığı bal karıştırıp yeniyor
sağol cnm. o zaman da konuşmuştuk ya aktardan almaya utanmazsam alırım
Bir test daha yaptim şimdi daha silik l olsadaçift çizgi çıktı
ilk idrar her zaman daha koyu cıkaar kuzum
dayanamadın dimi? Sabah ilk yaptığın idarda daha iyi çıkmıştır aldığın sıvı miktarı ile ilgili.Yarın doktora gideceksin ya düşünme olumlu düşün ya da.KAn tahlili yaptırmamıştın dimi
fatmacığımm canım muhtemelen görüyorsun yazdıklarımı :))) senin erken mide bulantın ikiz gebeliğe de yorulabilir(annem ebe hemşire,teyzemde kadın doğum dr.) senin için özellikle sordum ben. 25 yaşından sonra kadınlarda ikiz gebelik daha sık görülürmüş... serap da beta hcg çok yüksekti onunda böyle bir ihtimali var.. hadi hayırlısı. benim ilk gebeliğimde günüm geçtikten sonra başlamıştı midem bulanmaya, daha çok sancım vardı ikizin tekini kaybedince şikayetlerimde :)
Yok be canım ikiz sanmıyorum birazda psikolojik sanırım minnak sağlıklı olsunda ikiz olursa başımın üstünde yeri var
ohh kaynatmaca hee, muhabbetiniz bol olsun arkadaslarr :)) yaa insallah ben de yarin regl olmam da test yapar, mujdeli haberi veririm
tam da bugun konustuk esimle ikiz olsa fala diee, super bi sey bence. cifte mucuze insallah olur ya, super olur. ben de cok isterim, gonlume gore olur insallah
Yok be canım ikiz sanmıyorum birazda psikolojik sanırım minnak sağlıklı olsunda ikiz olursa başımın üstünde yeri var
Gel katil aramıza bebek yarın mi regl günün umarım bebek gelir
Bakımı zor ama bende isterim ama ailemde pek yok hic yok hatta
ben kapatıyorum artık gözlerim yandı beynim sulandı okumaktan . KAç saattir hayıt tohumunu kürü okuyorum.Kafam karıştı.Kapatmadan sorayım hayıt otu tohumunu kullanarak hamile kalınırsa düşük müşük olur mu bilen var mı
ben kapatıyorum artık gözlerim yandı beynim sulandı okumaktan . KAç saattir hayıt tohumunu kürü okuyorum.Kafam karıştı.Kapatmadan sorayım hayıt otu tohumunu kullanarak hamile kalınırsa düşük müşük olur mu bilen var mı
benim halam ikiz kocamında halasının çocukları ikiz
benim halam ikiz kocamında halasının çocukları ikiz
hic bolle bi sey duymadim canim, okumadim da. ben yardimci olamayacagim bu konuda.
Ben hic duymadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?