Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

fatmikkkk

Nasıl hissediyorsun kendiniii canım?? Bulantın var mı yine?

midem bulanıyor şuan ve esniyorum bugün takside bile uyudum
doktor bugün dedi ya ağrın olursa ağrım olmaya başladı psikolojik mi ki

HERŞEYİ TAKMA KAFANA AKŞAMLARIDA BOL BOL DİNLEN YUKARILARA UZANMA NOLUR NOLMAZ İÇİNİ FERAH TUT MAVİŞ ANNE TUTUNUYO SANA BEBİŞİNNN

çok evhamlıyımm ben yaaaa tutunsun kurban olduğumm

tutunur bebeğim panik yapma az rahat ol kurban olimm zaten kritik bişeyin yok sana düşen rahat olmak ve sabırla beklemek bebekim bu arada da dinlenmek tabikli beslenmene dikkat et günde 12 bardak süt iç

12 bardak değil tabiki :)))))) 2 bardak iç :))) içebildiğin kadar iç aslında

Son düzenleme:

sabah içtim ama midemi bulandırıyor sanırım

Çok işim vardı yavru geçmişi filan okuyarak zaman kaybedemem yeni girdim hemen özet geçiver nollllllllllllllllllllllllllddddddddddddduuuuuuuuuuuuuuuu

en özeti hamileyimmm bebeğimmmm

değerim 1049 çıktı karnımdan gözükmedi pazartesi tekrar gidicemmmm

yabadabaduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu darısı başınıza deeeeeeeeeeeeeee

Rabbim kucana alıp sağlıkla büyüttüğün günleri nasip etsin yavruuuuuuuuuuuu ben olsam zıplıyodum yaa şimdi

yabadabaduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu darısı başınıza deeeeeeeeeeeeeee

Rabbim kucana alıp sağlıkla büyüttüğün günleri nasip etsin yavruuuuuuuuuuuu ben olsam zıplıyodum yaa şimdi

aminnnn aminnnnnn darısııı isteyen tüm kızçelereeeee

zıplamak olmaz bebeğe zararlı hem temkinli olayım da ben sonra daha çok sevinirizzz

haklısın bebeğimmm ii olur inşallah sen hastalandın sanırım dimi bugün kaçırdım kendi telaşımdan

Bende hasta olmak istiyorum yaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84:

hastalandimm canimm benim. uzuluyorum hastalandigima ama hastalanmak bi dert hastlanmamak baska bi dert. en guzeli hamile olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…