Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yawrum eğer kırmızı gelecek olsaydı senin lekelenme başlamıştı şimdiye dek die düşünüyorum hadi patla bize bombayı moralim çok bozuk benim fatmikim bana umut oldu sende üstüne şerbet ol

yok kuzum ya gelende yok gidende tık yok ne belirti ne bişey acayip canım sıkılıyo çok zormuş hastalanamamak

yawrum eğer kırmızı gelecek olsaydı senin lekelenme başlamıştı şimdiye dek die düşünüyorum hadi patla bize bombayı moralim çok bozuk benim fatmikim bana umut oldu sende üstüne şerbet ol

canımmm benimmm. kendimi zor tutuyorum inan test yapmamak için eğer cuma olmazsam cumartesi sabah mutlaka test yapıcam.
bebeğim sen zaten şerbetlisinnn yawrummm. tadini yirim kıs senin.
bu arada benim canım acaip ayran istiyo son 3-4 gündür. eve giderken yanda market var bir ekmek 1lt ayran alıp çıkıyom akşam. en sonunda dün 2,5 litrelik aldım. yeminlen ayran derken bile şu an ağzım sulanıyo fulim umarım tüm bu yaşadıklarım psikolojik değildir.

DEĞİLDİR BEBEĞİM DEĞİLDİR HAYIRLISI İLE GELİCEK GÜZEL HBR ÖYLE HİSSEDİYORUM AMA İNŞALLAH YANILMAM HANİ KÜR FLN YAPMAMIŞ OLSAN NEYSE BU KÜR BENİ ÇOK UMUTLANDIRIYO RABBİM İNŞALLAH GÜLDÜRÜCEK YÜZÜMÜZÜ YİNE FATMİKİMİN BEBİŞİNE KARDEŞ GELİCEK

doktoru tekrar arasan fulim. Ilaç bittikten sonra kaç güne kadar yolu var regl olmak için.

kuzum ben perşembe gittim dra 6 gün ilaç içiceksin dedi perşembeden basladım içmeye dediki ilacı içerken hastalanırsan bırak peki dedim ilaç bitip hastalanmazsam ne yapıcam 10 daha bekliycez dedi ben anlamadım :44::44::44:birde 19mm bi yumurta var ya çatladı geri çekilmedi yada yeni çetladı dio kısacası ben bi b.k anlamadım madem yeni çatlıyosa zaten 14 gğn sonra hasta olucam neden :44::44:

evet canım erkerte kullanıyomuş klomeni
sperm sayısı ve hızı için bakalım inşallah ona gerek kalmaz
ayrıca ben sendende bekliyorum valla güzel bi haber

tatlım rapor alıp gitsene niye kendine eziyet ediyosun
hem enişte beye söyle çekerim kulaklarını valla ne o öyle
ben uzak kalcam falan kızıyorum ha biz sensiz naparız

tatlım rapor alıp gitsene niye kendine eziyet ediyosun
hem enişte beye söyle çekerim kulaklarını valla ne o öyle
ben uzak kalcam falan kızıyorum ha biz sensiz naparız

ablam asabım bozuk işte buraya karışamazda grup içinde bi çözüm bulucam artık halim iyi olsa vercem ağzının payınıda ben menapozlu gibiyim sıkıntısı onu vuruyo herhalde çok gergin bu günlerde bende her lafı totomdan anlamaya müsaitim

sen üzme canını canımmmm ben iyiyim fena değilim ama benim pantolon almam lazım kilo almıştım ya zatennnn çok sıkıyorr şimdi

damarlandı mı bende biraz damarlanma varr
evet canım az az oluyorrr

yapma bitanem kırma kocişini o sana lazım
inan bizlerin kocişlerinden başka nazını çekicek kimseleri yok
hem anlıyorum sen sıkıntılısın şuan kırmızı gelse rahatlıycan ama
inan onlarında böyle sıkıntılı günleri oluyo
hadi bakiyim üzmek yok birbirinizi kızarım haaa

allah allah ama kendin yap kuzum hatta yoğurdu kendin maya benim kayınvalidem mayalıyor sağolsun

sen üzme canını canımmmm ben iyiyim fena değilim ama benim pantolon almam lazım kilo almıştım ya zatennnn çok sıkıyorr şimdi

damarlandı mı bende biraz damarlanma varr
evet canım az az oluyorrr

kuzum beli sıkı şeyler giyme ihmal etme al pantalon al yada tayt giy kurban olduğumm yerim onu minnak bedenini ben yaaa

ablacım umarım yazdıklarımı görürsün bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim. ben yine hamileyim bu sefer biraz daha belirgin minnak

Ayyy, aman Allah'ım maşallah bin kere. Nasıl sevindim şu an anlatamam canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu sefer tatlım. Darısı diğer kızların başına inşallah.Değerin kaç, kendini nasıl hissediyorsun. İnşallah sorunsuz geçer bitanesi. Bak sana bu ayı boş geçme demiştik:) İyi ki yapmışsın. Adamcığın ne dedi bu işe peki:)) Şok olmuştur:)) Ayy çok sevindim yaaa.

valla takmamaya çalışıp uzatmıyorum ablacım yoksa salya sümük bırakıcam kendimi o yüzden he diyip kafamı çeviriyorum diğer yöne ben düşmüşüm kendi derdime

valla takmamaya çalışıp uzatmıyorum ablacım yoksa salya sümük bırakıcam kendimi o yüzden he diyip kafamı çeviriyorum diğer yöne ben düşmüşüm kendi derdime

ne salya sümüğü kız kım silek iş yerinde senin sümüğünü

hadi hadi mi mesaj çek kocişine accuk şöyle işveli tarafından
bak gör nasıl yelkenleri suya indiriyo

kuzum beli sıkı şeyler giyme ihmal etme al pantalon al yada tayt giy kurban olduğumm yerim onu minnak bedenini ben yaaa

öğlen çıkıp alsam mı acaba yada hafta sonu alırım şimdilik kotumu giyiyorummm daha bol beli

ablacım çok heyecanlı ya şimdi gerçekten hamile gibi hissediyorum cici 1049 çıktı benimm sonucum dün güzel dimi ablacımmmm
kocamm çok mutlu gülüp duruyorrrrr önce korktu doktoru dinlemedik diyee ama çok ii

Canım senin işinden ben bişey anlamadım. 19 mm yumurta çatlamak üzere olan bir yumurtadır. Çatlasayydı şekli bozulurdu ve doktor bunu anlardı. Senin yumurtan çatlamadığı için adet olamadın. Belki 22-23 mm kadar yolu var. Belki bu ara çatladı. Sen yine de çalışmaları sıkı tutsaydın. Nasıl çatlayıp çatlamadığını anlamaz. Sana progestan testi de verebilirdi. O testle çatlayıp çatlamadığ belli oluyor. Sana adet söktürmesi için civan perçemini önereceğim ama belki yumurtan çatlamış ve döllenmiştir. Bu ot düşüğe sebep olur. Eğer o dönemde ilişki olmadığına eminsen bu otu al ve iki gün çayını iç. Hemen tesirini gösteriyor. Aylarca bu ot sayesinde adet oldum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…