- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.021
bugün fatmayı bekleye bekleye meyve verdik :)))
Belki yemek yiyordur ya da telefonla öğrenmeye çalışıyordur biz bu kadar çatladık o kız kim bilir ne kadar heyecanlı şimdi
kızlar bilgisayarım bozuldu o yüzden giremedim sonucu söylüyorum 1049 şimdi çıkıcam ama yine giricem görüşrüüz
kızlar bilgisayarım bozuldu o yüzden giremedim sonucu söylüyorum 1049 şimdi çıkıcam ama yine giricem görüşrüüz
ayy super haber :) gozun aydin canimm.Allah bize de nasip eder insallah. ben yine hastlandim az once
ayy super haber :) gozun aydin canimm.Allah bize de nasip eder insallah. ben yine hastlandim az once
yeni yeğenimiz hayırlı olsunnnn fatmam gözün aydınnn :) Geliyo bebişşşş
seninde güzel haberlerini alacağımız günler gelecek canımmm sıkma canını
hoşgeldin canım.
üzülmekk yookkk, bak önümüzde tam 31 günden oluşan kapı gibi mart ayı var. inşallahh bu ay bize bebişlerimizi getirecek.
insallah didemm, ben de bakliyorum o gunu ama korkmaya basladim. dr a gitsem mi acaba, yumurta takibine faln mi baslasam
hosbulduk tatlimm, dogru diyorsunn da uzulmemek elde degil. Allah her seyi planlamistir muhakkak da biz kullar sabirsiziz
sen doktora hiç gitmedin mi? hatırladığım kadarıyla daha 6-7 aydır düşünüyosunuz bebek doğru mu?
sen doktora hiç gitmedin mi? hatırladığım kadarıyla daha 6-7 aydır düşünüyosunuz bebek doğru mu?
daha önce hiç kapsamlı bi kontrolden geçtin mi canım yumurtlamanda felan bi sıkıntı var mıı..
gitti tabi. 8 ay oldu, butun a dan z ye tahlillerim yapildi. sorun yok dedi dr. 6 ay icinde hamile kalman gerek normal sartlarda dedi. bizim 8 ay oldu ama daha onceden de dedim. biz tembeliz biraz. bilmiyorum iste. gitmeliyim sanirim. yavrular ben 17 yasinda bi ameliyat gecirdigimden 10 yildir her yil kontrole gidiyorum zaten.son gidisimde de bi suru tahlil yaptilar.offf !!! stres oldum bak simmdii
napalım canım hem işle uğraşırız hemde çift çizgiyi gören depresiflerle göbüşlerindeki bebişlere şükretsinler döfcem hepsini yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?