- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.041
1 yumurtaligim alindi canim. dermoid kist vardi.gideyim ben o zaman. regl oldum acaba regl iken gitsem mi beklesem mi gecmesini
azcıkta benimle uğraşsana....
mervişim geldimi kırmızılar?? eğer geldiyse üzülme sakın vardır rabbimin bir hikmeti bitanem benim drunu ara hormon testi isterse eğer die
ayy super haber :) gozun aydin canimm.Allah bize de nasip eder insallah. ben yine hastlandim az once
oyyyy ona maşşallahhhh anasıııııı dedim ama düşüğün ayağı içeridedir die yaramaz şey hemende döllenivermiş kurban olurum ona bennn
yeni yeğenimiz hayırlı olsunnnn fatmam gözün aydınnn :) Geliyo bebişşşş
seninde güzel haberlerini alacağımız günler gelecek canımmm sıkma canını
ayyy yemekten koş koş geldim sana...
fatmaaaaaaaaaaaaasüpeerrrrr
ay canım benim şimdi gönül rahatlığıyla tebrik edebilirim senii.. gel bakem bi de öpeeemmm
hayırlı olsun tatlımmmm cumaya karından görünür bebişinnnnn benden demesiiii
ben demiştimm bebekin nazlanıyo sana...
1 yumurtaligim alindi canim. dermoid kist vardi.gideyim ben o zaman. regl oldum acaba regl iken gitsem mi beklesem mi gecmesini
yavrular değer nasıl sizce bi yorum yapınnnn ii demi benimle mi bebişimmmmmm
öğle arası ya belki o yüzden açmıyordur panik yapma...doktor açmıyor telefonu yaaaa
acayip isteniyom halim perişan...ama olsun bebekim benimle diyom bazen de...oyyy birde kalp atımını duysakdık...sende isteniyonda neyseeee ..................
doktor açmıyor telefonu yaaaa
mervişim geçmiş olsun öncelikle canım. Zaten kontrol altındaymışsın tubişin de dediği gibi 6 ay geçmiş sen git doktora ne zaman gitmen gerektiğini de sor. Bi de tembellik yapmayın kızz üşenenin çocuğu olmaz derler ya. Tabi olacak olduktan sonra bir kerede de tutar da o neyse.. Boşa zaman harcama bekleyerek canım git doktora
öğle arası ya belki o yüzden açmıyordur panik yapma...
acayip isteniyom halim perişan...ama olsun bebekim benimle diyom bazen de...oyyy birde kalp atımını duysakdık...
geldi maalesef gelmez olasicaa , haklisin canim. bugun sabahtan hastanedeydi ulasamam da yarin arayim bi ne diyecek bakalim.gel der ne desin. esimi de ister bu sefer bence ona test yaparlar gibime geliyor. jormon testi yaptirmistim ben ama tabi 8 ay oldu. bi sey degistigini de dusunmuyorum fakat ne ister dr belli olmaz iste
git kuzum ihmal etme benimde gelse kırmızılar gidicem :2: geleydi iyiydi
bebeğim seninle tabiiii maşallahhhh 6 nerede b,nküsürler nerede bi kaç güne gösterirde keseciği kendini
doğumda falan olması canım. sekreterine veya hemşiresine ulaşmaya çalış.
he heee senle tabe kuzmmm.
yanlız bizim yiğen çok fırlama olucak doğunca allah yardımcın olsun. bu kadar azimonca yolu tep, sipoşların hepsinin içinden sıyrıl gel bizim nazlı yumoşu bul hemde hiç beklenmedik anda valla doğunca da kıır kıpır olur bu
ulaştım bebeklerrrr doktor çok güzel bir değer dedi pazartesi gel görelim dedi pazartesi 6 hafta olacak kalp atışlarınıda duyarım belki
dedim tekrar kan testi yaptırayım mı gerek yok dedi eğer ağrın veya kanaman olursa yaptır dedi
oy maşşallah ona anası yer onu teyzeleriii p.teside duyamasanda görürsün pıtpıtlarını rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebekimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?