- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.001
günaydınnn fatmaaaamm. hoşgeldin. topikçene gözümü yollarda kaldı beyaa
vallla fatmacım kaçın kurası onlarr anlamıştır. bi de sen panikle baktıysan yüzüne dr.un
canımmm geç döllenme ise kese daha gözükmez. inşallahhh kan değerin de geçenkine oranla çoookk daha iyidir. ayyy 2 saat daha mi beklicezzzz
günaydın bebekimmm hoşbuldum yaa benim işim geç oluyor biliyorsunuzz umarım sağlıksız bi durum yoktur
bu arada dün gecede test yaptım silikti ama vardı bilmiyorum kuzular kafam karışık eğer yine yoksa daha çok üzülücemmm
günaydın bebekimmm hoşbuldum yaa benim işim geç oluyor biliyorsunuzz umarım sağlıksız bi durum yoktur
bu arada dün gecede test yaptım silikti ama vardı bilmiyorum kuzular kafam karışık eğer yine yoksa daha çok üzülücemmm
üzülmek yok kırarım kafanı...silik çıktıysa mutlaka vardır böyle birşey...bebekinde çok nazlı çıktı oyalandırıyor sürekli seni..yawww keşke dün verseydin kan...
kötü bişey düşünmeni gerektiricek bişey yok lütfen kuzum bak gör değerin güzel çıkıcak üzme kendini ve içindeki canını
fatma ya üzülme daha üzülecek bir şey yok hem değerin düşük olsaydı idrarda çıkmazdı. Geç döllendiği belli zaten o bebeğin kaçamak olduğu için
kullanılan cümlelere bak , işi geç luyomuş prosedür böyle canım sana özel bekletilmiyo moral yükselsin pleaseeeeee, ayrıca gece yapılan testle sabah yapılan bir olmaz karıştırma onları...............
canım akşam yaptığın testte silik çıkması çok normal. gün içinde dünyayı yiyip içiyoruz. test için seyrelmemiş idrar olması lazım. onu kafana takma.
bak bu yiğenimiz çoookk ısrarlı kaçamak geldi yani geleceği varr. stres yapma sakın...
eee beni bırakınn siz napıyosunuzzzz
eee beni bırakınn siz napıyosunuzzzz
İrem gacısı sen ne ediyon
kimse cevap vermemiş ben vereyim bariherkes seni bekledi işini gücünü savsakladı vve şu an herkes işinin başına döndü
gunaydin hatunlarr, nasilsiniz? ben regl olacagim sanirim, canim sIkkInn ne yazik ki... fulya sen nasil oldun? fatma, hulya ablaa sizden ne haber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?