Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

topikimin güzel hatunları nasılsınızzzz...
bu gün işlerim azcık yoğun ama sayfa aşağıda ara ara okuyacam sizi.
özellikle fatmamı merak ediyorum... tez zamanda hayırlı haberlerle gelir inşallahhh

canım bende sizleri öpüyorum bende kaçıyorum sabah 6 gibi kalcam
bende yarın doktor yolcusuyum randevu 9 da ama benim yol uzun
iyi geceler tatlım

ablacımmmm inşallahhh sen de güzel haberlerle gelirsin. tahlilerin normal çıkar. ekstra bi tedaviye gerek kalmaz. nazlı bu bebebkler anca gelecekler işte. haberdar et bizi, öpüyorum çoookk

günaydın tatlım, ben haftasonu tatlıyı yaptım bütün aşermelerim geçti şimdi kırmızıları beklemeye başladım

hadi yawww. ben tek kaldım desene... aslında ben de hafta sonu komşuma davetliydim bi sürü pasta börek yedim ammaaa benim gözüm doymadı dahaa
dün de akşam kaşıkla nutella yedim

hadi yawww. ben tek kaldım desene... aslında ben de hafta sonu komşuma davetliydim bi sürü pasta börek yedim ammaaa benim gözüm doymadı dahaa
dün de akşam kaşıkla nutella yedim

sen cuma mı perşembe mi hangi gündü bilemem ama iş yerindede götürdüydün , hade hayırlısı

sen cuma mı perşembe mi hangi gündü bilemem ama iş yerindede götürdüydün , hade hayırlısı

yaaa yüzüme vurmaaa "kocam da ohh ohhh yi bakalım, ama regl olursan o zaman sorcam sana" diyo. belki hamişim diye uzak duruyo çok sataşmıyo bana. ama hamiş deilsem bizzat diyete sokacak beni :18:
tımam kabul boğaza çalışıyommm

o zaman bebişine yarasın diyelim konuyu kapatalım

günaydın bebeklerimmmmmm kızçelerimmmm nasılsınızzzzzzz fatmikim daha gelmemiş güzel hbr almaya ihtiyacım var sırf fatmikim ve minnak yiğenim için kaltım yataktan gece de hiç uyuyamadım kafam kalkmıyo :2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…