- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.101
ya bide bana deyyonuz kendine bakmıyon deyü bu saat olmuş halen işteyim üstelik iş merkezinin ısınma sistemini 6 da kapatıyolar her akşam faladan 1 saat 2 saat üşütüyom ben burda yaaaaaaa 8 den önce çıkamazmışız
ben de gideceğim yarın ultrasonla bakacakmış.
seropheneyi 5 gün iç gel dedi bakalım ne diyecek inşallah güzel şeyler söyler
Abla çok sevindim temiz olmasına bebek gelecek ben dedim sana
çok saol canım darısı herkesun basina
git tatlım ihmal etme doktor mevzusunu
biz doktordan korkuyoruz ama onlar
daha sağlıklı düşünüyo
canım çok teşekkür ederim inşallah
gelcek hem zaten sözleşmedikmi yaza
çeşmede göbek tokuşturucaktık
ben hiç korkmuyorum valla korkarak gidiyorum içim rahat çıkıyorum yumuşak yumuşak sakin anlatan bir adam aklıma bişy takıldımı tel. ediyorum
Aynen ablacım denize gireceğiz beraber ne güzel olacak
hadi iyigeceler kuzucuklarıma ders hazırlayayıp yatacağım akşam doktor dönüüşü yazarım
Merhaba canlarım nasılsınız? Neler yapıyorsunuz bakalım. Geçmişi okuyamam çooook konuşmuşsunuz:)))
hoşgeldin aynurcum bizler iyiyiz
sen ve minik yeğenimiz nasıl
sağol canım. Sizi gördüğüme sevindim. Bebeşimiz maşallah çok iyi. Az önce geldim doktordan canım. Maşallah Eli ayakları yüzü herşeyi çok belliydi. Çok mutluyum. Darısı isteyenlerin başına inşallah.
fatmacım Allah sağlıklı bi hamilelik geçirmeyi ve sonunda da bebeğini sağlıklı bi şekilkde kucağına almayı nasip eder inşaallah. çöok sevindim senin adına
cok sevindim cnm allah sağlıklı şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
ohh bee :)) girer girmez gözüm fatmanın sonucunu aradı :))) bütün gün kolilerle uğraştım anca fırsatım oldu.... :)) umduğumu buldumm :))) fatmiş güzel annecik :)) Allahım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.. :) Allaha emanet olsun inş. dualarım sizlerle :))
ben gözümü kaparım evde açarım masuscuktan dersin, o da alsın senin gözün kapalıyken o arada
Merhaba canlarım nasılsınız? Neler yapıyorsunuz bakalım. Geçmişi okuyamam çooook konuşmuşsunuz:)))
günaydınnnnnn............................
aynur ablacımmmm. maşallahhh minik yiğenimizeeee...biz de seni gördüğümüze sevindik. arayı çok uzatma gel sık sık..sağol canım. Sizi gördüğüme sevindim. Bebeşimiz maşallah çok iyi. Az önce geldim doktordan canım. Maşallah Eli ayakları yüzü herşeyi çok belliydi. Çok mutluyum. Darısı isteyenlerin başına inşallah.
vallaaa fatmaaa, 9 ay getir burnundan kocanınkızlar çok teşekkür ederimmmm çok saolun darısı isteyen herkesinnnn başınaaaa dualarım sizlerleeeee
dedim tubişim al diye ama almadı sıpaa
günaydınnnnnn............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?