Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canımm güzel anne tecrübelerinden faydalanacağım tabiki allah sağsalimm kucağımıza almaya nasip etsinnn bebeklerimizi

amin canım inşalahhh hayırlısıyla doğsunlar da sevelim :) Tabi ondan önce karnımızda tekmelerini hissetseydik :)I

fulyacımm git dinlen iyi olur. Patron bile acıdıysa sana yaniii .. Evden katıl bize ama:)

işler bi an yoğunlaştı he heee geldim ama yine.
fuulliiiii radyoda demet akalın GİDERLİ ŞARKILAR çalıyo. valla sen geldin aklıma hemennn

evet ben çok giderliyim bu araaa

işyerinde tayt giyemeyiz malum kamu kurumu hem kocamda izin vermez bana ama beli bol rahat pantolon alıcam kumaş pantolon

hımm sizde birde o vardı değil mi neyse sen rahat edecein şeyler al kuzucumm sen bilirsin en uygununu

işyerinde tayt giyemeyiz malum kamu kurumu hem kocamda izin vermez bana ama beli bol rahat pantolon alıcam kumaş pantolon

iş yerinde zaten giyemezsin de evde giy canım üstüne uzun bişeyle. İş yerinde de elbise türü şeylerle raht edersin .:)

evet ben çok giderliyim bu araaa

hımm sizde birde o vardı değil mi neyse sen rahat edecein şeyler al kuzucumm sen bilirsin en uygununu

sen evine git dinlen uyu bi güzel bebeğimm en kısa zamanda iyileş bide bitki çayı iç bol bol

iş yerinde zaten giyemezsin de evde giy canım üstüne uzun bişeyle. İş yerinde de elbise türü şeylerle raht edersin .:)

evet kuzum evde zaten eşofmanlar taytlar
ben düğün öncesi çok zayıflamıştım şimdi kilo aldım o zaman aldığım pantolonlarım sorun çıkarıyor şimdilik

hepiciğinize laf yetiştircem şimdi savuuluunnnnn
canım benim kafam karıştı :44: 19 mm yumurta bikaç gün içinde çatlıcak yumurta demektir. yoksam anca mı çatlıyon sen. çatlasa sarı cisim denen bi şey oluşuyo doktor görürdü mutlaka. öyleyse bu ayı kapatmadın demektir. sen yine de içtiklerine dikkat et şeker.
dr. amma konuşmuş ha ne öle ne böle. verdiği ilaçların bebiş olursa zararı yoktur di mi.

evet canım erkerte kullanıyomuş klomeni
sperm sayısı ve hızı için bakalım inşallah ona gerek kalmaz
ayrıca ben sendende bekliyorum valla güzel bi haber
inşallahhh ablacımmm eşim de çok heyecan yaptı bu ay. o da kuzu kuzu bekliyo

sen üzme canını canımmmm ben iyiyim fena değilim ama benim pantolon almam lazım kilo almıştım ya zatennnn çok sıkıyorr şimdi

damarlandı mı bende biraz damarlanma varr
evet canım az az oluyorrr
hiç damara dikkat etmedim canım. akşam bakayım

allah allah ama kendin yap kuzum hatta yoğurdu kendin maya benim kayınvalidem mayalıyor sağolsun
evet canım ayran ayran diye sayıklıyorum evde. geçen hamişliğimde de karpuzdu. eşim allahtan ulaşılabilir şeylere aşeriyon diye (tabi sen anla artık eşim hamişlik etiketini yaıştırdı bana)
kendim mayalamam için temiz hijyenik süt bulmam lazım canım. buralarda öle tanıdığım yok. bi ara tavsiye üzerine iş yerine gelen bir köylü kadınından almıştım ama o da bozdu bıraktım .bi de hamişlikte benim doktorum paztörize olmuş ürünle kullan dedi. çiğ süt ve süt ürünlerinden geçen bi koli basil varmış. anne ve bebek için tehlikeli. o yüzden markalı pastörüze ürünler alıyorum 1 aydır eve.

hoş geldin ve güle güle ablacımm. inşalahhh hepimiz tek tek patlatıcaz haberleri.

