- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.161
öğlen çıkıp alsam mı acaba yada hafta sonu alırım şimdilik kotumu giyiyorummm daha bol beli
ablacım çok heyecanlı ya şimdi gerçekten hamile gibi hissediyorum cici 1049 çıktı benimm sonucum dün güzel dimi ablacımmmm
kocamm çok mutlu gülüp duruyorrrrr önce korktu doktoru dinlemedik diyee ama çok ii
öğlen çıkıp alsam mı acaba yada hafta sonu alırım şimdilik kotumu giyiyorummm daha bol beli
ablacım çok heyecanlı ya şimdi gerçekten hamile gibi hissediyorum cici 1049 çıktı benimm sonucum dün güzel dimi ablacımmmm
kocamm çok mutlu gülüp duruyorrrrr önce korktu doktoru dinlemedik diyee ama çok ii
tatlım giyme beli dar şeyler
hem bak bugün çarşamba fatih pazarı var
orda oluyo hamile kıyafetleri git al hemen
ne salya sümüğü kız kım silek iş yerinde senin sümüğünü
hadi hadi mi mesaj çek kocişine accuk şöyle işveli tarafından
bak gör nasıl yelkenleri suya indiriyo
Canım senin işinden ben bişey anlamadım. 19 mm yumurta çatlamak üzere olan bir yumurtadır. Çatlasayydı şekli bozulurdu ve doktor bunu anlardı. Senin yumurtan çatlamadığı için adet olamadın. Belki 22-23 mm kadar yolu var. Belki bu ara çatladı. Sen yine de çalışmaları sıkı tutsaydın. Nasıl çatlayıp çatlamadığını anlamaz. Sana progestan testi de verebilirdi. O testle çatlayıp çatlamadığ belli oluyor. Sana adet söktürmesi için civan perçemini önereceğim ama belki yumurtan çatlamış ve döllenmiştir. Bu ot düşüğe sebep olur. Eğer o dönemde ilişki olmadığına eminsen bu otu al ve iki gün çayını iç. Hemen tesirini gösteriyor. Aylarca bu ot sayesinde adet oldum ben.
:) Ben dün esprili hamile penyesi aldım canım. İçimde kalmıştı. Diğer hamileliklerimde kaynanamlar yüzünden hiç bir istediğimi alıp giyememiştim. Pantolona izin vermiyorlardı. Şimdi canım ne isterse onu giyeceğim inşallah:))) Evet dar pantolonlar bebeğe şimdilik zarar vermez ama anneyi rahatsız edebilir. Çünkü bu bir kaç hafta gaz şişkinliği çok olacak.
ıııııı ıııhhhh çekmiycem işteeeeee
istersen al bakın bi pazara ama beli sıkı şeyler giyme kuzummm
ablamm bilmiyorum yaa en son 12 ocakta hasta oldum ben daha hala tık yok gittim 19 mm dedi tarlusal verdi geçen hafta perşembe gittim adetinde 4 günü hormon test yapıcakmısım gelen giden yok zaten birde pazar günü akıntım geldi benim o gün birlikteliğimiz oldu ama sanmıyorum ondan bişey geleceğini silindim hemen duşa girdim çünkü
ablamm bilmiyorum yaa en son 12 ocakta hasta oldum ben daha hala tık yok gittim 19 mm dedi tarlusal verdi geçen hafta perşembe gittim adetinde 4 günü hormon test yapıcakmısım gelen giden yok zaten birde pazar günü akıntım geldi benim o gün birlikteliğimiz oldu ama sanmıyorum ondan bişey geleceğini silindim hemen duşa girdim çünkü
tatlım giyme beli dar şeyler
hem bak bugün çarşamba fatih pazarı var
orda oluyo hamile kıyafetleri git al hemen
Maşallah sübhanallah çok güzel bir değer. Adetin ne gündü. İkiz midir nedir kız bu:))) İnşallah kısa zamanda keseni ve kalp atışını da görürsün. Biz de dün gördük bebişimizi:)) Maşallah adama benzemiş, kolu bacağı ayrı oynuyor. Benimki 3. olduğu halde bu kadar heyecanlanııyorsam seni düşünemiyorum bile. Allahım canı gönülden diliyorum buradaki bütün kızlar hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalsın ve bebeklerine kavuşsunlar...
