- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.121
günaydın bebekkkkkkkk
aynur ablacımmmm. Maşallahhh minik yiğenimizeeee...biz de seni gördüğümüze sevindik. Arayı çok uzatma gel sık sık..
Vallaaa fatmaaa, 9 ay getir burnundan kocanınHer ay bi çiçek alsın sana cezaaa...
Iremmm günaydın şekerrr...
günayyydıınnn güzel hatunlarrrr.
nasılsınızzzz..
aaaakızlar size bişey diycem
benim doktor dediki inşallah bi aksilik olmıycak
bu ay bebiş gelcek ama bi sıkıntı olur veya bebiş gelmezse
önümüzdeki ay eşimede klomen vercekmiş
banada çatlatma iğnesi ayyy çok komik yaaa
kociş klomen kullancak
bak ablacım gördün mü sonuçlarda bi şey yok işte. hurafelere inanmayacaksınnn. bundan sonra moralini yüksek tut, inşallahhh sağlıkla gelicek yiğenimiz.KIZLAAAAAAAARRRRR
ben geldim fatmam çok sevindim bak değerinde çok güzel yicem ben onun totosunu
fulyaaammm kendine hiç bakmıyosun bak kızıyorum valla ablan olarak dövcem(kıyamam ben sana)
mervem üzülmek yok bak bende hastalandım bizde önümüzdeki ay kavuşcaz bebişlere inşallah
iremim BATA AZ KALDI inşallah bebişin gelir tatlım
tuğbam seninde son iki gün kaldı tatlım sıra sizde bekliyorum güzel haberleri
didemim minnak yeğenimize veee kendine çok dikkat et
canlarım isimlerini saymadıklarım sakın bana kızmayın hala iş yerindeyim aceleyle yazıyorum
ben hepinizi çok seviyorum
eveeeet beni sorarsanız bütün tahlillerim çok güzel
yumurtalıklarım rahimim çok temiz minik minik yumurtalarımıda gördük
doktor klomen verdi haftaya tekrar çağırdı ama allahın izniyle bu ay hallederiz bu işi dedi
moralim çok güzel çok sevindim inşallah olur
ya bide bana deyyonuz kendine bakmıyon deyü bu saat olmuş halen işteyim üstelik iş merkezinin ısınma sistemini 6 da kapatıyolar her akşam faladan 1 saat 2 saat üşütüyom ben burda yaaaaaaa 8 den önce çıkamazmışız
günaydınnn canlarımm koocaman mucux :) yürekten ettiğimiz duaların kabul olduğunu görmek çok güzel... özellikle diyordum ki taşınmadan(diğer evde internet yok) biran önce fatmanın,fulyanın,sudemervenin,melek ablanın herbirinizin bebişlerini göreyim öyle gidiyim diye çok şükür fatmişinki burada :)) inş. diğerlerinide en kısa zamanda görürüm :)) ve inş. diğer evde de internetimiz olur :):):)
günaydın kuzummm iyiyiz saol sen nasılsınnnnnn
Günaydın kızlarrr...
Günaydın taze hamişşş
günaydınnn canlarımm koocaman mucux :) yürekten ettiğimiz duaların kabul olduğunu görmek çok güzel... özellikle diyordum ki taşınmadan(diğer evde internet yok) biran önce fatmanın,fulyanın,sudemervenin,melek ablanın herbirinizin bebişlerini göreyim öyle gidiyim diye çok şükür fatmişinki burada :)) inş. diğerlerinide en kısa zamanda görürüm :)) ve inş. diğer evde de internetimiz olur :):):)
aynur ablacımmmm. maşallahhh minik yiğenimizeeee...biz de seni gördüğümüze sevindik. arayı çok uzatma gel sık sık..
vallaaa fatmaaa, 9 ay getir burnundan kocanınher ay bi çiçek alsın sana cezaaa...
iremmm günaydın şekerrr...
tazeee annemmm benim. didoş duymasın taze annelik sıfatı bitti onun o artık tecrübeli anne en azından bize göre
ben iyiim canım. regl ağrısına benzer ama daha çok sol kasığımda yoğunlaşan ağrım oluyo arada. kurbanlık gibi bekliyom öleee
evt o tecrubeli anne ben daha acemi ne olacak bilmiyorum
yarınmıydı regl az kaldı yaa inşallah kırmızı gelmezz
günaydın hatunlar
ben dahada fenaladım ama işe gelmek zorundaydım bu arada keyfim hiç yok benmiyim hastalanamayıp ruhsal buhran yaşayan kocammı bilemedim kavga edip duruyoruz facede grup konusuna takmış akşam girdik birbirimize zaten hastayım canım burnumdaben bi süre uzak durabilirim haberiniz ola
günaydın hatunlar
ben dahada fenaladım ama işe gelmek zorundaydım bu arada keyfim hiç yok benmiyim hastalanamayıp ruhsal buhran yaşayan kocammı bilemedim kavga edip duruyoruz facede grup konusuna takmış akşam girdik birbirimize zaten hastayım canım burnumdaben bi süre uzak durabilirim haberiniz ola
1 mart canım. yani son 2 aydaki düzene göre, şaşmazsa. eğer regl olacaksam da bugün yarın kahverengi lekelenmelerimin başlaması lazım.
günaydın canımmm..
hatırlarsın bi ara benimki de takmıştı kafayı buraya, histerik histerik ne topiği, ne konuşuyosun, ne yazıyosun,yasa dışı bi şey var mı, hamilelik ile kafanı yoruyosun. hatta girmiş incelemiş profilimi falan. meraklı işte. ama geçti şimdi.
aaabak kızarım enişteye fulimizi bizden alamazzz
canım çok kötüysen özeldede çalışsan rapor hakkın var rapor alıp evde yatsaydın canım burdan uzak durmana gerek yokki kocan gündüz yanında değilll
ayy inşallah başlamaz o zaman canımmmm gögüslerin nasıl peki benimkinin başları çok büyüdü ya şaşırıyoruz kocamla
ya yok o buraya takılmıyodu su facede grup açtık ya yok özelmiş face ne gerek varmış derken burayada taktıhastayım mecalim yok kavga etmeye dedim silicekmişim gruptan kendi çıkarmış hatta girmiş beni ben akşam yine ekledim kendinimi o kendi bildiğini okuyo ben kendibildiğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?