ben daha olmadım ablacım. 1 mart günüm bekliyorumm
antiyi gören yok henüzzzz

hoşgeldin tecrübeli annecikkk

allaha şükürrr insafa gelmiş dicem ama yine kendini düşünüyo pisss patronnn...yarının hesabını yapıyo. olsun buna da şükür. git kuzum dinlen evde.
kocişi de ara ben eve gidiyom diye hava at şaka tabe...

yawruşumm sıkma sen canını ben giderliyim zati bu ara eve atım kendimi laf yetiştiririm bol bol

sana bi şey demedim fulicimmmm üstüne alınma :) Ama eve gidince hem dinlenirsin hem laf yetiştirirsin :)

Anladım canım evlenince kilo alırsın derlerdi de inanmazdım

tubişcim hazır ayran ve yoğurt alma. Mayalamak için süt bulamıyorsan ve doktorun da tavsiye etmemiş. PAstorize sütten kendin yoğurt yapıp ayran yapabilirsin. :)

Ben hazır almıyorum süt de ypurtta, bi sütcüm var ondan alıyodum sütleri ama acayip birşey kokuyo çook huylandım yoğurdunu bile yiyemedim. Köyden kayınvalidem gönderecek yoğurt en azından kendi inekleri kendi yapıyo yoğurdu sağlıklı olacaktır.

Bu aradaaaa kızlar facede grubu ne ara kurdunuz sessiz sedasızz yaaa :))

bi git bak bakalım damarlımı değil mi

en kötü günlük süt al onu mayala bebeğimm bizim ofisteki ablalar öyle yapıyorlarr hem kaynayınca biliyosun mikroplar ölüyorrr

aileye yakın olmanın avantajı fatma ve sendeki. ben maalesef gurbette her işmi kendim halletmem gerekiyo canım. hazır ayran ve sütte ne var bi de pastörize sütten mayalanıyor mu ben olmuyo diye biliyorum.

sana bi şey demedim fulicimmmm üstüne alınma :) Ama eve gidince hem dinlenirsin hem laf yetiştirirsin :)

Anladım canım evlenince kilo alırsın derlerdi de inanmazdım

alınıyorrr valla hemde benim gibi zor zar kilo verirsen hemencik geri alırsınnnn

Dün kötü rüya gördüm, sonra akşam da eşimle biraz sorun yaşadık. Sorun da saylmaz da aslında üzdüm onu. ETkisinden kurtulamadım. Bir de bu ara iş sıkıntısı yaşıyorum öyle yanii

hayır olsun canım sen kötüye yormaaa bebeğimm güzel olur inşallahhh

aileye yakın olmanın avantajı fatma ve sendeki. ben maalesef gurbette her işmi kendim halletmem gerekiyo canım. hazır ayran ve sütte ne var bi de pastörize sütten mayalanıyor mu ben olmuyo diye biliyorum.

kuzucum benim annemde burda değil kayınvalidem de misafir mecbur öğreneceğim bende böyle şeyleriiii kendim için değilse bile bebek içinnnn

Tubişim ailesine fatma yakın ama ben uzağım gurbetteyim. Senin gibi yani her işimi kendim halletmem gerekiyor ama kargo denen bir şey var DD o şekilde halledecez artık :)

pastorize sütten mayalanıyo canım ben hiç denemedim ama yengem hep öyle yapardı. hazır yoğurt kanser yapıyormuş daha geçenlerde haberlerde çıkmıştı. Katkı maddesi oluyor ya içinde o yüzden dedim. Pastorize süt için bir şey diyemeyeceğim.

pastorize değilde fünlük şişe sütten mayalıyor bizim ablalarr güzel oluyor
annem yakın evet ama aynı şehirde olmadıktan sonra fayda etmezz kiii onlar izmitte biz istanbulda

pastorize değilde fünlük şişe sütten mayalıyor bizim ablalarr güzel oluyor
annem yakın evet ama aynı şehirde olmadıktan sonra fayda etmezz kiii onlar izmitte biz istanbulda

evet canım ben kayınvalideni kstedmiştim yanında diye ve eltin filan var ya o açıdan. Yoksa annenin izmitte olduğunu biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…