Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

son 2 gün gelmeye gelecekte ateşim yükseldi ilk defa şaşkınım

günaydın irem.. ateşinin yüksekliği güzel hadi bakalım :))

aa senle BAT'ımız aynı bugünü saymazsak benim de son 2 gün.. ben de ateş yok ama çok akıntı var ve göğüslerim maşallahhh Holstein ineklerininki gibi

günaydın tubişşş sabah sabah güldürdün beni D inşallah gerçekten ineklerdeki gibi süt akar da seviniriz hep birlikte :))

günaydın fulyaa evde misin bugün?? Fatmiki bekliyorum ben de naptı acaba diyee.. İyi bak kendine toparlan bir an önce

günaydın didoşummmmm ilk gözğrımızzzz:))) yok bugün gelmiycektim de evde kalsam uyanıp bakamazdım belki bi kaç saat sonra izin alırım die düşünüyorum dudaklarım falan çatladı o dereceyim yani :26:

iremiomm ve tubikimmm k.bakmayın geçmişi okumadan günaydın dedim mecalim yok kbakmayın bebeklerimmmmm

iremcim hayır olsun ateşin inşallahhhh sende tubişimde patlatıcaksınız bombaları gibi geliyo bana ooh ohhh o zaman hızlı doping etkisi ile iyileşirim valla ben

fuliiimmm günaydınnn canım. sen neyden bu kadar hasta oluyon kuzummm.. hiç bakmıyosun kendine. don paça yata yata... keşke yakın olsak da elimden bi şey gelse. bakıverirdim kıs sane benn..

ha haaa valla öle hayatım füze gibiler maşallahhhhh
günaydın didoşummm gül gül bebeğim yiğenimizde gülsün içerde

İyice kötü olursan hemen git eve sana nazar mı değdirdik o atletle gezmeler mi hasta yaptı seni bilmiyorum ama bünyen iyice zayıf düşmeden tedbirini al canım.

oy benimmm bitanemmm maviş gözlü prensesimmm bakmış kadar oldun kuzummm bu ateş basmasının sonucu bu gece kombiyi kapatırıyorum üstümde acık kesmiyo kesmeyince donla yatarsan ne olur buz tutarım değilmi hissetmiyorum tabi ben ama acısı çıkuyo şimdi birde c.tesi temilzik yaparken yandıkça cam actım sonuç perte çıktım ama hala yanıyorum gece ben aıyom üstümü eray kapatıyo deli oldu adam gece beni takip etmekten

kısss dellenme ne kusuruuu.. Aşk olsun. Valla çok fena oldum kıs... Iyileş bi an önce. Izin al evceğizine git. Aslında ıhlamur içip şöle sağlam bi terlesen sonrada sıcak bi duş.. Ilaç desem şu an kullandıklarınla ters tepmesin bi şey kullanma dicem ama...
Ayy ne yaptınız topikçene siz bana yaww... Sizden birine bi şey olsa taaa kalbimin bi yerinde cızlama hissediyom. Valla bakk

aa senle bat'ımız aynı bugünü saymazsak benim de son 2 gün.. Ben de ateş yok ama çok akıntı var ve göğüslerim maşallahhh holstein ineklerininki gibi

yok canım bende ne kasık ağrısı ne wc sıkıntısı ne göğüs şişmesi hiç bir halt yokta bu ateş niye bu kadar arttı anlamadım, hade sen bebiş geliyo diyorsun resmen sana çekerim halayı no problemooo

yok tatlışkolar ben bu ay nakavtım çalışamadım ki adam belim dedi kaldı aksilik insanı olup çıktım ya Inşallah hastalanmayacağımdır bu ateş resmen hastalık geliyor der gibi hayrolsun

İyice kötü olursan hemen git eve sana nazar mı değdirdik o atletle gezmeler mi hasta yaptı seni bilmiyorum ama bünyen iyice zayıf düşmeden tedbirini al canım.

muhtemelen o atletle gezmeler yaptı kuzucummmm şimdi ilaçlarımı aldım gecmesse yüzümün zonglaması izin alıcam bebeğim

kurban olurum kız ben sana aile olduk işte bedenimden kmlerce uzaktaki yüreğimsiniz siz benim

belli olmaz kuzummm bizler zamanında tek atışta tutturmuş insanlarız

belli olmaz kuzummm bizler zamanında tek atışta tutturmuş insanlarız
orası doğru da bir işaret çakmıştı yine, kasık ağrımda vardı wc nöbetimde şimdi hiç biri yok bu ay olmaz gelecek ayda gitmiycem doktora ben ne hesap edersem edeyim bir aksilik hep oluyo, oda ayrı canımı sıkıyo

Belki sessiz gelir senin bebek hiç belli olmaz canım . şurda 2 gün sonra ak mı kırmızı mı göreceğiz:)
Tubiş sen de güzel bir haber patlatırsın inşallah canım ama bak şimdiden söyleyim topiği terketmek yok gidip ekim anneleri kasım anneleri topiklerine takılıp bizi unutma burda hep birlikte hamişlik topiği açıp konuşuruz :))

kuzum vardır bi hayır belki baska bi işaret var anlamıyosun kırmızıyı görmeden ümit kedilmez

benim bir hafta tatile ihtiyacım varda tek kendini düşmeyince yine bir sürü plan yapıyorsun tıkandımmm, nisanda kaçarım havalar düzelmeli az

en iyisini yaparsın kuzumm benim şuan için öyle bi lüksüm yok 4 senede 1 kere izne çıktım yaza Allah Kerim.. (ay bu arada ben çok seviyorum Kerim ismini eşimin ilk adı KERİM)

en iyisini yaparsın kuzumm benim şuan için öyle bi lüksüm yok 4 senede 1 kere izne çıktım yaza Allah Kerim.. (ay bu arada ben çok seviyorum Kerim ismini eşimin ilk adı KERİM)

Kerim :)) Kocanın ismi olmasa o kadar sevmezdin dimiiii :)))

Tatil ben de ben de ben de istiyorummm havalar düzelsin belki bi izmire gideriz gezmeye ..

Kerim :)) Kocanın ismi olmasa o kadar sevmezdin dimiiii :)))

Tatil ben de ben de ben de istiyorummm havalar düzelsin belki bi izmire gideriz gezmeye ..

büyük bi etkisi var tabisi kocamın norlamde severdim ama böyle aşk dolu değil bizimde planımızda var izmir ama tarih net değil daha bebekimmmm nerde kaldı fatmik yaaa çat die çatlıycam orta yerimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…