- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.181
canımm güzel anne tecrübelerinden faydalanacağım tabiki allah sağsalimm kucağımıza almaya nasip etsinnn bebeklerimizi
kızlar patronumla tlfnda konuştum sesimi duyunca ürktübana git eve dinlen dedi malum yarın ay sonu ödemelerim var sağlam olmam lazım o yüzden ben masamı topliyıp çıkıcam evden laf yetiştiririm artıkın
fatmikimm al tabi tayt fln giy sen rahat etki yiğenimde rahat etsin
işler bi an yoğunlaştı he heee geldim ama yine.
fuulliiiii radyoda demet akalın GİDERLİ ŞARKILAR çalıyo. valla sen geldin aklıma hemennn
işyerinde tayt giyemeyiz malum kamu kurumu hem kocamda izin vermez bana ama beli bol rahat pantolon alıcam kumaş pantolon
işyerinde tayt giyemeyiz malum kamu kurumu hem kocamda izin vermez bana ama beli bol rahat pantolon alıcam kumaş pantolon
kızlar yaaa canım sıkılıyo zatennn sizlerde konuşuun birazzzzz
evet ben çok giderliyim bu araaa
hımm sizde birde o vardı değil mi neyse sen rahat edecein şeyler al kuzucumm sen bilirsin en uygununu
iş yerinde zaten giyemezsin de evde giy canım üstüne uzun bişeyle. İş yerinde de elbise türü şeylerle raht edersin .:)
canım benim kafam karıştı :44: 19 mm yumurta bikaç gün içinde çatlıcak yumurta demektir. yoksam anca mı çatlıyon sen. çatlasa sarı cisim denen bi şey oluşuyo doktor görürdü mutlaka. öyleyse bu ayı kapatmadın demektir. sen yine de içtiklerine dikkat et şeker.kuzum ben perşembe gittim dra 6 gün ilaç içiceksin dedi perşembeden basladım içmeye dediki ilacı içerken hastalanırsan bırak peki dedim ilaç bitip hastalanmazsam ne yapıcam 10 daha bekliycez dedi ben anlamadım :44::44::44:birde 19mm bi yumurta var ya çatladı geri çekilmedi yada yeni çetladı dio kısacası ben bi b.k anlamadım madem yeni çatlıyosa zaten 14 gğn sonra hasta olucam neden :44::44:
inşallahhh ablacımmm eşim de çok heyecan yaptı bu ay. o da kuzu kuzu bekliyoevet canım erkerte kullanıyomuş klomeni
sperm sayısı ve hızı için bakalım inşallah ona gerek kalmaz
ayrıca ben sendende bekliyorum valla güzel bi haber
hiç damara dikkat etmedim canım. akşam bakayımsen üzme canını canımmmm ben iyiyim fena değilim ama benim pantolon almam lazım kilo almıştım ya zatennnn çok sıkıyorr şimdi
damarlandı mı bende biraz damarlanma varr
evet canım az az oluyorrr
evet canım ayran ayran diye sayıklıyorum evde. geçen hamişliğimde de karpuzdu. eşim allahtan ulaşılabilir şeylere aşeriyon diye (tabi sen anla artık eşim hamişlik etiketini yaıştırdı banaallah allah ama kendin yap kuzum hatta yoğurdu kendin maya benim kayınvalidem mayalıyor sağolsun
hoş geldin ve güle güle ablacımm. inşalahhh hepimiz tek tek patlatıcaz haberleri.Maşallah sübhanallah çok güzel bir değer. Adetin ne gündü. İkiz midir nedir kız bu:))) İnşallah kısa zamanda keseni ve kalp atışını da görürsün. Biz de dün gördük bebişimizi:)) Maşallah adama benzemiş, kolu bacağı ayrı oynuyor. Benimki 3. olduğu halde bu kadar heyecanlanııyorsam seni düşünemiyorum bile. Allahım canı gönülden diliyorum buradaki bütün kızlar hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalsın ve bebeklerine kavuşsunlar...
ben daha olmadım ablacım. 1 mart günüm bekliyorummMüsadenizle kızlar, acilen çıkmak zorundayım. Bu bulantılar beni öldürecek. Yine gelirim inşallah. Reçel ne alemde bu arada. Hasta oldu mu? Anti , çilek nerelerde?Neyse rastlaşırız inşallah. Didemcim altta adını gördüm. Sevgiler sana da tatlım. Nasıl gidiyor seninki:)) Şimdilik hoşçakalın, gelirim yine.
hoşgeldin tecrübeli annecikkkgünaydın kızlar hepinizee okuya okuya geldim... Benim sıfatım artık tecrübeli anne olacak :)) Bak aynur ablayla ben fatmaya tavsiyelerde bulunmaya başladık sayılırD Artık fatma da bizden öğrendiklerini sizlere söyler hamiş kaldığınızda :))
günaydın aynur abla yetişemedim sana ama olsun :) Benim bebeğin de elleri ayakları yüzü belliydi çok güzel bir duygu gerçekten :) Bir de bu dar pantolonlar gerçekten çok rahatsız ediyor benim şişkinliğim pek kalmadı ama genişledim galiba sıkıyolar bende tayt giyiyorum artık en rahatı :)
Benim de iyi gidiyor bir sıkıntımız yok bulantılar da pek kalmadı. Sen nasılsın? Biraz daha zor geçiyo galiba senin hamileleiğin?
