- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.561
kızlar ben hele bi kırmızıyı görimmm ilk hedefim bu daha sonra şu evi bi taşıyım ancak deneyebilirim çakşırı ve silkeletmeyi
kızlar ben hele bi kırmızıyı görimmm ilk hedefim bu daha sonra şu evi bi taşıyım ancak deneyebilirim çakşırı ve silkeletmeyi
iremmmm beni naslll heyecanlandırdınnnn inann kendii testimin haberinden daha çok heyecanlandımmm kalbim gümgümmmmm süpersinnn çok mutluyumm yaaa ağlıcammm şimdiiiii
Hamile kalmak için mayısı beklemeyin sen şimdi hamile kal zaten mayısta hamile olmuş olacaksın. :) Genelde herkes ummadığı an/ ay hamile kalıyor canım. SEn takip et edebildiğin ne varsa. Ama zaten en önemli şey günaşırı çalışmak. Bir de silkeleme vardı dimiii o muhabbette varmıydın bilmiyorum ama söyleyelim yine de. Birliktelikten sonra eşin seni ayaklarından tutup silkeleyecek ürünler içeri gitsin diyeDeneyenler ve tutturanlar var :) 15-20 dk ayaklar havada( duvara yaslayabilirsin) bekle sonra da ılık duş al.
ağlama kız sen ben ağralırm ikinizin yerine
ağlama kız sen ben ağralırm ikinizin yerine
cnm o öyle hissediyo ya da öyle işine geliyor bilemiyorum bir kaç ay daha çalışırım ya da ben art niyetliyim ...
Silkeletme muhabbetini biliyorm didemcim biz onu denedik yaptık ama ben krize giriyorum ama havaya dikmedim 15 dk. filan ayağımı sadece ayak parmaklarımdan salladı çırptı diyim hafiften o şekildeoda diyo bune yahu ben geçtiğimiz aylarda hep bir gün arayla yapardım ama olmadı bu ay kafamıza göre takıldık az oldu stres filan öle geçti ama dün muhabbet ediyoduk yolda giderken bizde birlikte gidiyoruz fatma gibi diyo ya evimize geçelim sor internette ki arkadaşlarına şöle tavan yapıcı ot içeçek filan yokmuymuş hehehehehhe ayyy ne güldük ben bahsediyorum kürdür silkeletmedir diyo nerden uyduruyosunuz böle dedim ne kadar ayıp tastikli onaylı
kız sende ağlamaaa gülelim hep beraberr
Senin koca da bi alemmiş walla :))) Ayaklarını kaldırmayı dene bir de canım. Eşinde takviye aldı mı zaten kaçışı yok o yumurtanın:)
kız irem nereye kaybolduuu yaniii bi sevinemeden gittiiiiii dövücem elimde sopayla
kız irem nereye kaybolduuu yaniii bi sevinemeden gittiiiiii dövücem elimde sopayla
Topic topic geziyo o
Bende çıkıyorum artık kızlar mutfakta işler beni beklerrr görüşürüz yine öpüyorum hepinizi
ireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm anaaaammm ne kadan güzel bi hbr buuutabrik ederim kuzucummmmmm rabbim tamamına erdirsin kurban olurum kalbim güp güp önce fatmik sonra sen bide tubik gelirse bu kervana muhteşem olur
iremmmm beni naslll heyecanlandırdınnnn inann kendii testimin haberinden daha çok heyecanlandımmm kalbim gümgümmmmm süpersinnn çok mutluyumm yaaa ağlıcammm şimdiiiii
bende çıkıyorum canım öpüldünüz mesaim bitti
sağolun tatlişlerim hiç bir belirtim yok sadece ateşimle yaptım test çıktı sabahtan beri alıyom zaten, herif sabah beni ağlarke görünce başında korktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?