Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hastalandimm canimm benim. uzuluyorum hastalandigima ama hastalanmak bi dert hastlanmamak baska bi dert. en guzeli hamile olmak

evet bencedehastalanmak büyük nimet allah sağlımızı almasın bizden 9 aylığına ara versek olur ama
geçen gün ped alacaktım hastalancam diye kardeşim aldırmadı bende var acil olursa kullanırsın diye sanırım gerek kalmadı

sabah o kadaaann çene çalırsam olacağı buydu anca toparladım işlerimi... daha da var da yarına devretçem bazılarını.
siz neler yaptınız.
fatmaa görüştün mü canım dr.unla

ooohhh şöleee hamişliğin keyfini sür bebekim. sakın evhamlar yapıp da yiğenimizi üzme . anneciği.... ayyy kıs anne olcannn. süper bi şey yaaaa

sabah o kadaaann çene çalırsam olacağı buydu anca toparladım işlerimi... daha da var da yarına devretçem bazılarını.
siz neler yaptınız.
fatmaa görüştün mü canım dr.unla

ooohhh şöleee hamişliğin keyfini sür bebekim. sakın evhamlar yapıp da yiğenimizi üzme . anneciği.... ayyy kıs anne olcannn. süper bi şey yaaaa

okumuşsun evet görüştüm doktorumlaa pazartesine gidicem bakalım o zamana kadar bi sıkıntı çıkmaz inşallahhhhhhhhh

evet bebeğimm anne olcam kocam diyoki
bugün elimde çiçeklerle sana gelmek isterdim ama maalesef aynı yerde çalışıyoz eve beraber giriyoruz dedi

ben gözümü kaparım evde açarım masuscuktan dersin, o da alsın senin gözün kapalıyken o arada

kızlarrr keimse kalmamışşş.
ben de çıkayım bari. mesai bitti.
hepiciğinizi öpüyorum çokkk. kocişlerinizle mutlu huzurlu bi akşam geçirmeniz dileğiyleee

ohh bee :)) girer girmez gözüm fatmanın sonucunu aradı :))) bütün gün kolilerle uğraştım anca fırsatım oldu.... :)) umduğumu buldumm :))) fatmiş güzel annecik :)) Allahım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.. :) Allaha emanet olsun inş. dualarım sizlerle :))

fatmacım Allah sağlıklı bi hamilelik geçirmeyi ve sonunda da bebeğini sağlıklı bi şekilkde kucağına almayı nasip eder inşaallah. çöok sevindim senin adına

KIZLAAAAAAAARRRRR

ben geldim fatmam çok sevindim bak değerinde çok güzel yicem ben onun totosunu
fulyaaammm kendine hiç bakmıyosun bak kızıyorum valla ablan olarak dövcem(kıyamam ben sana)
mervem üzülmek yok bak bende hastalandım bizde önümüzdeki ay kavuşcaz bebişlere inşallah
iremim BATA AZ KALDI inşallah bebişin gelir tatlım
tuğbam seninde son iki gün kaldı tatlım sıra sizde bekliyorum güzel haberleri
didemim minnak yeğenimize veee kendine çok dikkat et
canlarım isimlerini saymadıklarım sakın bana kızmayın hala iş yerindeyim aceleyle yazıyorum
ben hepinizi çok seviyorum

eveeeet beni sorarsanız bütün tahlillerim çok güzel
yumurtalıklarım rahimim çok temiz minik minik yumurtalarımıda gördük
doktor klomen verdi haftaya tekrar çağırdı ama allahın izniyle bu ay hallederiz bu işi dedi
moralim çok güzel çok sevindim inşallah olur

ablamm gelecek o minnak sanada önümüzdeki ay patır patır patlatıcaksınız bombaları iremle tubişte 2 gün içinde inşallahhhh

gozun aydin ablacimm, budur iste.dert ettigine deymedi.guzel haberler ile geldin. ben de gidecegim dr. a. daraldim yaniii

ya bide bana deyyonuz kendine bakmıyon deyü bu saat olmuş halen işteyim üstelik iş merkezinin ısınma sistemini 6 da kapatıyolar her akşam faladan 1 saat 2 saat üşütüyom ben burda yaaaaaaa 8 den önce çıkamazmışız

tebrik ederim fatmacımmm ne güzel şeyler söylemiş doktor maaşallah.Hem sevindim senin adına hem de gözlerim doldu. İnşallah çok sağlıklı olursunuz ikinizde

ayy kiymam kuzum senin hic usumemen gerek aslinda, vicdansiz bunlar yaa, millet para kazansin die eziyeti ne calisanlara anlamiyorumm

Abla çok sevindim temiz olmasına bebek gelecek ben dedim sana
tebrik ederim fatmacımmm ne güzel şeyler söylemiş doktor maaşallah.Hem sevindim senin adına hem de gözlerim doldu. İnşallah çok sağlıklı olursunuz ikinizde
çok saol canım darısı herkesun basina

gozun aydin ablacimm, budur iste.dert ettigine deymedi.guzel haberler ile geldin. ben de gidecegim dr. a. daraldim yaniii

sağol bitanem evet değmedi
doktor çok güzel şeyler söyledi
sende git biran önce tatlım en azından kafan
rahatlar allahtan bende çok iyi bi doktora denk geldim
şeker gibi adamdı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…