Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kışları kayınvalidem olacak 2 haftaya memlekete dönüyor sanırım
eltimi de biliyosun o da hamile kendisine anca bakıyorrr

Kayınvaliden az daha dursa sana bakardı çünkü bulantıların filan başlayacak ya eve bakacak bir adam lazım oluyor o zamanlarda :))

Kayınvaliden az daha dursa sana bakardı çünkü bulantıların filan başlayacak ya eve bakacak bir adam lazım oluyor o zamanlarda :))

kocammm bakar artık allahtan zor bir adam değilde öyle büyük istekleri olmaz girer kendi yapar beni üzmez olmazsa annem yada kız kardeşim gelir çok kötü olursammm

pastorize değilde fünlük şişe sütten mayalıyor bizim ablalarr güzel oluyor
annem yakın evet ama aynı şehirde olmadıktan sonra fayda etmezz kiii onlar izmitte biz istanbulda

gene de yakın bacım benimkiler 826 km 14 saat uzakta
şu an odamda 3 tane hamile var. 2si bizim burdan biri ilden geldi. tam hamiş muhabbetinin içindeyim yani şimdi.

kocammm bakar artık allahtan zor bir adam değilde öyle büyük istekleri olmaz girer kendi yapar beni üzmez olmazsa annem yada kız kardeşim gelir çok kötü olursammm

benim koca da pervane böceği gibi döner etrafımda amaa performans düşüktür azcıkın çok istekleri olmaz ama acımızdan ölebilirizzz

nabıonuz kızçelerimmmm ben evimdeyimmm solona yatak yaptım valla tv karsımda bişilerde atıştırdım ilaçta içtim az sonra sızatrım bi baklım deim ne ediyonuz die bu gündüzleride izlencek bi, cacık yokmuş beyaaa

gene de yakın bacım benimkiler 826 km 14 saat uzakta
şu an odamda 3 tane hamile var. 2si bizim burdan biri ilden geldi. tam hamiş muhabbetinin içindeyim yani şimdi.

benim koca da pervane böceği gibi döner etrafımda amaa performans düşüktür azcıkın çok istekleri olmaz ama acımızdan ölebilirizzz

oyyy kıyamam forumdada didemle ben kaldık burasıda hamile karı çiftliği oldu sıra sende demektir ha gayret tuğbiişimmm

ayyykurban olalım biz bu kocalara aç bırakmaz lkız bunlar bizi

ayy gündüz hep doktorlar oluyor ya bende sevmiyorum bana herşey yakışırı izle karılar nasıl kavga ediyor çok komikkkk

Gel kuzum halay çekelim senle bende bunalımım gelmeyen kırmızılarım yüzünden birde evdeyim yatıyorum ben
ayy kuzumm iyice beter oldun calismaktan dimi, iyi olmus izin alip eve geldigin,umarim dinlenince daha iyi olursun.keske cuma olsaydi da bugun 2 gun daha dinlenme sansin olurdu.
kuzum ya sıyrıl bu durumdan gelecek aya daha güzel hazırlannn
fatma dr.a gitmemeye karar verdim. daha dogrusu esimle karar verdik.cok kafama taktigimi soyledi hakli da. raporlarima baktim 7 ay olmus biz korunmayi birakali.toplasan 3-4 kere sIkI calismisizdir. cok abartiyormusum. olacakmis ama ben sabirsizmisim.kendimi dnlememeliymisim bu kadar. hak verdim esime. gitmeyecegim dr.a. biraz daha bekleyecegim
Kızlar ben yatıp dinleneyim öperim sizleri

iyi uykular kuzum ben de optum

bencede yaaa çok takma canım bide çakşıra başlanızaaaa yaaa canımmmmm biz memnun kaldık

merhaba arkadaslar.Dıger butun topıkler bos kalmıs , ben de batını bekleyenlerdenım,aralıgı ocagı kacırdım sanırım ama umarım benıde aranıza kabul edersınız.

slm kızlar beni hatırladınız mı hamileyim diye sizinle paylaşmıştım malesef olmadı bebeğimi aldılar benden o benimle kalmak istemedi.
kendimi çok kötü hissediyorum şimdi tekrar denemek istiyorum beklemek istemiyorum..
sizce ne yapmalıyımm..

canimm Allah sabrini versin. dr. un beklemeni soyledi sanirim. rahmin dinlenmesi ve degerlerinin normale donmesi icin boyle bi sey soylemistir muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…