- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.981
kıısss nereye gitçemmm. sardınız benim gibi püsküllüyü başınızaaa. kolay kolay kurtulamazsınızzBelki sessiz gelir senin bebek hiç belli olmaz canım . şurda 2 gün sonra ak mı kırmızı mı göreceğiz:)
Tubiş sen de güzel bir haber patlatırsın inşallah canım ama bak şimdiden söyleyim topiği terketmek yok gidip ekim anneleri kasım anneleri topiklerine takılıp bizi unutma burda hep birlikte hamişlik topiği açıp konuşuruz :))
ayyy ben de çatladım yaww. o kadannn işim var. hem sizi toplu bulmuşken çene yetiştiriim hem de fatmikimi göreyim diye tıp tıp damlıyom buraya...Fatma gelsin artık yaaa çatlıycam meraktann . uzak bir yere mi gitti ki o bir türlü gelemedi
ufff benim de çok tatile ihtiyacım var. geçen yaz hamilelik ve kürtaj yüzünden bi yere gidemedik. bayramda bi izmir yaptık ama o da buruktu...Kerim :)) Kocanın ismi olmasa o kadar sevmezdin dimiiii :)))
Tatil ben de ben de ben de istiyorummm havalar düzelsin belki bi izmire gideriz gezmeye ..
benim bir hafta tatile ihtiyacım varda tek kendini düşmeyince yine bir sürü plan yapıyorsun tıkandımmm, nisanda kaçarım havalar düzelmeli az
kıısss nereye gitçemmm. sardınız benim gibi püsküllüyü başınızaaa. kolay kolay kurtulamazsınızzinşallahhh hamiş kalıp beraber büyütcez göbişleri ve bebişleri burda. bu topiğin elektriğini seviyorum ben..
ayyy ben de çatladım yaww. o kadannn işim var. hem sizi toplu bulmuşken çene yetiştiriim hem de fatmikimi göreyim diye tıp tıp damlıyom buraya...
ufff benim de çok tatile ihtiyacım var. geçen yaz hamilelik ve kürtaj yüzünden bi yere gidemedik. bayramda bi izmir yaptık ama o da buruktu...
bu sene yaz erken gelcek gibi iremcim. burda doğru düzgün kış bile olmadı geçen seneki gibi. bugün burası o kadar güneş ki pırıl pırıl.
kıısss nereye gitçemmm. Sardınız benim gibi püsküllüyü başınızaaa. Kolay kolay kurtulamazsınızzInşallahhh hamiş kalıp beraber büyütcez göbişleri ve bebişleri burda. Bu topiğin elektriğini seviyorum ben..
Ayyy ben de çatladım yaww. O kadannn işim var. Hem sizi toplu bulmuşken çene yetiştiriim hem de fatmikimi göreyim diye tıp tıp damlıyom buraya...
Ufff benim de çok tatile ihtiyacım var. Geçen yaz hamilelik ve kürtaj yüzünden bi yere gidemedik. Bayramda bi izmir yaptık ama o da buruktu...
Bu sene yaz erken gelcek gibi iremcim. Burda doğru düzgün kış bile olmadı geçen seneki gibi. Bugün burası o kadar güneş ki pırıl pırıl.
Gitme bi yere zaten :)) Hamilelikten ben de fazla gezemeyeceğim bu sene ama artık olduğu kadar napalım :) Burda da hava iki gündür güneşli ve ılık çok güzell tam bahar temizliği yapası geliyo insanın ama evde soba yanıyoDDD
trabzonada gelmedi kış değil kar yağmur bile görmedikte gideceğim yer soğuk anama gitmem lazım benim, orya gitmeyi çok istiyom ama millet bebek yok mu diyecek diye ayrı vazgeçiyom bilmem napacam
fatma gelmedi mi kızlarrrrr
nisan mayıs gibi gidersin anacığının yanına hem havalar da ılımış olur orda. O zamana kadar bebek de gelir belli olmaz :) biz bebek soranlara daha düşünmüyoruz diyoduk öyle diyince kimse bir şey diyemiyo :)
fatmayı herkes dört gözle bekliyor ama maleseff
canım sobanın isi külü kalkmadan temizlik olmuyo. ben de kaloriferlerin sönmesini bekliyorum. yoksa perdeler yine is oluyo.Gitme bi yere zaten :)) Hamilelikten ben de fazla gezemeyeceğim bu sene ama artık olduğu kadar napalım :) Burda da hava iki gündür güneşli ve ılık çok güzell tam bahar temizliği yapası geliyo insanın ama evde soba yanıyoDDD
ahhh o soranlarrrr. ben de izmire ve eşimin memleketine gidince bu sorulara maruz kalıyorum. yaşadığım yer yetmiyo burdan kurtulayım azcık gidip nefes alayım diyemiyorum.trabzonada gelmedi kış değil kar yağmur bile görmedikte gideceğim yer soğuk anama gitmem lazım benim, orya gitmeyi çok istiyom ama millet bebek yok mu diyecek diye ayrı vazgeçiyom bilmem napacam
gelmediiifatma gelmedi mi kızlarrrrr
yeşilcik günaydın tatlım nasılsın? göremiyorum bu ara seni pek?
neler yapıyon bakalım. özelden msj atıyodum. mesaj kutun dolmuş.
kızlar ben geldim sabah gittim doktora baktı göbüşten bişey göremedi tabi dedim kazara oldu sanırım dedi sen saydıysan ve geçti diye korunmadıysan geç döllenme olabilir dedi sen ara vermedin yani dediutandım doktordan
kan testi istedi verdim kanımı 2 saat sonra çıkıcakkkk ona göre bi yol izlicez hangi gün çağrıcağımızı belirleriz dedi sonucu telefonla söylücemmm
kızlar ben geldim sabah gittim doktora baktı göbüşten bişey göremedi tabi dedim kazara oldu sanırım dedi sen saydıysan ve geçti diye korunmadıysan geç döllenme olabilir dedi sen ara vermedin yani dediutandım doktordan
kan testi istedi verdim kanımı 2 saat sonra çıkıcakkkk ona göre bi yol izlicez hangi gün çağrıcağımızı belirleriz dedi sonucu telefonla söylücemmm
Senin doktor da yanii :))))) Umarım güzel bir sonuç çıkar canımmm şeni bekledik 2 saattir bi iki saat daha kan sonucunu bekleriz artık :)
nasıl yaa bu kaa mı ??? alttan baktırabilirim diyodun baktırmadın mı ? kaçta çıkıcak sonuç
değerin düşükse göbüşten görünmez ki zaten canım...
hiç yeltenmedi bakmaya benimde işime geldi zaten baktırmak istemiyordumm aslında baktırabilirdim ama doktor bakma heveslisi olmayınca bende laf etmedim
eşim kaç olması lazım dedi doktorda değer önemli değil dedi önemli olan yükselmesi sonuç 12de çıkacak ben yine bekleme sürecine girdim biliyosunuz benim işim bi kerede olmuyor çok heyecanlıydım ama şimdi daha rahatımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?