Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kıısss nereye gitçemmm. sardınız benim gibi püsküllüyü başınızaaa. kolay kolay kurtulamazsınızz inşallahhh hamiş kalıp beraber büyütcez göbişleri ve bebişleri burda. bu topiğin elektriğini seviyorum ben..

Fatma gelsin artık yaaa çatlıycam meraktann . uzak bir yere mi gitti ki o bir türlü gelemedi
ayyy ben de çatladım yaww. o kadannn işim var. hem sizi toplu bulmuşken çene yetiştiriim hem de fatmikimi göreyim diye tıp tıp damlıyom buraya...

Kerim :)) Kocanın ismi olmasa o kadar sevmezdin dimiiii :)))

Tatil ben de ben de ben de istiyorummm havalar düzelsin belki bi izmire gideriz gezmeye ..
ufff benim de çok tatile ihtiyacım var. geçen yaz hamilelik ve kürtaj yüzünden bi yere gidemedik. bayramda bi izmir yaptık ama o da buruktu...

benim bir hafta tatile ihtiyacım varda tek kendini düşmeyince yine bir sürü plan yapıyorsun tıkandımmm, nisanda kaçarım havalar düzelmeli az

bu sene yaz erken gelcek gibi iremcim. burda doğru düzgün kış bile olmadı geçen seneki gibi. bugün burası o kadar güneş ki pırıl pırıl.

Gitme bi yere zaten :)) Hamilelikten ben de fazla gezemeyeceğim bu sene ama artık olduğu kadar napalım :) Burda da hava iki gündür güneşli ve ılık çok güzell tam bahar temizliği yapası geliyo insanın ama evde soba yanıyo DDD

trabzonada gelmedi kış değil kar yağmur bile görmedikte gideceğim yer soğuk anama gitmem lazım benim, orya gitmeyi çok istiyom ama millet bebek yok mu diyecek diye ayrı vazgeçiyom bilmem napacam

yeşilcik günaydın tatlım nasılsın? göremiyorum bu ara seni pek?
neler yapıyon bakalım. özelden msj atıyodum. mesaj kutun dolmuş.

trabzonada gelmedi kış değil kar yağmur bile görmedikte gideceğim yer soğuk anama gitmem lazım benim, orya gitmeyi çok istiyom ama millet bebek yok mu diyecek diye ayrı vazgeçiyom bilmem napacam

nisan mayıs gibi gidersin anacığının yanına hem havalar da ılımış olur orda. O zamana kadar bebek de gelir belli olmaz :) Biz bebek soranlara daha düşünmüyoruz diyoduk öyle diyince kimse bir şey diyemiyo :)

fatma gelmedi mi kızlarrrrr

fatmayı herkes dört gözle bekliyor ama maleseff

sorun verdiğin cevapta değil sorunun bendeki etkisinde , işte bütün mesele bu

canım sobanın isi külü kalkmadan temizlik olmuyo. ben de kaloriferlerin sönmesini bekliyorum. yoksa perdeler yine is oluyo.

ahhh o soranlarrrr. ben de izmire ve eşimin memleketine gidince bu sorulara maruz kalıyorum. yaşadığım yer yetmiyo burdan kurtulayım azcık gidip nefes alayım diyemiyorum.

fatma gelmedi mi kızlarrrrr
gelmediii

kızlar ben geldim sabah gittim doktora baktı göbüşten bişey göremedi tabi dedim kazara oldu sanırım dedi sen saydıysan ve geçti diye korunmadıysan geç döllenme olabilir dedi sen ara vermedin yani dedi utandım doktordan
kan testi istedi verdim kanımı 2 saat sonra çıkıcakkkk ona göre bi yol izlicez hangi gün çağrıcağımızı belirleriz dedi sonucu telefonla söylücemmm

yeşilcik günaydın tatlım nasılsın? göremiyorum bu ara seni pek?
neler yapıyon bakalım. özelden msj atıyodum. mesaj kutun dolmuş.

günaydın canım iyiyim. Aslında buralardayım ama denk gelmedik canım :) FArkettim ben de temizledim kutumu :)) bebişi gördük mutluyum sen nasılsın?

değerin düşükse göbüşten görünmez ki zaten canım...

nasıl yaa bu kaa mı ??? alttan baktırabilirim diyodun baktırmadın mı ? kaçta çıkıcak sonuç

Senin doktor da yanii :))))) Umarım güzel bir sonuç çıkar canımmm şeni bekledik 2 saattir bi iki saat daha kan sonucunu bekleriz artık :)

günaydınnn fatmaaaamm. hoşgeldin. topikçene gözümü yollarda kaldı beyaa
vallla fatmacım kaçın kurası onlarr anlamıştır. bi de sen panikle baktıysan yüzüne dr.un
canımmm geç döllenme ise kese daha gözükmez. inşallahhh kan değerin de geçenkine oranla çoookk daha iyidir. ayyy 2 saat daha mi beklicezzzz

Senin doktor da yanii :))))) Umarım güzel bir sonuç çıkar canımmm şeni bekledik 2 saattir bi iki saat daha kan sonucunu bekleriz artık :)

nasıl yaa bu kaa mı ??? alttan baktırabilirim diyodun baktırmadın mı ? kaçta çıkıcak sonuç

değerin düşükse göbüşten görünmez ki zaten canım...

hiç yeltenmedi bakmaya benimde işime geldi zaten baktırmak istemiyordumm aslında baktırabilirdim ama doktor bakma heveslisi olmayınca bende laf etmedim
eşim kaç olması lazım dedi doktorda değer önemli değil dedi önemli olan yükselmesi sonuç 12de çıkacak ben yine bekleme sürecine girdim biliyosunuz benim işim bi kerede olmuyor çok heyecanlıydım ama şimdi daha rahatımmm

doktor hanımmmm sen ne diyon kocayı tenhada kıstırdım demedin demek kan verdin mi zaten değerinle her şey netleşir 2 saatin geçmesine ne kaldı öğleden sonra çekeriz halayını

iyi yapmışsın baktırmamakla sabırsızlıkla bekledik seni kuzummmm minnak ce eee dedi bi kere ilkinden çok daha güzel bi sonuç alacaksın buna eminim ve yakında keseyi sonrada pıtpıtlarını duyucaksın bebeğim benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…