- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.961
son 2 gün gelmeye gelecekte ateşim yükseldi ilk defa şaşkınım
aa senle BAT'ımız aynı bugünü saymazsak benim de son 2 gün.. ben de ateş yok ama çok akıntı var ve göğüslerim maşallahhh Holstein ineklerininki gibi
günaydın bebeklerimmmmmm kızçelerimmmm nasılsınızzzzzzz fatmikim daha gelmemiş güzel hbr almaya ihtiyacım var sırf fatmikim ve minnak yiğenim için kaltım yataktan gece de hiç uyuyamadım kafam kalkmıyo :2::2:
günaydın irem.. ateşinin yüksekliği güzel hadi bakalım :))
günaydın tubişşş sabah sabah güldürdün beniD inşallah gerçekten ineklerdeki gibi süt akar da seviniriz hep birlikte :))
günaydın fulyaa evde misin bugün?? Fatmiki bekliyorum ben de naptı acaba diyee.. İyi bak kendine toparlan bir an önce
fuliiimmm günaydınnn canım. sen neyden bu kadar hasta oluyon kuzummm.. hiç bakmıyosun kendine. don paça yata yata... keşke yakın olsak da elimden bi şey gelse. bakıverirdim kıs sane benn..günaydın bebeklerimmmmmm kızçelerimmmm nasılsınızzzzzzz fatmikim daha gelmemiş güzel hbr almaya ihtiyacım var sırf fatmikim ve minnak yiğenim için kaltım yataktan gece de hiç uyuyamadım kafam kalkmıyo :2::2:
ha haaa valla öle hayatım füze gibiler maşallahhhhhgünaydın irem.. ateşinin yüksekliği güzel hadi bakalım :))
günaydın tubişşş sabah sabah güldürdün beniD inşallah gerçekten ineklerdeki gibi süt akar da seviniriz hep birlikte :))
günaydın fulyaa evde misin bugün?? Fatmiki bekliyorum ben de naptı acaba diyee.. İyi bak kendine toparlan bir an önce
günaydın didoşummmmm ilk gözğrımızzzz:))) yok bugün gelmiycektim de evde kalsam uyanıp bakamazdım belki bi kaç saat sonra izin alırım die düşünüyorum dudaklarım falan çatladı o dereceyim yani :26:
iremiomm ve tubikimmm k.bakmayın geçmişi okumadan günaydın dedim mecalim yok kbakmayın bebeklerimmmmm
iremcim hayır olsun ateşin inşallahhhh sende tubişimde patlatıcaksınız bombaları gibi geliyo bana ooh ohhh o zaman hızlı doping etkisi ile iyileşirim valla ben
fuliiimmm günaydınnn canım. sen neyden bu kadar hasta oluyon kuzummm.. hiç bakmıyosun kendine. don paça yata yata... keşke yakın olsak da elimden bi şey gelse. bakıverirdim kıs sane benn..
ha haaa valla öle hayatım füze gibiler maşallahhhhh
günaydın didoşummmgül gül bebeğim yiğenimizde gülsün içerde
günaydın didoşummmmm ilk gözğrımızzzz:))) yok bugün gelmiycektim de evde kalsam uyanıp bakamazdım belki bi kaç saat sonra izin alırım die düşünüyorum dudaklarım falan çatladı o dereceyim yani :26:
Iremiomm ve tubikimmm k.bakmayın geçmişi okumadan günaydın dedim mecalim yok kbakmayın bebeklerimmmmm
iremcim hayır olsun ateşin inşallahhhh sende tubişimde patlatıcaksınız bombaları gibi geliyo bana ooh ohhh o zaman hızlı doping etkisi ile iyileşirim valla ben
aa senle bat'ımız aynı bugünü saymazsak benim de son 2 gün.. Ben de ateş yok ama çok akıntı var ve göğüslerim maşallahhh holstein ineklerininki gibi
günaydın irem.. Ateşinin yüksekliği güzel hadi bakalım :))
günaydın tubişşş sabah sabah güldürdün beni :dd inşallah gerçekten ineklerdeki gibi süt akar da seviniriz hep birlikte :))
günaydın fulyaa evde misin bugün?? Fatmiki bekliyorum ben de naptı acaba diyee.. Iyi bak kendine toparlan bir an önce
Iremiomm ve tubikimmm k.bakmayın geçmişi okumadan günaydın dedim mecalim yok kbakmayın bebeklerimmmmm
İyice kötü olursan hemen git eve sana nazar mı değdirdik o atletle gezmeler mi hasta yaptı seni bilmiyorum ama bünyen iyice zayıf düşmeden tedbirini al canım.
kısss dellenme ne kusuruuu.. Aşk olsun. Valla çok fena oldum kıs... Iyileş bi an önce. Izin al evceğizine git. Aslında ıhlamur içip şöle sağlam bi terlesen sonrada sıcak bi duş.. Ilaç desem şu an kullandıklarınla ters tepmesin bi şey kullanma dicem ama...
Ayy ne yaptınız topikçene siz bana yaww... Sizden birine bi şey olsa taaa kalbimin bi yerinde cızlama hissediyom. Valla bakk
yok canım bende ne kasık ağrısı ne wc sıkıntısı ne göğüs şişmesi hiç bir halt yokta bu ateş niye bu kadar arttı anlamadım, hade sen bebiş geliyo diyorsun resmen sana çekerim halayı no problemooo
yok tatlışkolar ben bu ay nakavtım çalışamadım ki adam belim dedi kaldı aksilik insanı olup çıktım yaInşallah hastalanmayacağımdır bu ateş resmen hastalık geliyor der gibi hayrolsun
orası doğru da bir işaret çakmıştı yine, kasık ağrımda vardı wc nöbetimdebelli olmaz kuzummm bizler zamanında tek atışta tutturmuş insanlarız
yok canım bende ne kasık ağrısı ne wc sıkıntısı ne göğüs şişmesi hiç bir halt yokta bu ateş niye bu kadar arttı anlamadım, hade sen bebiş geliyo diyorsun resmen sana çekerim halayı no problemooo
yok tatlışkolar ben bu ay nakavtım çalışamadım ki adam belim dedi kaldı aksilik insanı olup çıktım yaInşallah hastalanmayacağımdır bu ateş resmen hastalık geliyor der gibi hayrolsun
orası doğru da bir işaret çakmıştı yine, kasık ağrımda vardı wc nöbetimdeşimdi hiç biri yok bu ay olmaz gelecek ayda gitmiycem doktora ben ne hesap edersem edeyim bir aksilik hep oluyo, oda ayrı canımı sıkıyo
kuzum vardır bi hayır belki baska bi işaret var anlamıyosun kırmızıyı görmeden ümit kedilmez
fulim tak günahına moduna geçtim , olduğu kadar olmadığı kaderrr
en doğrusu be yawwrum bende yakında düşünmekten delireceğimmm
benim bir hafta tatile ihtiyacım varda tek kendini düşmeyince yine bir sürü plan yapıyorsun tıkandımmm, nisanda kaçarım havalar düzelmeli az
en iyisini yaparsın kuzumm benim şuan için öyle bi lüksüm yok 4 senede 1 kere izne çıktım yaza Allah Kerim.. (ay bu arada ben çok seviyorum Kerim ismini eşimin ilk adı KERİM)
Kerim :)) Kocanın ismi olmasa o kadar sevmezdin dimiiii :)))
Tatil ben de ben de ben de istiyorummm havalar düzelsin belki bi izmire gideriz gezmeye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?