- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.081
hastalandimm canimm benim. uzuluyorum hastalandigima ama hastalanmak bi dert hastlanmamak baska bi dert. en guzeli hamile olmak
ulaştım bebeklerrrr doktor çok güzel bir değer dedi pazartesi gel görelim dedi pazartesi 6 hafta olacak kalp atışlarınıda duyarım belki
dedim tekrar kan testi yaptırayım mı gerek yok dedi eğer ağrın veya kanaman olursa yaptır dedi
sabah o kadaaann çene çalırsam olacağı buydu anca toparladım işlerimi... daha da var da yarına devretçem bazılarını.
siz neler yaptınız.
fatmaa görüştün mü canım dr.unla
ooohhh şöleee hamişliğin keyfini sür bebekim. sakın evhamlar yapıp da yiğenimizi üzme . anneciği.... ayyy kıs anne olcannn. süper bi şey yaaaa
okumuşsun evet görüştüm doktorumlaa pazartesine gidicem bakalım o zamana kadar bi sıkıntı çıkmaz inşallahhhhhhhhh
evet bebeğimm anne olcam kocam diyoki
bugün elimde çiçeklerle sana gelmek isterdim ama maalesef aynı yerde çalışıyoz eve beraber giriyoruz dedi
en özeti hamileyimmm bebeğimmmm
değerim 1049 çıktı karnımdan gözükmedi pazartesi tekrar gidicemmmm
KIZLAAAAAAAARRRRR
ben geldim fatmam çok sevindim bak değerinde çok güzel yicem ben onun totosunu
fulyaaammm kendine hiç bakmıyosun bak kızıyorum valla ablan olarak dövcem(kıyamam ben sana)
mervem üzülmek yok bak bende hastalandım bizde önümüzdeki ay kavuşcaz bebişlere inşallah
iremim BATA AZ KALDI inşallah bebişin gelir tatlım
tuğbam seninde son iki gün kaldı tatlım sıra sizde bekliyorum güzel haberleri
didemim minnak yeğenimize veee kendine çok dikkat et
canlarım isimlerini saymadıklarım sakın bana kızmayın hala iş yerindeyim aceleyle yazıyorum
ben hepinizi çok seviyorum
eveeeet beni sorarsanız bütün tahlillerim çok güzel
yumurtalıklarım rahimim çok temiz minik minik yumurtalarımıda gördük
doktor klomen verdi haftaya tekrar çağırdı ama allahın izniyle bu ay hallederiz bu işi dedi
moralim çok güzel çok sevindim inşallah olur
KIZLAAAAAAAARRRRR
fulyaaammm kendine hiç bakmıyosun bak kızıyorum valla ablan olarak dövcem(kıyamam ben sana)
mervem üzülmek yok bak bende hastalandım bizde önümüzdeki ay kavuşcaz bebişlere inşallah
canlarım isimlerini saymadıklarım sakın bana kızmayın hala iş yerindeyim aceleyle yazıyorum
doktor klomen verdi haftaya tekrar çağırdı ama allahın izniyle bu ay hallederiz bu işi dedi
gozun aydin ablacimm, budur iste.dert ettigine deymedi.guzel haberler ile geldin. ben de gidecegim dr. a. daraldim yaniii
ben de gideceğim yarın ultrasonla bakacakmış.
seropheneyi 5 gün iç gel dedi bakalım ne diyecek inşallah güzel şeyler söyler
ya bide bana deyyonuz kendine bakmıyon deyü bu saat olmuş halen işteyim üstelik iş merkezinin ısınma sistemini 6 da kapatıyolar her akşam faladan 1 saat 2 saat üşütüyom ben burda yaaaaaaa 8 den önce çıkamazmışız
Abla çok sevindim temiz olmasına bebek gelecek ben dedim sanaKIZLAAAAAAAARRRRR
çok saol canım darısı herkesun basinatebrik ederim fatmacımmm ne güzel şeyler söylemiş doktor maaşallah.Hem sevindim senin adına hem de gözlerim doldu. İnşallah çok sağlıklı olursunuz ikinizde
ablamm gelecek o minnak sanada önümüzdeki ay patır patır patlatıcaksınız bombaları iremle tubişte 2 gün içinde inşallahhhh
gozun aydin ablacimm, budur iste.dert ettigine deymedi.guzel haberler ile geldin. ben de gidecegim dr. a. daraldim yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?