bende aynı durumdayım bende diğer hamileliklerimde
pek giyememiştim ama şimdi hamile kalıyım oooo neler neler alıp giycem
hamile kıyafeti için erken belki ama daha büyük pantolon alabilirimm bebeğe bişi olursa üzülürümm aldıklarıma
saol ablam en son düşük yaptığımda 21 ocakta başladı kanamam 21 şubat baz alırsak 6 gün geçmiş oluyor ikiz değildir heralde ablacımm çok heyecanlıyım gerçekten ama temkinliyimmm
hamile kıyafeti için erken belki ama daha büyük pantolon alabilirimm bebeğe bişi olursa üzülürümm aldıklarıma
saol ablam en son düşük yaptığımda 21 ocakta başladı kanamam 21 şubat baz alırsak 6 gün geçmiş oluyor ikiz değildir heralde ablacımm çok heyecanlıyım gerçekten ama temkinliyimmm
:) Ben dün esprili hamile penyesi aldım canım. İçimde kalmıştı. Diğer hamileliklerimde kaynanamlar yüzünden hiç bir istediğimi alıp giyememiştim. Pantolona izin vermiyorlardı. Şimdi canım ne isterse onu giyeceğim inşallah:))) Evet dar pantolonlar bebeğe şimdilik zarar vermez ama anneyi rahatsız edebilir. Çünkü bu bir kaç hafta gaz şişkinliği çok olacak.
6 gün geçmişse normal değer. Ama çok sağlam bir değer maşallah. Doktor başka bir sorunun olmadığını söylemişti zaten. Pıhtılaşma falan, ya da genetik. O yüzden için rahat olsun. Gerçi ben bile hala rahat değilim 3 ay dolacak bir hafta sonra. Ama bu tedirginlik bile insanı dinç tutuyor. Zaman çabucak geçecek göreceksin. Bebeğin tutunup büyüyecek.
yok hamile kıyafeti değilde hani beli daha geniş bişey
yada lastikli
Müsadenizle kızlar, acilen çıkmak zorundayım. Bu bulantılar beni öldürecek. Yine gelirim inşallah. Reçel ne alemde bu arada. Hasta oldu mu? Anti , çilek nerelerde?Neyse rastlaşırız inşallah. Didem
yine gel ablacım bizi habersiz bırakmaaa
tazeee annemmm benim. didoş duymasın taze annelik sıfatı bitti onun o artık tecrübeli anne en azından bize göre
ben iyiim canım. regl ağrısına benzer ama daha çok sol kasığımda yoğunlaşan ağrım oluyo arada. kurbanlık gibi bekliyom öleee
Müsadenizle kızlar, acilen çıkmak zorundayım. Bu bulantılar beni öldürecek. Yine gelirim inşallah. Reçel ne alemde bu arada. Hasta oldu mu? Anti , çilek nerelerde?Neyse rastlaşırız inşallah. Didemcim altta adını gördüm. Sevgiler sana da tatlım. Nasıl gidiyor seninki:)) Şimdilik hoşçakalın, gelirim yine.
günaydın kızlar hepinizee okuya okuya geldim... Benim sıfatım artık tecrübeli anne olacak :)) Bak aynur ablayla ben fatmaya tavsiyelerde bulunmaya başladık sayılırD Artık fatma da bizden öğrendiklerini sizlere söyler hamiş kaldığınızda :))
günaydın aynur abla yetişemedim sana ama olsun :) Benim bebeğin de elleri ayakları yüzü belliydi çok güzel bir duygu gerçekten :) Bir de bu dar pantolonlar gerçekten çok rahatsız ediyor benim şişkinliğim pek kalmadı ama genişledim galiba sıkıyolar bende tayt giyiyorum artık en rahatı :)
Benim de iyi gidiyor bir sıkıntımız yok bulantılar da pek kalmadı. Sen nasılsın? Biraz daha zor geçiyo galiba senin hamileleiğin?
diğer kızlar hepinize de günaydıınnn tembelliğim üstümde kusura bakmayın tek tek yazamadım
kızlar patronumla tlfnda konuştum sesimi duyunca ürktübana git eve dinlen dedi malum yarın ay sonu ödemelerim var sağlam olmam lazım o yüzden ben masamı topliyıp çıkıcam evden laf yetiştiririm artıkın
fatmikimm al tabi tayt fln giy sen rahat etki yiğenimde rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?