diğer kızlar hepinize de günaydıınnn tembelliğim üstümde kusura bakmayın tek tek yazamadım
allaha şükürrr insafa gelmiş dicem ama yine kendini düşünüyo pisss patronnn...yarının hesabını yapıyo. olsun buna da şükür. git kuzum dinlen evde.kızlar patronumla tlfnda konuştum sesimi duyunca ürktübana git eve dinlen dedi malum yarın ay sonu ödemelerim var sağlam olmam lazım o yüzden ben masamı topliyıp çıkıcam evden laf yetiştiririm artıkın
fatmikimm al tabi tayt fln giy sen rahat etki yiğenimde rahat etsin
yawruşumm sıkma sen canını ben giderliyim zati bu ara eve atım kendimi laf yetiştiririm bol bol
sen evine git dinlen uyu bi güzel bebeğimm en kısa zamanda iyileş bide bitki çayı iç bol bol
evet kuzum evde zaten eşofmanlar taytlar
ben düğün öncesi çok zayıflamıştım şimdi kilo aldım o zaman aldığım pantolonlarım sorun çıkarıyor şimdilik
sana bi şey demedim fulicimmmm üstüne alınma :) Ama eve gidince hem dinlenirsin hem laf yetiştirirsin :)
Anladım canım evlenince kilo alırsın derlerdi de inanmazdım
kızlar yaaa canım sıkılıyo zatennn sizlerde konuşuun birazzzzz
hayırdır bebeğim neden sıkılıyor canın
hiç damara dikkat etmedim canım. akşam bakayım
evet canım ayran ayran diye sayıklıyorum evde. geçen hamişliğimde de karpuzdu. eşim allahtan ulaşılabilir şeylere aşeriyon diye (tabi sen anla artık eşim hamişlik etiketini yaıştırdı bana)
kendim mayalamam için temiz hijyenik süt bulmam lazım canım. buralarda öle tanıdığım yok. bi ara tavsiye üzerine iş yerine gelen bir köylü kadınından almıştım ama o da bozdu bıraktım .bi de hamişlikte benim doktorum paztörize olmuş ürünle kullan dedi. çiğ süt ve süt ürünlerinden geçen bi koli basil varmış. anne ve bebek için tehlikeli. o yüzden markalı pastörüze ürünler alıyorum 1 aydır eve.
..
tubişcim hazır ayran ve yoğurt alma. Mayalamak için süt bulamıyorsan ve doktorun da tavsiye etmemiş. PAstorize sütten kendin yoğurt yapıp ayran yapabilirsin. :)
Ben hazır almıyorum süt de ypurtta, bi sütcüm var ondan alıyodum sütleri ama acayip birşey kokuyo çook huylandım yoğurdunu bile yiyemedim. Köyden kayınvalidem gönderecek yoğurt en azından kendi inekleri kendi yapıyo yoğurdu sağlıklı olacaktır.
Bu aradaaaa kızlar facede grubu ne ara kurdunuz sessiz sedasızz yaaa :))
sana bi şey demedim fulicimmmm üstüne alınma :) Ama eve gidince hem dinlenirsin hem laf yetiştirirsin :)
Anladım canım evlenince kilo alırsın derlerdi de inanmazdım
Dün kötü rüya gördüm, sonra akşam da eşimle biraz sorun yaşadık. Sorun da saylmaz da aslında üzdüm onu. ETkisinden kurtulamadım. Bir de bu ara iş sıkıntısı yaşıyorum öyle yanii
aileye yakın olmanın avantajı fatma ve sendeki. ben maalesef gurbette her işmi kendim halletmem gerekiyo canım. hazır ayran ve sütte ne varbi de pastörize sütten mayalanıyor mu ben olmuyo diye biliyorum.
aileye yakın olmanın avantajı fatma ve sendeki. ben maalesef gurbette her işmi kendim halletmem gerekiyo canım. hazır ayran ve sütte ne varbi de pastörize sütten mayalanıyor mu ben olmuyo diye biliyorum.
Tubişim ailesine fatma yakın ama ben uzağım gurbetteyim. Senin gibi yani her işimi kendim halletmem gerekiyor ama kargo denen bir şey varDD o şekilde halledecez artık :)
pastorize sütten mayalanıyo canım ben hiç denemedim ama yengem hep öyle yapardı. hazır yoğurt kanser yapıyormuş daha geçenlerde haberlerde çıkmıştı. Katkı maddesi oluyor ya içinde o yüzden dedim. Pastorize süt için bir şey diyemeyeceğim.
pastorize değilde fünlük şişe sütten mayalıyor bizim ablalarr güzel oluyor
annem yakın evet ama aynı şehirde olmadıktan sonra fayda etmezz kiii onlar izmitte biz istanbulda
evet canım ben kayınvalideni kstedmiştim yanında diye ve eltin filan var ya o açıdan. Yoksa annenin izmitte olduğunu biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?