Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Belki yemek yiyordur ya da telefonla öğrenmeye çalışıyordur biz bu kadar çatladık o kız kim bilir ne kadar heyecanlı şimdi

kızlar bilgisayarım bozuldu o yüzden giremedim sonucu söylüyorum 1049 şimdi çıkıcam ama yine giricem görüşrüüz

kızlar bilgisayarım bozuldu o yüzden giremedim sonucu söylüyorum 1049 şimdi çıkıcam ama yine giricem görüşrüüz

oyyyy ona maşşallahhhh anasıııııı dedim ama düşüğün ayağı içeridedir die yaramaz şey hemende döllenivermiş kurban olurum ona bennn

yeni yeğenimiz hayırlı olsunnnn fatmam gözün aydınnn :) Geliyo bebişşşş

ayy super haber :) gozun aydin canimm.Allah bize de nasip eder insallah. ben yine hastlandim az once

seninde güzel haberlerini alacağımız günler gelecek canımmm sıkma canını

ayyy yemekten koş koş geldim sana...
fatmaaaaaaaaaaaaa süpeerrrrr
ay canım benim şimdi gönül rahatlığıyla tebrik edebilirim senii.. gel bakem bi de öpeeemmm

sen doktora hiç gitmedin mi? hatırladığım kadarıyla daha 6-7 aydır düşünüyosunuz bebek doğru mu?

daha önce hiç kapsamlı bi kontrolden geçtin mi canım yumurtlamanda felan bi sıkıntı var mıı..

gitti tabi. 8 ay oldu, butun a dan z ye tahlillerim yapildi. sorun yok dedi dr. 6 ay icinde hamile kalman gerek normal sartlarda dedi. bizim 8 ay oldu ama daha onceden de dedim. biz tembeliz biraz. bilmiyorum iste. gitmeliyim sanirim. yavrular ben 17 yasinda bi ameliyat gecirdigimden 10 yildir her yil kontrole gidiyorum zaten.son gidisimde de bi suru tahlil yaptilar.offf !!! stres oldum bak simmdii

geçmiş olsun canım ne ameliyatıydı.
canım 6 aylık süren dolmuş. bence dr. gitme zamanın gelmiş ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…