Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bu ara kafayi yedi adet gunum,28 gunde olurken gecen ay 26 gunde oldum .26 gune gore dundu, 28 gune gore yarin olmam gerek.insallah canim gelsin artikk Allahim hamilelik bekleyenlere de hamilelere de yardim etsinn

Sen çok düzenli adet oluyorsun umarım hamile olursun bebeğim

kızlar napıyonuz

mervecim inşallah bebişin vardır tatlım
fatmaam inşallah yarın keseyi görürsünüz tatlım
bende yarın sabah doktora gidicem bakalım neler çıkıcak

ayrıca fatmaaaam sana bişey söyliycem
allahım nasip ederse sağlıklı bi oğlun olcak tatlım benim içime doğuyo
zaten hamile olduğundanda emindim ama sana söyliyemedim

Sen çok düzenli adet oluyorsun umarım hamile olursun bebeğim

insallah canim.cok duzenli dedigim gibi. onceden de demistim. ama garip bi sekilde gecen ay 26 gunde oldum. normalde 28 gunde olurum. geciktigini de bilmem hic. ayyy insallah hamileyimdir. yarin epilasyona baslayacaktim.randevum var. neden regl gunume aldim onu da bilmiyorum. cikmisti aklimdan regl gunum. umarim yarin ararim ve hamileyim o yuzden gelemeyecegim derim tip merkezine. ayyy heyecanlandimm

her ay hamile oldugumu dusunuyorum, hissediyorum kendimce. ama sonuc hep husran. umarimm bu sefer gercek olur hayallerimm.

Abla keseyi görmeyi öyle çok istoyorum ki inşallah ablam
Bu arada bende erkek olacağını düşünüyorum nasıl hissettin ki hamile olduğumu yada neden öyle düşündün

Evet evet sakın yapma bebeğin olmadığına emin ol öyle git

sen kontrol amacli gidiyorsun degilmi abla dr. a? insallah guzel haberler alirsin hic bi sorun cikmaz umarim.

evet ablam kontrol amaclı ama pek iyi şeyler duyucağımı sanmıyorum
kısmet artık ben 12 yıldır aralıksız doğum kontrol hapı kullandım
o kısırlık yaparmış bu kadar uzun süre sonra eğer öyle bişey çıkarsa
benim hayallerim suya düşcek

Abla keseyi görmeyi öyle çok istoyorum ki inşallah ablam
Bu arada bende erkek olacağını düşünüyorum nasıl hissettin ki hamile olduğumu yada neden öyle düşündün

ben rüyamda gördüm tatlım hatta sabahı
kaldığımda kızıma bile anlattım oğlu olcak dedim
bugün senden haber alınca söyledim kızıma bak ben sana demiştim diye

Abla deme öyle olacak ya umutsuzluk yok keşke spiral kullansaydun buraya gelirsin olmazsa burdaki doktoruna

Abla deme öyle olacak ya umutsuzluk yok keşke spiral kullansaydun buraya gelirsin olmazsa burdaki doktoruna

ben spiral kullanamadım canım bünyem kabul etmedi 6 7 defa takıldı
hep attı vücudum dışarı mecburen hap kullandım kısmet artık çok istiyorum
ama allahın işinede karışılmaz eğer öyle bişey varsada allahın takdiri

boyle seylere itibar etme abla bence. benim bi arkadasin regl oldugu yastan beri dogum kontrol hapi kullaniyor.15 sene olmustur. o zaman onun cocugu olmayacak, oyle sey mi olur hic. sen takma bunlari kafana. sana bi de 7 ayda olmazsa olmaz demislerdi. oyle yazmistin. ona da itibar etme, senin yasin var bu bi etken. genc olup, senelerce hicbir problem yokken hamile kalamayanlar var. oyle hemen pes etmek yok, caliscazz basaricazz

deli gibi çalışıyorum zaten şimdi bal tarçın çörekotunada
başladım top karabibere başladım kocişe keciboynuzu çakışır yediriyorum
ay daha napıyım valla adamla sonumuzu hayırlı görmüyorum
bu kadar kürden sonra anaam tövbe valla allah sonumuzu hayır etsin

Ablam üzülme ne olur allah nasip ederse olur ama çocuklarınla mutlu ol allaha şükür 2 tane aslan gibi evladın var. İnşallah 3 olurlar. dualarim sizinle ablam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…