Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ayyy anam aktar bilir dimi ne işe yaradığını sabah mı akşammı yani kavanoza hazırlıyım bir tüketicek mi o şekildemi ? bana bak daha etkisi olmadan bana bişeler oldu

aktarlar anlıyo başka şeyler satmaya çalışyo polen filan boşver sen onları

biz her akşam hazırlıyorduk bi tatllı kaşığı çakşır bir tatlı kaşığı bal akşam yiyoduki çalışmaya etkisi olsun çünkü başka etkiside oluyor erkek üzerinde istek arttırıcı gibi bi durum

ŞİMDİ FACEDE Bİ VİDEO İZLEDİM LİNKİ YÜKLÜYORUM UMARIM ACILIR [video]http://www.....................php?v=125198580996475&set= vb.345610205492929&type=2&theater[/video]

DEdiğine çok güldüm yaaaa demekki kadınlarda da etkisi var bu otun adı bile yetiyo
Erkek ne kadar kaliteli ürün gönderirse tutma ihtimali o kadar yükseliyo canım o yüzden yemesinde fayda var

kuzular çok şükür maşallah bizimkine etki gerekmiyor 7/24 ver yok demez töbe töbe bana etkisi olur mu ben yesem çok odunum afedersiniz :18: çakşır alıcam ne kadar alıcam fatoşum 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı ot karıştırıp yiyecek doğrumu anladım yeni döngümde başlarız artık heycanlandım fatom gebe gebe yordum senide

videoysa benimki açmazz kesinn

video yawrum çok güldüm ben kadın ultrasona gidiyo dr dr önce gülüyo sonra prf. çağırıyo tüm drlar topaşıyo kadının bakmasınada musade etmiyolar bi kaç saniye sonra gooolll die bağırıyolar meğer maç izliyolarmış

Fulyacım hoşgeldinn canım yardım laızmsa hemen geleyim yanına

İyice toparlan enerjik hatun geri dönsün aramızaa

Gönderdiğn link nokta nokta çıkmış canımm açılmıyor malesef.

FAcede grup olayını sordum yine soruyorum özelden mesaj atında en azından uzaktan da olsa bakarım.

valla çok alma bizde bi kavanoz var daha kullandırtmıyorum adama hamişim diyeee :):) evet kuzum evet tamda doğru anlamışsın 1tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşlığı ot
ne yorulması kız parmaklarım hareket ediyor bi tek

hemen atıyorum bebekim

ay çıldırtırlar insanı yaaa

kafa olarak yormim dedim yavru sonra senin ki beni döver annemi yordun diye heheh ok ok fatoşum ben yeni döngümle beraber kocaya yedirim 1 ay mı yiycek ti

kafa olarak yormim dedim yavru sonra senin ki beni döver annemi yordun diye heheh ok ok fatoşum ben yeni döngümle beraber kocaya yedirim 1 ay mı yiycek ti

valla benimki 15-20 gün yedi sonrasını biliyosun gebeyim şimdi ise yaklaşmıyoruz birbirimizee
bu arada sakın çok yemesin kötü oluyo sonra hülya ablanın eşi bilmeden yemiştide sonra hülya baya yorulmuştuuu

Sen fatmişe sormuşsun ama bende atladım hemen. Evet bir ay yedir zaten son güne kadar çalışma yapın. Çünkü yumurtanın ne zaman çatlayacağı belli olmuyor. En belirgin örnek 1 fatmik 2 ben. Yumurtladım sanıyosun sonra 3-4 gün devam sonra bırakırsan tutmayabilir. YEsin bol bol ardında ekşınn

ayrıca çalışmaktan bıkmayın yavrular adet gelene kadar düzenli 2 günde bir yapın bi bu çakşır yüzünden hergün çalışmıştık

atladım olurmu anlatın kızlar anlatın yaa offf yandım desenize vala ben önümüzdeki ay hem ateşle hemde ovulasyon destekli takip edicem denemek amaçlı bizim ki tutturmuş mayısta hamile kalıcan diye öle hissediyor paşam

Hamile kalmak için mayısı beklemeyin sen şimdi hamile kal zaten mayısta hamile olmuş olacaksın. :) Genelde herkes ummadığı an/ ay hamile kalıyor canım. SEn takip et edebildiğin ne varsa. Ama zaten en önemli şey günaşırı çalışmak. Bir de silkeleme vardı dimiii o muhabbette varmıydın bilmiyorum ama söyleyelim yine de. Birliktelikten sonra eşin seni ayaklarından tutup silkeleyecek ürünler içeri gitsin diye Deneyenler ve tutturanlar var :) 15-20 dk ayaklar havada( duvara yaslayabilirsin) bekle sonra da ılık duş al.

kızlar ben hele bi kırmızıyı görimmm ilk hedefim bu daha sonra şu evi bi taşıyım ancak deneyebilirim çakşırı ve silkeletmeyi

benimkide bu ay içimde bişi var diyorduu ama seninkinin bi kaç ayı var şartlamasın kendini olmaz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…