- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.541
ayyy anam aktar bilir dimi ne işe yaradığınısabah mı akşammı yani kavanoza hazırlıyım bir tüketicek mi o şekildemi ? bana bak daha etkisi olmadan bana bişeler oldu
SELAMLAR OLSUN KIZÇELER ANCA NEFES ALABİLDİM Bİ SÜRÜ İŞİM VARDIR HALENDE VAR
FATMİKİM BUGÜN BİRAZ DAHA İYİYİM VE DAHA DİNÇ HİSSEDİYORUM KENDİMİ Bİ KAÇ GÜNE İYİCE ATLATIRIMmaşallah kuzum daha iyi olursun inşallahhhh canım şu pazar gelse yatarsın biraz
ŞİMDİ FACEDE Bİ VİDEO İZLEDİM LİNKİ YÜKLÜYORUM UMARIM ACILIR [video]http://www.....................php?v=125198580996475&set= vb.345610205492929&type=2&theater[/video]
SELAMLAR OLSUN KIZÇELER ANCA NEFES ALABİLDİM Bİ SÜRÜ İŞİM VARDIR HALENDE VAR
FATMİKİM BUGÜN BİRAZ DAHA İYİYİM VE DAHA DİNÇ HİSSEDİYORUM KENDİMİ Bİ KAÇ GÜNE İYİCE ATLATIRIMmaşallah kuzum daha iyi olursun inşallahhhh canım şu pazar gelse yatarsın biraz
evet yawrum az kaldı bişicik kalmadı
DEdiğine çok güldüm yaaaa demekki kadınlarda da etkisi var bu otun adı bile yetiyo
Erkek ne kadar kaliteli ürün gönderirse tutma ihtimali o kadar yükseliyo canım o yüzden yemesinde fayda var
aktarlar anlıyo başka şeyler satmaya çalışyo polen filan boşver sen onları
biz her akşam hazırlıyorduk bi tatllı kaşığı çakşır bir tatlı kaşığı bal akşam yiyoduki çalışmaya etkisi olsun çünkü başka etkiside oluyor erkek üzerinde istek arttırıcı gibi bi durum
videoysa benimki açmazz kesinn
kuzular çok şükür maşallah bizimkine etki gerekmiyor 7/24 ver yok demeztöbe töbe bana etkisi olur mu ben yesem çok odunum afedersiniz :18: çakşır alıcam ne kadar alıcam fatoşum 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı ot karıştırıp yiyecek doğrumu anladım yeni döngümde başlarız artık heycanlandım fatom gebe gebe yordum senide
Fulyacım hoşgeldinn canım yardım laızmsa hemen geleyim yanına
İyice toparlan enerjik hatun geri dönsün aramızaa
Gönderdiğn link nokta nokta çıkmış canımm açılmıyor malesef.
FAcede grup olayını sordum yine soruyorum özelden mesaj atında en azından uzaktan da olsa bakarım.
video yawrum çok güldüm ben kadın ultrasona gidiyo dr dr önce gülüyo sonra prf. çağırıyo tüm drlar topaşıyo kadının bakmasınada musade etmiyolar bi kaç saniye sonra gooolll die bağırıyolar meğer maç izliyolarmış
valla çok alma bizde bi kavanoz var daha kullandırtmıyorum adama hamişim diyeee :):) evet kuzum evet tamda doğru anlamışsın 1tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşlığı ot
ne yorulması kız parmaklarım hareket ediyor bi tek
kafa olarak yormim dedim yavru sonra senin ki beni döver annemi yordun diyeheheh ok ok fatoşum ben yeni döngümle beraber kocaya yedirim 1 ay mı yiycek ti
kafa olarak yormim dedim yavru sonra senin ki beni döver annemi yordun diyeheheh ok ok fatoşum ben yeni döngümle beraber kocaya yedirim 1 ay mı yiycek ti
Sen fatmişe sormuşsun ama bende atladım hemen. Evet bir ay yedir zaten son güne kadar çalışma yapın. Çünkü yumurtanın ne zaman çatlayacağı belli olmuyor. En belirgin örnek 1 fatmik 2 ben. Yumurtladım sanıyosun sonra 3-4 gün devam sonra bırakırsan tutmayabilir. YEsin bol bol ardında ekşınn
Sen fatmişe sormuşsun ama bende atladım hemen. Evet bir ay yedir zaten son güne kadar çalışma yapın. Çünkü yumurtanın ne zaman çatlayacağı belli olmuyor. En belirgin örnek 1 fatmik 2 ben. Yumurtladım sanıyosun sonra 3-4 gün devam sonra bırakırsan tutmayabilir. YEsin bol bol ardında ekşınn
valla benimki 15-20 gün yedi sonrasını biliyosun gebeyim şimdi ise yaklaşmıyoruz birbirimizee
bu arada sakın çok yemesin kötü oluyo sonra hülya ablanın eşi bilmeden yemiştide sonra hülya baya yorulmuştuuu
atladım olurmu anlatın kızlar anlatınyaa offf yandım desenize vala ben önümüzdeki ay hem ateşle hemde ovulasyon destekli takip edicem denemek amaçlı bizim ki tutturmuş mayısta hamile kalıcan diye öle hissediyor paşam
atladım olurmu anlatın kızlar anlatınyaa offf yandım desenize vala ben önümüzdeki ay hem ateşle hemde ovulasyon destekli takip edicem denemek amaçlı bizim ki tutturmuş mayısta hamile kalıcan diye öle hissediyor paşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?