Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydınnn canlarımm koocaman mucux :) yürekten ettiğimiz duaların kabul olduğunu görmek çok güzel... özellikle diyordum ki taşınmadan(diğer evde internet yok) biran önce fatmanın,fulyanın,sudemervenin,melek ablanın herbirinizin bebişlerini göreyim öyle gidiyim diye çok şükür fatmişinki burada :)) inş. diğerlerinide en kısa zamanda görürüm :)) ve inş. diğer evde de internetimiz olur :):):)

aaaa erkekler DE KLOMEN KULLANABİLİYOR MUYMUŞ ilginç. neyse dr. biliyodur herhal ne yaptığını erkekte de spermleri mi geliştiriyo acaba. allahtan bi de spem çatlatma problemimiz yok yane

bak ablacım gördün mü sonuçlarda bi şey yok işte. hurafelere inanmayacaksınnn. bundan sonra moralini yüksek tut, inşallahhh sağlıkla gelicek yiğenimiz.
ben daha bekliyom ablacım. çookk kaptırmayım kendimi diyordum amaaa kaptırdım bi kere inşallhahh hayırlı haberi alırım bu ay, inşalahh hepimiz arka arkaya patlatırız bebiş haberlerini.

şeker senin mesain 18 de bitmiyormuydu. saat 8 nerden çıktı yaww senin patron tam gırtlaklamalık... insanların sanki tüm hayatları işten ibaret. eve gittin en erken saat 9. yemek yedin topladın ettin derken. insaf yaww. hiç mi kendinize ait zamanınız olmayacak sizin. kuzzummm yanında extradan hırka veya şal taşı akşam kaloriferler sönünce atıverirsin sırtına. ben bile hep iş yerinde bi şal tutarım ne olur ne olmaz diye...

günaydın meryemmm.
hem hepimiz için hem de senin için kocaman bi AMİİİİNNNN diyorum

günaydın kuzummm iyiyiz saol sen nasılsınnnnnn

tazeee annemmm benim. didoş duymasın taze annelik sıfatı bitti onun o artık tecrübeli anne en azından bize göre
ben iyiim canım. regl ağrısına benzer ama daha çok sol kasığımda yoğunlaşan ağrım oluyo arada. kurbanlık gibi bekliyom öleee

Günaydın taze hamişşş

günaydın kuzular ben zaten çok nazlıyım yandı adam yani bence

taze hamiş oldum dimi artık ben

evt o tecrubeli anne ben daha acemi ne olacak bilmiyorum
yarınmıydı regl az kaldı yaa inşallah kırmızı gelmezz

günaydın hatunlar

ben dahada fenaladım ama işe gelmek zorundaydım bu arada keyfim hiç yok benmiyim hastalanamayıp ruhsal buhran yaşayan kocammı bilemedim kavga edip duruyoruz facede grup konusuna takmış akşam girdik birbirimize zaten hastayım canım burnumda ben bi süre uzak durabilirim haberiniz ola

günaydın canımmm..
hatırlarsın bi ara benimki de takmıştı kafayı buraya, histerik histerik ne topiği, ne konuşuyosun, ne yazıyosun,yasa dışı bi şey var mı, hamilelik ile kafanı yoruyosun. hatta girmiş incelemiş profilimi falan. meraklı işte. ama geçti şimdi.
aaa bak kızarım enişteye fulimizi bizden alamazzz

canım çok kötüysen özeldede çalışsan rapor hakkın var rapor alıp evde yatsaydın canım burdan uzak durmana gerek yokki kocan gündüz yanında değilll

ya yok o buraya takılmıyodu su facede grup açtık ya yok özelmiş face ne gerek varmış derken burayada taktı hastayım mecalim yok kavga etmeye dedim silicekmişim gruptan kendi çıkarmış hatta girmiş beni ben akşam yine ekledim kendinimi o kendi bildiğini okuyo ben kendibildiğimi

canım çok kötüysen özeldede çalışsan rapor hakkın var rapor alıp evde yatsaydın canım burdan uzak durmana gerek yokki kocan gündüz yanında değilll

bebekim buraya bişi demiyodu zaten ne olduysa face grup olayından sonra oldu oda bende kendi bildiğimizi okuyoruz işte ya ben buralarda olurum zaten gündüz ne yaptığmı göremez asabım bozuk o bakımdan dedim ben sen boşver beni mavişim nasılsın sen

ayy inşallah başlamaz o zaman canımmmm gögüslerin nasıl peki benimkinin başları çok büyüdü ya şaşırıyoruz kocamla

benimkilerin başı deil her yeri büyüdü fatmacım maşallahhh patriot füzesi gibiler kocamın gözleri pörtlüyo görünce ve ilk kez bu ay bu kadar acıyolar...
bi de akıntım var canım sarı kokusuz. sen de var mı...

benimkinin faceden haberi yok. dün bilgisayarı kapıp giremedim. amannn bu erkekler. bunlarında bi muayen zamanları oluyooo işte. alttan alıverse ya azcık enişte. zaten streslisin .
bu arada kırmızılardan haber var mı canım. ilacın dün son gündü galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…