- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.201
kışları kayınvalidem olacak 2 haftaya memlekete dönüyor sanırım
eltimi de biliyosun o da hamile kendisine anca bakıyorrr
Kayınvaliden az daha dursa sana bakardı çünkü bulantıların filan başlayacak ya eve bakacak bir adam lazım oluyor o zamanlarda :))
pastorize değilde fünlük şişe sütten mayalıyor bizim ablalarr güzel oluyor
annem yakın evet ama aynı şehirde olmadıktan sonra fayda etmezz kiii onlar izmitte biz istanbulda
kocammm bakar artık allahtan zor bir adam değilde öyle büyük istekleri olmaz girer kendi yapar beni üzmez olmazsa annem yada kız kardeşim gelir çok kötü olursammm
gene de yakın bacım benimkiler 826 km 14 saat uzakta
şu an odamda 3 tane hamile var. 2si bizim burdan biri ilden geldi. tam hamiş muhabbetinin içindeyim yani şimdi.
benim koca da pervane böceği gibi döner etrafımda amaa performans düşüktür azcıkınçok istekleri olmaz ama acımızdan ölebilirizzz
nabıonuz kızçelerimmmm ben evimdeyimmm solona yatak yaptım valla tv karsımda bişilerde atıştırdım ilaçta içtim az sonra sızatrım bi baklım deim ne ediyonuz die bu gündüzleride izlencek bi, cacık yokmuş beyaaa
ayy gündüz hep doktorlar oluyor ya bende sevmiyorum bana herşey yakışırı izle karılar nasıl kavga ediyor çok komikkkk
selam kizlar nasilsiniz gecmisi okudum biraz ama toparlayamiyrum kafami bugunn regl bunalimina gidim
hehehe o açık şimdi hem ona bakıyom hem yerleşiyorum yerime şimdi pc kapatıcam tlfndan bağlanırım bebekşmmm
selam kizlar nasilsiniz gecmisi okudum biraz ama toparlayamiyrum kafami bugunn regl bunalimina gidim
Kızlar ben yatıp dinleneyim öperim sizleri
ayy kuzumm iyice beter oldun calismaktan dimi, iyi olmus izin alip eve geldigin,umarim dinlenince daha iyi olursun.keske cuma olsaydi da bugun 2 gun daha dinlenme sansin olurdu.Gel kuzum halay çekelim senle bende bunalımım gelmeyen kırmızılarım yüzünden birde evdeyim yatıyorum ben
fatma dr.a gitmemeye karar verdim. daha dogrusu esimle karar verdik.cok kafama taktigimi soyledi hakli da. raporlarima baktim 7 ay olmus biz korunmayi birakali.toplasan 3-4 kere sIkI calismisizdir. cok abartiyormusum. olacakmis ama ben sabirsizmisim.kendimi dnlememeliymisim bu kadar. hak verdim esime. gitmeyecegim dr.a. biraz daha bekleyecegimkuzum ya sıyrıl bu durumdan gelecek aya daha güzel hazırlannn
Kızlar ben yatıp dinleneyim öperim sizleri
ayy kuzumm iyice beter oldun calismaktan dimi, iyi olmus izin alip eve geldigin,umarim dinlenince daha iyi olursun.keske cuma olsaydi da bugun 2 gun daha dinlenme sansin olurdu.
fatma dr.a gitmemeye karar verdim. daha dogrusu esimle karar verdik.cok kafama taktigimi soyledi hakli da. raporlarima baktim 7 ay olmus biz korunmayi birakali.toplasan 3-4 kere sIkI calismisizdir. cok abartiyormusum. olacakmis ama ben sabirsizmisim.kendimi dnlememeliymisim bu kadar. hak verdim esime. gitmeyecegim dr.a. biraz daha bekleyecegim
iyi uykular kuzum ben de optum
slm kızlar beni hatırladınız mı hamileyim diye sizinle paylaşmıştım malesef olmadı bebeğimi aldılar benden o benimle kalmak istemedi.
kendimi çok kötü hissediyorum şimdi tekrar denemek istiyorum beklemek istemiyorum..
sizce ne yapmalıyımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?