Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın bebekimmm hoşbuldum yaa benim işim geç oluyor biliyorsunuzz umarım sağlıksız bi durum yoktur
bu arada dün gecede test yaptım silikti ama vardı bilmiyorum kuzular kafam karışık eğer yine yoksa daha çok üzülücemmm

üzülmek yok kırarım kafanı...silik çıktıysa mutlaka vardır böyle birşey...bebekinde çok nazlı çıktı oyalandırıyor sürekli seni..yawww keşke dün verseydin kan...

kötü bişey düşünmeni gerektiricek bişey yok lütfen kuzum bak gör değerin güzel çıkıcak üzme kendini ve içindeki canını

fatma ya üzülme daha üzülecek bir şey yok hem değerin düşük olsaydı idrarda çıkmazdı. Geç döllendiği belli zaten o bebeğin kaçamak olduğu için

kullanılan cümlelere bak , işi geç luyomuş prosedür böyle canım sana özel bekletilmiyo moral yükselsin pleaseeeeee, ayrıca gece yapılan testle sabah yapılan bir olmaz karıştırma onları...............

canım akşam yaptığın testte silik çıkması çok normal. gün içinde dünyayı yiyip içiyoruz. test için seyrelmemiş idrar olması lazım. onu kafana takma.
bak bu yiğenimiz çoookk ısrarlı kaçamak geldi yani geleceği varr. stres yapma sakın...

üzülmek yok kırarım kafanı...silik çıktıysa mutlaka vardır böyle birşey...bebekinde çok nazlı çıktı oyalandırıyor sürekli seni..yawww keşke dün verseydin kan...

kocam yaptır demişti ben yaptırmadım keşke yaptırsaydım 2 iş olmucaktı şimdi

kötü bişey düşünmeni gerektiricek bişey yok lütfen kuzum bak gör değerin güzel çıkıcak üzme kendini ve içindeki canını

fatma ya üzülme daha üzülecek bir şey yok hem değerin düşük olsaydı idrarda çıkmazdı. Geç döllendiği belli zaten o bebeğin kaçamak olduğu için

insan endişeleniyor ya kötü bişi varsa filan diyeeee

kullanılan cümlelere bak , işi geç luyomuş prosedür böyle canım sana özel bekletilmiyo moral yükselsin pleaseeeeee, ayrıca gece yapılan testle sabah yapılan bir olmaz karıştırma onları...............

ayyy insan emin olamuyo bebeğimm karamsar oldum ben sanırım zaten paluk burcuyummm hemen depresif olurum hiç beklemem

gelsin bebeğimm gelsinnn yer onu annesiii doğarsa ekimde doğacak kardeşim de ekim doğumlu napıcam ben bu akrepleee

zizag benimde gebelik testim silik çıkmıştı bende senin gibi hamile değilim diye üzülmüştüm ama varmış doktora gittiğimde keseyi görünce cok sewinmiştim.seninde olucak inş bebğin

gunaydin hatunlarr, nasilsiniz? ben regl olacagim sanirim, canim sIkkInn ne yazik ki... fulya sen nasil oldun? fatma, hulya ablaa sizden ne haber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…